Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΔΙΚΑΙΩΣΗ (III)


Δελτίο τύπου 27-5-2013

«Βαριά καμπάνα» (15 μήνες φυλάκιση) έπεσε σήμερα στο Θεμιστοκλή Νικολαΐδη από το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση. Το δικαστήριο επέβαλλε την ανωτέρω ποινή (η εισαγγελέας μάλιστα εισηγήθηκε ακόμη αυστηρότερη) αφού εκδίκασε μία από τις μηνύσεις που εξ’ αρχής είχαμε υποβάλλει ως συνδεσμίτες κατά του «τέως» λόγω της σκευωρίας που είχε στήσει εναντίον μας το 2006 με τη βρόμικη υπόθεση του αεροδρομίου. Σήμερα συγκεκριμένα εξετάστηκε η μήνυση του Κωνσταντίνου Κάππα ιδρυτικού στελέχους των “Πειρατών του Ονείρου”, ενώ βάσει νόμου εκκρεμούν και άλλες!

«Χρόνος αληθείας πατήρ» λοιπόν, για μία ακόμη φορά! Σταθήκαμε στις επάλξεις του δικού μας έντιμου αγώνα ενάντια στο άδικο και το ψέμα, για το δίκιο και την αλήθεια! Όλα αυτά τα δίσεκτα χρόνια παλέψαμε με ψυχή, αλύγιστοι και ασυμβίβαστοι, για την ιερή υπόθεση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να μην ξεριζωθεί η ΑΕΚ από την πατρογονική της εστία όπως επεδίωκαν (βλ. χωματερή Λιοσίων) και βέβαια για τη λευτεριά του δικέφαλου αετού από τα δεσμά του καταστροφικού 2004.

Τα γνωστά αμαρτωλά «-τεχνεία» διαστρεβλώνουν την αλήθεια σερβίροντας και πάλι ψέματα στον κόσμο της ΑΕΚ ότι δήθεν ο εν λόγω είχε αποσύρει τις κατασκευασμένες μηνύσεις του, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι όχι μόνο ποτέ δεν έπραξε κάτι τέτοιο αλλά αντιθέτως οι δίκες έγιναν και οι συνδεσμίτες δικαιώθηκαν σε αυτές (με τελευταία μάλιστα την αθωωτική απόφαση της 14ης Μαϊου 2013).

Όμως η σημερινή καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης κατά του «τέως» αποτελεί ηθική δικαίωση για τα αδέρφια μας που τόσα υπέφεραν επί μακρόν σε προσωπικό επίπεδο εξαιτίας της απόπειρας του συγκεκριμένου να τους στοχοποιήσει άδικα προσπαθώντας να φιμώσει έτσι τις θαρραλέες φωνές αντίστασης των μαχόμενων συνδεσμιτών.

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των «Πειρατών του Ονείρου»

Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΟΔΩΣΗ ΤΩΝ MEΓΑΛΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ!Η δραστηριοποίηση του επιτυχημένου ηγέτη της πρωταθληματικής ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη φέρνει τα πρώτα χαμόγελα αισιοδοξίας στον χιλιοπληγωμένο μας λαό που χρόνια ολόκληρα γεύτηκε ανείπωτες πίκρες. Φρόντισαν, βλέπετε, να μας κερνάνε το ένα φαρμάκι μετά το άλλο οι δήθεν «σωτήρες» του 2004, αυτή η απεχθής καταστροφική παρέα των «τέως και σία» που με την ελεεινή πολιτική τους οδήγησαν την ομάδα στο χάος και τον πλήρη εξευτελισμό.

Δεν είχαν όμως λογαριάσει ότι το DNA της Προσφυγικής ΑΕΚ ήταν και είναι πλασμένο από πολύ «ανθεκτικά υλικά» και αυτό είναι εκείνο το στοιχείο που της προσδίδει αστείρευτες/τιτάνιες δυνάμεις! Ο πρόσφυγας Δημήτρης Μελισσανίδης είναι κι αυτός από την ίδια «πάστα», γαλουχημένος με τη νοοτροπία του μαχητή και εφοδιασμένος με την ισχύ και τις ικανότητες που απαιτούνται ώστε να μετατρέψει (μαζί φυσικά με το λαό της ΑΕΚ) την Κρίση σε Αναγέννηση!

Οι πρώτες –άμεσες και μελετημένες- κινήσεις για το μείζον θέμα της ΑΕΚ δηλ. το «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», χαράζουν το δρόμο της αναγκαίας ανασυγκρότησης της ομάδας. Διότι αυτή είναι η μέγιστη προτεραιότητα της ΑΕΚ: η όσο το δυνατόν συντομότερη ανοικοδόμηση του Σπιτιού μας στην προσφυγομάνα Ν. Φιλαδέλφεια, εκεί όπου κατοικούν οι αναμνήσεις και η ιστορία μας, εκεί όπου διαθέτουμε τη δική μας γη, εκεί όπου ο λαός μας προσμένει να ξαναδεί την «έδρα-απόρθητο κάστρο» η οποία θα ισχυροποιήσει την ομάδα στο μέγιστο βαθμό!

Σαν «Πειρατές του Ονείρου» που τόσους αγώνες δώσαμε προς αυτή την κατεύθυνση, δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά από τις εξελίξεις που θέτουν σε «πρώτο πλάνο» το Γηπεδικό Ζήτημα. Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι ο δρόμος για την Ανάσταση της αγαπημένης μας ΑΕΚ δεν θα είναι στρωμένος με... ροδοπέταλα, όμως και εμείς, όπως και κάθε γνήσιος ενωσίτης, αντιλαμβανόμαστε ότι πλέον υπάρχει σχέδιο, όραμα και στρατηγική με στόχο τη συνολική επανακατάκτηση του πρωταγωνιστικού ρόλου της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα!

Στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε ολόψυχα τη δυναμική προοπτική που προτάσσει ο Δ. Μελισσανίδης ο οποίος είναι ο ΜΟΝΟΣ (και ο νοών νοείτω) που εμπιστευόμαστε μιας και έχει αποδείξει στην πράξη ότι ξέρει να μάχεται για την Κυριαρχία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.Πάμε δυνατά, για να δικαιωθούν τα όνειρα της ΑΕΚ και του Λαού της!!!
ΥΓ1: Η άποψη κα η θέση μας, ως «Πειρατές του Ονείρου» είναι σαφής και πάγια: Όσα λαμόγια κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά από τη δικαιοσύνη. Μηδενός εξαιρουμένου.

ΥΓ2: Σαρώνει και η δεύτερη έκδοση με τα καπέλα του club που φέρουν κεντητό το δικέφαλο αετό και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”!!! Για παραγγελίες επικοινωνείτε με το τηλ. 6938 103933 (Χούλιο).

ΥΓ3: Οι «νάνοι» δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν τόσα χρόνια. Εμείς δικαιωθήκαμε και αυτοί... στο χρονοντούλαπο!

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!! 


Για την υπογραφή:
«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ !!!
Μια μαύρη δεκαετία έκλεισε η ΑΕΚ μακριά από την πατρογονική της εστία την ιστορική Νέα Φιλαδέλφεια. Την ωραιότερη γειτονιά του κόσμου! Όλα αυτά τα χρόνια του πικρού ξεριζωμού οι γνωστοί νάνοι ψευτοσωτήρες του 2004 μετέτρεψαν την αλλοτινή αρχόντισσα ΑΕΚ σε περιφερόμενο επαίτη να ζητιανεύει στέγη από δω κι από κει. Ξέχωρα από το γεγονός ότι αυτοί ο ίδιοι ρήμαξαν την ομάδα και στο τέλος την έστειλαν στον καιάδα γι’ αυτό και απαιτείται η τιμωρία τους.

Μέσα σε αυτή την καταθλιπτική καταχνιά που έφερε το χρεοκοπημένο

2004, ξεπήδησε αναπάντεχα ένα ελπιδοφόρο φως αναγέννησης. Ο προσφυγογέννητος πρόεδρος των τίτλων και των έργων Δ. Μελισσανίδης δήλωσε παρόν και μπροστάρης για να κάνει πράξη το μεγαλύτερο όνειρο του λαού μας, την κατασκευή του σπιτιού της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. Ο «Τίγρης» παρά τον υπόγειο πόλεμο που δέχθηκε το 2005 (εκλογές ερασιτεχνικής) από τον τέως και το συρφετό των ψευτοσωτήρων, είναι και πάλι εδώ για να αναστήσει την ΑΕΚ, για να της δώσει ξανά τη χαμένη της αίγλη με δικό της γήπεδο στα άγια χώματα, ένα νέο παλάτι αντάξιο των ιστορικών της καταβολών, μια ανίκητη αρένα, μια έδρα-κάστρο, εκεί όπου θα τρέμουν οι εχθροί της. Ένα γήπεδο με «1924 κολόνες» και με «1453 επάλξεις» που θα θυμίζουν την προσφυγιά και τη συγκινητική ιστορική της διαδρομή. Ένα τέτοιο ορμητήριο ποθεί ο λαός της ΑΕΚ.

Ως «Πειρατές του Ονείρου» έχουμε πάρει ξεκάθαρα θέση όχι εκ των υστέρων, τώρα που όλοι παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους υπερασπιστές της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά εξ αρχής, όταν πολλοί άλλοι σιωπούσαν ενώ ο σύνδεσμός μας διώκονταν με άθλιες κατασκευασμένες σκευωρίες από τον τέως ψευτοσωτήρα και την παρέα του επειδή ακριβώς κρατούσαμε χαράκωμα αντίστασης για το γήπεδο στη Ν.Φ με μπροστάρη στο μεγάλο αγώνα μας τον αλύγιστο καπετάνιο μας «Μόργκαν» μα και όλο το μαχητικό πειρατικό πλήρωμα. Αυτά τα χρόνια δεν κάναμε σπιθαμή πίσω από τις θέσεις μας, δεν λιποψυχήσαμε, δεν κρυφτήκαμε, δεν γίναμε χειροκροτητές, κοντράραμε στα ίσα με θεούς και δαίμονες για να μην αφήσουμε να περάσουν τα ύπουλα σχέδια του 2004 με τα δήθεν «διαστημόπλοια» μέσα στις μολυσμένες χαβούζες του ΟΔΔΥ, αλλά και να μην αλωθεί γενικότερα η ΑΕΚ!!! Κι ας μείναμε πολλές φορές να πολεμάμε λίγοι!!! Στο τέλος τα ίδια τα γεγονότα μας δικαίωσαν. Οι «Πειρατές του Ονείρου» αλλά και οι συνδεσμίτες από τα Πατήσια κέρδισαν τελικά και τη μάχη των δικαστηρίων ισοπεδώνοντας τις άθλιες σκευωρίες του τέως, αλλά και τη μάχη των ιδεών.

Επίσης, από την πλευρά μας σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας» δηλώνουμε όπως και τα αδέρφια μας στην Αθήνα ότι έχουμε εμπιστοσύνη ΜΟΝΟ στον πρωταθλητή πρόεδρο Δ. Μελισσανίδη και σε κανέναν άλλον, γιατί πολύ απλά μας προκαλούν απέχθεια κάποιοι γλείφτες του 2004 και άλλοι όψιμοι κόλακες που ξαφνικά σε ένα βράδυ «τους έπιασε ο πόνος» για την Ν.Φ που τόσα χρόνια κατηγορούσαν. Τα χαΐρια αυτωνών τα βίωσε πολύ καλά η ΑΕΚ που εξαιτίας τους βρέθηκε στα τάρταρα. Δεν ξεχνάμε!

Δημήτρη Μελισσανίδη προχώρα γερά, πρόεδρε της Προσφυγιάς. Σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας», σχεδόν όλοι μας Πόντιοι και Μικρασιάτες, είμαστε δυναμικά στο πλευρό σου και σου έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο της μεγάλης αναγέννησης της ΑΕΚ. Στηρίξου στο λαό μας και μην επιτρέψεις σε κανένα παρείσακτο λαμόγιο να ναρκοθετήσει τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, την ΑΕΚ της Προσφυγιάς!
. 
Εμπρός για μια ΑΕΚ Ανεξάρτητη -Ενωτική- Κυρίαρχη με γήπεδο/κάστρο στην ωραιότερη γειτονιά του κόσμου, στην αξέχαστη γη των Προσφύγων στη μάνα Ν. Φιλαδέλφεια!


Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
(εκπρόσωπος Δημήτρης Κουσπακερίδης)

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ «ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...Γράφει ο Σπύρος Δαρσινός

Αθώοι!
 
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ PATISSIA CLUB ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ
ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ


Μετά από
7 χρόνια οι Λεωνίδας και Γιώργος Ρέστης και Κώστας Κάππας αθωώθηκαν για την εμπλοκή τους σε επεισόδιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη που δεν έγινε ποτέ! Πολλές φορές, το να υπερασπίζεσαι το δίκαιο και το σωστό μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα. Ειδικά όταν αντιτίθεσαι στα συμφέροντα ανθρώπων που έχουν συσπειρώσει εξουσία και δύναμη γύρω από το όνομά τους, είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις να παλεύεις στα δικαστήρια. Κάπως έτσι ταλαιπωρήθηκαν για 7 ολόκληρα χρόνια οι Λεωνίδας Ρέστης, Γιώργος Ρέστης και Κώστας Κάππας. Οι δύο πρώτοι μέλη του Club των Πατησίων, ενώ ο τρίτος μέλος του club των Πειρατών του Ονείρου, υπέπεσαν στο... αμάρτημα της έκφρασης της άποψής τους.

Πριν από 7 χρόνια τα club των Πατησίων και των Πειρατών ήταν αυτά που πρωτοστατούσαν και εναντιώνονταν στις θέσεις Νικολαΐδη σχετικά με την κατασκευή γηπέδου στον ΟΔΔΥ στα Λιόσια. Παράλληλα στιλήτευαν την διοίκηση Νικολαΐδη επειδή είχε την τάση να μην ασχολείται με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την συνεχόμενα εχθρική αντιμετώπιση από τους διαιτητές.

Στις 9 Απριλίου του 2006 συντελέστηκε μια μεγάλη αδικία μιας και ο Νικολαΐδης εκμεταλλεύτηκε την αγανάκτηση του κόσμου της ομάδας, λόγω της σφαγιαστικής διαιτησίας του Κουκουλάκη, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκειμένου να ξεφορτωθεί όλες τις αντιπολιτευόμενες φωνές. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πρώην προέδρου, την μηνυτήρια αναφορά για την ακρίβεια, οι Λεωνίδας Ρέστης, Γιώργος Ρέστης, Κώστας Κάππας και Θανάσης Τσόγκας, επιτέθηκαν στην αποστολή της ΑΕΚ κατά την επιστροφή της στο αεροδρόμιο ενώ ο Θανάσης Τσόγκας, κατά κόσμον Μόργκαν, κατηγορήθηκε ότι χειροδίκησε σε βάρος του Νικολαΐδη. Φυσικά οι κατηγορίες ήταν ψευδής και ξεκάθαρα στοχευμένες, κάτι που αποδείχτηκε από το γεγονός ότι ο Γιώργος Ρέστης δεν ήταν παρών εκείνο το βράδυ στο αεροδρόμιο!

Παράλληλα οι υπόλοιποι ήταν αδύνατο να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με την αποστολή, αφού αυτή αποχώρησε από άλλη έξοδο του αεροδρομίου! Συν τοις άλλοις τα μέτρα ασφαλείας ήταν τέτοια που δεν επέτρεπαν επουδενί τέτοιου είδους επαφή. Οι οπαδοί που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να στηρίξουν την ομάδα για το αποτέλεσμα που έκρινε εν ολίγοις τον τίτλο (η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 και έχασε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό με τρεις βαθμούς διαφορά!) και να διαμαρτυρηθούν για την στάση Νικολαΐδη, ο οποίος απέφευγε συστηματικά να έρθει σε ρήξη με τα κέντρα αποφάσεων, αφήνοντας την ομάδα έρμαιο στις ορέξεις της «παράγκας» και των διαιτητών, βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένων.

Μπορεί ο Τσόγκας να στάθηκε ο πιο άτυχος καθώς έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 13 δίκες (συνεχόμενες αναβολές) μέχρι να αθωωθεί, οι αδερφοί Ρέστη και ο Κώστας Κάππας δικαιώθηκαν πρωτόδικα, μόλις χθες στο Τριμελές της Ευελπίδων. Τα δύο ηγετικά στελέχη του Patissia Club και το μέλος της συνέλευσης των Πειρατών με τις καταθέσεις τους, με την υπερασπιστική γραμμή που χάραξε το δικηγορικό γραφείο του Σπύρου Σταματάκη αλλά και με την μαρτυρία τόσο του Μπάμπη Γιώτη (εκ των ηγετικών στελεχών του Patissia Club και της παλιάς φρουράς της Original 21) όσο και του Γιώργου Καράτσαλου από τους Πειρατές, η κατηγορία κατέρρευσε και άπαντες αθωώθηκαν. Να σημειωθεί ότι σε ακόμα μία δίκη ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν παρέστη. Παρ' όλο που το μένος του πρώην προέδρου ήταν τέτοιο λόγω της μαχητικής στάσης των προαναφερθέντων για να παραμείνει ζωντανό το όνειρο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν έκανε τον κόπο να εμφανιστεί σε πάνω από 15 τέτοιες διαδικασίες.

Για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης οι Πειρατές του Ονείρου τοποθετήθηκαν κάνοντας την εξής δήλωση:
«Οι Πειρατές του Ονείρου όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε ασυμβίβαστοι για το δίκαιο και την αλήθεια, απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα του Νικολαΐδη και της παρέας του. Υπερασπιστήκαμε την ΑΕΚ και την υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας και σήμερα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου να δικαιώσει τόσο την αλήθεια γύρω από τα πραγματικά γεγονότα με την κατάρρευση της σκευωρίας αυτής, όσο και να φανεί περίτρανα ότι ο αγώνας που δώσαμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια και κόντρα στο καταστροφικό καθεστώς του 2004 να μπαίνει και αυτός στον δρόμο της δικαίωσης».

«ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»
15-5-2013

Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

ΔΙΚΑΙΩΣΗ (ΙΙ)


Η σημερινή μέρα σηματοδότησε άλλη μία νίκη του πραγματικά μαχόμενου συνδεσμιακού κινήματος της ΑΕΚ. Στα δικαστήρια αθωώθηκαν και οι υπόλοιποι 3 συναγωνιστές μας ΑΕΚτζήδες που και αυτοί ταλαιπωρούνταν χρόνια από τις κατασκευασμένες μηνύσεις και τις άθλιες σκευωρίες του Θεμιστοκλή Νικολαΐδη αναφορικά με τη βρόμικη υπόθεση του αεροδρομίου (2006).  
Έτσι ο Κωνσταντίνος Κάππας από τους «Πειρατές του Ονείρου» και οι Λ. και Γ. Ρέστης από το «Πατήσια club» απαλλάχτηκαν παμψηφεί από τις άδικες κατηγορίες.  Όπως όλοι γνωρίζουμε, είχε προηγηθεί και η περυσινή δικαίωση για τον αδερφό μας «Μόργκαν», από τους «Πειρατές του Ονείρου», που πρώτος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του… μεσσία Θεμιστοκλή!
7(!!!) ολόκληρα χρόνια δώσαμε χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις τη μάχη της τιμής και της αξιοπρέπειας κόντρα στην ελεεινή προσπάθεια του «τέως» ψευτοσωτήρα και της παρέας του που επιχείρησαν με δόλια και ύπουλα μέσα να φιμώσουν, να σπιλώσουν και να εξαφανίσουν εκείνες τις φωνές αντίστασης που κατήγγειλαν από πολύ παλιά με θάρρος και τόλμη την καταστροφική πολιτική του αμαρτωλού 2004 που επεδίωκε τον ξεριζωμό της ΑΕΚ από τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη μετατροπή της ομάδας της προσφυγιάς σε «πριβέ κλαμπ» των νεόκοπων «ευεργετών» οι οποίοι ήταν εκείνοι που τελικά οδήγησαν την ΑΕΚ στην πλήρη απαξίωση και το χάος.
Όμως στο τέλος το δίκιο νικά. Και το φως της αλήθειας σκίζει το σκοτάδι του ψεύδους. Ο χρόνος μας δικαίωσε και πάλι! Εμείς όπως πάντα προχωράμε μπροστά αλύγιστοι και ατσάλινοι! Αφήνουμε στην πιο βαθιά περιφρόνηση το Θεμιστοκλή και την παρεούλα του…
Είμαστε περήφανοι για τους αγώνες μας που αποτελούν τα δικά μας ανεκτίμητα παράσημα σε αυτή τη μεγάλη μάχη για τη Λευτεριά και την Αναγέννηση της ΑΕΚ.

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:
«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ... ΝΑΟ!!!
Όλες οι γνήσιες ενωσίτικες καρδιές πάλλονται, πλέον, σε ρυθμούς... Νέας Φιλαδέλφειας!!! Η ψυχή μας, ο νους μας, το “είναι μας” ολόκληρο, στοχοπροσηλώνονται τώρα στο πιο μεγάλο μας όνειρο, στην κορωνίδα των διεκδικήσεων και των προσδοκιών του λαού μας, που αφορά βέβαια την πολυπόθητη ανοικοδόμηση του Γηπέδου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως στα τιμημένα χώματα της Προσφυγομάνας!

Η άμεση ενεργοποίηση του προέδρου των τίτλων Δημήτρη Μελισσανίδη πάνω στο μείζον Γηπεδικό Ζήτημα φέρνει ξανά την ελπίδα και τον ενθουσιασμό στον χιλιοπληγωμένο κόσμο της ΑΕΚ που τόσα υπέφερε όλα αυτά τα χρόνια της “μαύρης κατοχής” από το σάπιο καθεστώς του 2004. 

Από την πλευρά μας, ως “Πειρατές του Ονείρου”, δεν μπορεί παρά να νιώθουμε  ικανοποίηση από τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την ιερή υπόθεση του γηπέδου μας.  Άλλωστε είναι γνωστό στους πάντες μέσα στην ΑΕΚ ότι οι “Πειρατές του Ονείρου” στάθηκαν από πολύ παλιότερα αταλάντευτοι και στην πρώτη γραμμή του αγώνα για “ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ”! Από το 2005 όταν δημόσια και επίσημα στηρίξαμε την τότε πρόταση του “τίγρη” για την “Αγιά Σοφιά”! Αλλά και στη συνέχεια όταν επί διοίκησης Α. Ανατολιωτάκη πολεμήσαμε αντάμα για να περιφρουρηθεί η έκταση της Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι στα ύπουλα σχέδια του Νικολαίδη και της παρέας του που επεδίωκαν με νύχια και με δόντια τον ξεριζωμό της ΑΕΚ από τα πατρογονικά της εδάφη για χάρη... του σκουπιδότοπου των Λιοσίων που προφανώς εξυπηρετούσε τα δικά τους ιδιοτελή επιχειρηματικά συμφέροντα. Αλλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ! Βάλαμε τα στήθια μας μπροστά αντιμετωπίζοντας γι' αυτό το λόγο βρόμικες σκευωρίες, διώξεις και δίκες, χωρίς όμως στιγμή να λυγίσουμε. Κρατήσαμε δυνατές άμυνες στα χαρακώματα της ενωσίτικης αντίστασης για να παραμείνει ζωντανό το όνειρο της επιστροφής στα άγια χώματα, όπως και έγινε! Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε αντίθεση με το χρεοκωπημένο 2004 που απ' ότι φαίνεται οδεύει τελικά για τη μόνη θέση που του αρμόζει: στα απόβλητα της ενωσίτικης ιστορίας!

Χρόνος αληθείας πατήρ! Ο Αετός της Προσφυγιάς θα φτερουγίσει ξανά θριαμβευτής πάνω από τη δική του Γη! Εκεί όπου πολύ σύντομα δεν θα υπάρχουν πια τα μπάζα και τα θλιβερά ερείπια της καταστροφής, αλλά το ΝΕΟ ΠΑΛΑΤΙ της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ, το κάστρο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Γιατί η αναγέννηση της ΑΕΚ περνά ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ μέσα από την κατάκτηση αυτού του μεγάλου στόχου. Και ο λαός της ΑΕΚ που  ασφαλώς συνειδητοποιεί την τεράστια σημασία αυτού του έργου ζωής για την ομάδα,  δείχνει αποφασισμένος να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια του Δ. Μελισσανίδη και “ουαί κι αλίμονο” σε τυχόν λαμόγια που πιθανόν να θελήσουν να ναρκοθετήσουν ξανά αυτή τη σπουδαία κίνηση που αφορά την ίδια την ύπαρξη και το μέλλον της ΑΕΚ. Και για να κλείσουμε,  θα πούμε κάτι ακόμη, ντόμπρα και σταράτα όπως κάνουμε μια ζωή! Εκ των υστέρων πολλοί και διάφοροι, με ένοχο παρελθόν, παριστάνουν υποκριτικά τους φίλους και τους συμμάχους. Εμείς σαν “Πειρατές του Ονείρου” δηλώνουμε ότι σε αυτή την υπόθεση εμπιστευόμαστε μονάχα το Δ. Μελισσανίδη. Διότι τα ίδια τα γεγονότα που βιώσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια απέδειξαν ότι “ο τίγρης” είναι εκείνος που  πραγματικά θέλει και μοχθεί για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και όχι οι... 2004 υποκριτές. Στα ίσα λοιπόν λέμε, ότι καμία μα καμία εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κάτι... απολειφάδια της αμαρτωλής 9ετίας που ξαφνικά καμώνονται ότι τάχαμου τους έπιασε ο πόνος για τη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν οι ίδιοι τόσα χρόνια την υπονόμευαν με κάθε μέσο και τρόπο. Τα μάτια μας δεκατέσσερα λοιπόν!!! Όλοι μας!!!

*ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!

*ΤΙΓΡΗ ΓΕΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ !!!


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ…...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!
ΥΓ1: Τίγρη γερά! Είσαι ο ΜΟΝΟΣ που μαζί με το Λαό της Α.Ε.Κ μπορείς να κάνεις πράξη το μεγαλύτερο όνειρό μας!
ΥΓ2: ΑΕΚΑΡΑ  τα Άγια Χώματα σε περιμένουν ξανά!!!

«Πειρατές του Ονείρου»