Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΟΔΩΣΗ ΤΩΝ MEΓΑΛΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ!



Η δραστηριοποίηση του επιτυχημένου ηγέτη της πρωταθληματικής ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη φέρνει τα πρώτα χαμόγελα αισιοδοξίας στον χιλιοπληγωμένο μας λαό που χρόνια ολόκληρα γεύτηκε ανείπωτες πίκρες. Φρόντισαν, βλέπετε, να μας κερνάνε το ένα φαρμάκι μετά το άλλο οι δήθεν «σωτήρες» του 2004, αυτή η απεχθής καταστροφική παρέα των «τέως και σία» που με την ελεεινή πολιτική τους οδήγησαν την ομάδα στο χάος και τον πλήρη εξευτελισμό.

Δεν είχαν όμως λογαριάσει ότι το DNA της Προσφυγικής ΑΕΚ ήταν και είναι πλασμένο από πολύ «ανθεκτικά υλικά» και αυτό είναι εκείνο το στοιχείο που της προσδίδει αστείρευτες/τιτάνιες δυνάμεις! Ο πρόσφυγας Δημήτρης Μελισσανίδης είναι κι αυτός από την ίδια «πάστα», γαλουχημένος με τη νοοτροπία του μαχητή και εφοδιασμένος με την ισχύ και τις ικανότητες που απαιτούνται ώστε να μετατρέψει (μαζί φυσικά με το λαό της ΑΕΚ) την Κρίση σε Αναγέννηση!

Οι πρώτες –άμεσες και μελετημένες- κινήσεις για το μείζον θέμα της ΑΕΚ δηλ. το «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», χαράζουν το δρόμο της αναγκαίας ανασυγκρότησης της ομάδας. Διότι αυτή είναι η μέγιστη προτεραιότητα της ΑΕΚ: η όσο το δυνατόν συντομότερη ανοικοδόμηση του Σπιτιού μας στην προσφυγομάνα Ν. Φιλαδέλφεια, εκεί όπου κατοικούν οι αναμνήσεις και η ιστορία μας, εκεί όπου διαθέτουμε τη δική μας γη, εκεί όπου ο λαός μας προσμένει να ξαναδεί την «έδρα-απόρθητο κάστρο» η οποία θα ισχυροποιήσει την ομάδα στο μέγιστο βαθμό!

Σαν «Πειρατές του Ονείρου» που τόσους αγώνες δώσαμε προς αυτή την κατεύθυνση, δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά από τις εξελίξεις που θέτουν σε «πρώτο πλάνο» το Γηπεδικό Ζήτημα. Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι ο δρόμος για την Ανάσταση της αγαπημένης μας ΑΕΚ δεν θα είναι στρωμένος με... ροδοπέταλα, όμως και εμείς, όπως και κάθε γνήσιος ενωσίτης, αντιλαμβανόμαστε ότι πλέον υπάρχει σχέδιο, όραμα και στρατηγική με στόχο τη συνολική επανακατάκτηση του πρωταγωνιστικού ρόλου της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα!

Στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε ολόψυχα τη δυναμική προοπτική που προτάσσει ο Δ. Μελισσανίδης ο οποίος είναι ο ΜΟΝΟΣ (και ο νοών νοείτω) που εμπιστευόμαστε μιας και έχει αποδείξει στην πράξη ότι ξέρει να μάχεται για την Κυριαρχία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.



Πάμε δυνατά, για να δικαιωθούν τα όνειρα της ΑΕΚ και του Λαού της!!!




ΥΓ1: Η άποψη κα η θέση μας, ως «Πειρατές του Ονείρου» είναι σαφής και πάγια: Όσα λαμόγια κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά από τη δικαιοσύνη. Μηδενός εξαιρουμένου.

ΥΓ2: Σαρώνει και η δεύτερη έκδοση με τα καπέλα του club που φέρουν κεντητό το δικέφαλο αετό και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”!!! Για παραγγελίες επικοινωνείτε με το τηλ. 6938 103933 (Χούλιο).

ΥΓ3: Οι «νάνοι» δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν τόσα χρόνια. Εμείς δικαιωθήκαμε και αυτοί... στο χρονοντούλαπο!

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!! 


Για την υπογραφή:
«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»