Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΔΙΚΑΙΩΣΗ (III)


Δελτίο τύπου 27-5-2013

«Βαριά καμπάνα» (15 μήνες φυλάκιση) έπεσε σήμερα στο Θεμιστοκλή Νικολαΐδη από το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση. Το δικαστήριο επέβαλλε την ανωτέρω ποινή (η εισαγγελέας μάλιστα εισηγήθηκε ακόμη αυστηρότερη) αφού εκδίκασε μία από τις μηνύσεις που εξ’ αρχής είχαμε υποβάλλει ως συνδεσμίτες κατά του «τέως» λόγω της σκευωρίας που είχε στήσει εναντίον μας το 2006 με τη βρόμικη υπόθεση του αεροδρομίου. Σήμερα συγκεκριμένα εξετάστηκε η μήνυση του Κωνσταντίνου Κάππα ιδρυτικού στελέχους των “Πειρατών του Ονείρου”, ενώ βάσει νόμου εκκρεμούν και άλλες!

«Χρόνος αληθείας πατήρ» λοιπόν, για μία ακόμη φορά! Σταθήκαμε στις επάλξεις του δικού μας έντιμου αγώνα ενάντια στο άδικο και το ψέμα, για το δίκιο και την αλήθεια! Όλα αυτά τα δίσεκτα χρόνια παλέψαμε με ψυχή, αλύγιστοι και ασυμβίβαστοι, για την ιερή υπόθεση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να μην ξεριζωθεί η ΑΕΚ από την πατρογονική της εστία όπως επεδίωκαν (βλ. χωματερή Λιοσίων) και βέβαια για τη λευτεριά του δικέφαλου αετού από τα δεσμά του καταστροφικού 2004.

Τα γνωστά αμαρτωλά «-τεχνεία» διαστρεβλώνουν την αλήθεια σερβίροντας και πάλι ψέματα στον κόσμο της ΑΕΚ ότι δήθεν ο εν λόγω είχε αποσύρει τις κατασκευασμένες μηνύσεις του, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι όχι μόνο ποτέ δεν έπραξε κάτι τέτοιο αλλά αντιθέτως οι δίκες έγιναν και οι συνδεσμίτες δικαιώθηκαν σε αυτές (με τελευταία μάλιστα την αθωωτική απόφαση της 14ης Μαϊου 2013).

Όμως η σημερινή καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης κατά του «τέως» αποτελεί ηθική δικαίωση για τα αδέρφια μας που τόσα υπέφεραν επί μακρόν σε προσωπικό επίπεδο εξαιτίας της απόπειρας του συγκεκριμένου να τους στοχοποιήσει άδικα προσπαθώντας να φιμώσει έτσι τις θαρραλέες φωνές αντίστασης των μαχόμενων συνδεσμιτών.

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!


Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των «Πειρατών του Ονείρου»