Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ... ΝΑΟ!!!




Όλες οι γνήσιες ενωσίτικες καρδιές πάλλονται, πλέον, σε ρυθμούς... Νέας Φιλαδέλφειας!!! Η ψυχή μας, ο νους μας, το “είναι μας” ολόκληρο, στοχοπροσηλώνονται τώρα στο πιο μεγάλο μας όνειρο, στην κορωνίδα των διεκδικήσεων και των προσδοκιών του λαού μας, που αφορά βέβαια την πολυπόθητη ανοικοδόμηση του Γηπέδου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως στα τιμημένα χώματα της Προσφυγομάνας!

Η άμεση ενεργοποίηση του προέδρου των τίτλων Δημήτρη Μελισσανίδη πάνω στο μείζον Γηπεδικό Ζήτημα φέρνει ξανά την ελπίδα και τον ενθουσιασμό στον χιλιοπληγωμένο κόσμο της ΑΕΚ που τόσα υπέφερε όλα αυτά τα χρόνια της “μαύρης κατοχής” από το σάπιο καθεστώς του 2004. 

Από την πλευρά μας, ως “Πειρατές του Ονείρου”, δεν μπορεί παρά να νιώθουμε  ικανοποίηση από τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την ιερή υπόθεση του γηπέδου μας.  Άλλωστε είναι γνωστό στους πάντες μέσα στην ΑΕΚ ότι οι “Πειρατές του Ονείρου” στάθηκαν από πολύ παλιότερα αταλάντευτοι και στην πρώτη γραμμή του αγώνα για “ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ”! Από το 2005 όταν δημόσια και επίσημα στηρίξαμε την τότε πρόταση του “τίγρη” για την “Αγιά Σοφιά”! Αλλά και στη συνέχεια όταν επί διοίκησης Α. Ανατολιωτάκη πολεμήσαμε αντάμα για να περιφρουρηθεί η έκταση της Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι στα ύπουλα σχέδια του Νικολαίδη και της παρέας του που επεδίωκαν με νύχια και με δόντια τον ξεριζωμό της ΑΕΚ από τα πατρογονικά της εδάφη για χάρη... του σκουπιδότοπου των Λιοσίων που προφανώς εξυπηρετούσε τα δικά τους ιδιοτελή επιχειρηματικά συμφέροντα. Αλλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ! Βάλαμε τα στήθια μας μπροστά αντιμετωπίζοντας γι' αυτό το λόγο βρόμικες σκευωρίες, διώξεις και δίκες, χωρίς όμως στιγμή να λυγίσουμε. Κρατήσαμε δυνατές άμυνες στα χαρακώματα της ενωσίτικης αντίστασης για να παραμείνει ζωντανό το όνειρο της επιστροφής στα άγια χώματα, όπως και έγινε! Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε αντίθεση με το χρεοκωπημένο 2004 που απ' ότι φαίνεται οδεύει τελικά για τη μόνη θέση που του αρμόζει: στα απόβλητα της ενωσίτικης ιστορίας!

Χρόνος αληθείας πατήρ! Ο Αετός της Προσφυγιάς θα φτερουγίσει ξανά θριαμβευτής πάνω από τη δική του Γη! Εκεί όπου πολύ σύντομα δεν θα υπάρχουν πια τα μπάζα και τα θλιβερά ερείπια της καταστροφής, αλλά το ΝΕΟ ΠΑΛΑΤΙ της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ, το κάστρο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Γιατί η αναγέννηση της ΑΕΚ περνά ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ μέσα από την κατάκτηση αυτού του μεγάλου στόχου. Και ο λαός της ΑΕΚ που  ασφαλώς συνειδητοποιεί την τεράστια σημασία αυτού του έργου ζωής για την ομάδα,  δείχνει αποφασισμένος να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια του Δ. Μελισσανίδη και “ουαί κι αλίμονο” σε τυχόν λαμόγια που πιθανόν να θελήσουν να ναρκοθετήσουν ξανά αυτή τη σπουδαία κίνηση που αφορά την ίδια την ύπαρξη και το μέλλον της ΑΕΚ. Και για να κλείσουμε,  θα πούμε κάτι ακόμη, ντόμπρα και σταράτα όπως κάνουμε μια ζωή! Εκ των υστέρων πολλοί και διάφοροι, με ένοχο παρελθόν, παριστάνουν υποκριτικά τους φίλους και τους συμμάχους. Εμείς σαν “Πειρατές του Ονείρου” δηλώνουμε ότι σε αυτή την υπόθεση εμπιστευόμαστε μονάχα το Δ. Μελισσανίδη. Διότι τα ίδια τα γεγονότα που βιώσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια απέδειξαν ότι “ο τίγρης” είναι εκείνος που  πραγματικά θέλει και μοχθεί για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και όχι οι... 2004 υποκριτές. Στα ίσα λοιπόν λέμε, ότι καμία μα καμία εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κάτι... απολειφάδια της αμαρτωλής 9ετίας που ξαφνικά καμώνονται ότι τάχαμου τους έπιασε ο πόνος για τη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν οι ίδιοι τόσα χρόνια την υπονόμευαν με κάθε μέσο και τρόπο. Τα μάτια μας δεκατέσσερα λοιπόν!!! Όλοι μας!!!

*ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!

*ΤΙΓΡΗ ΓΕΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ !!!


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”