Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΔΙΚΑΙΩΣΗ (ΙΙ)


Η σημερινή μέρα σηματοδότησε άλλη μία νίκη του πραγματικά μαχόμενου συνδεσμιακού κινήματος της ΑΕΚ. Στα δικαστήρια αθωώθηκαν και οι υπόλοιποι 3 συναγωνιστές μας ΑΕΚτζήδες που και αυτοί ταλαιπωρούνταν χρόνια από τις κατασκευασμένες μηνύσεις και τις άθλιες σκευωρίες του Θεμιστοκλή Νικολαΐδη αναφορικά με τη βρόμικη υπόθεση του αεροδρομίου (2006).  
Έτσι ο Κωνσταντίνος Κάππας από τους «Πειρατές του Ονείρου» και οι Λ. και Γ. Ρέστης από το «Πατήσια club» απαλλάχτηκαν παμψηφεί από τις άδικες κατηγορίες.  Όπως όλοι γνωρίζουμε, είχε προηγηθεί και η περυσινή δικαίωση για τον αδερφό μας «Μόργκαν», από τους «Πειρατές του Ονείρου», που πρώτος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του… μεσσία Θεμιστοκλή!
7(!!!) ολόκληρα χρόνια δώσαμε χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις τη μάχη της τιμής και της αξιοπρέπειας κόντρα στην ελεεινή προσπάθεια του «τέως» ψευτοσωτήρα και της παρέας του που επιχείρησαν με δόλια και ύπουλα μέσα να φιμώσουν, να σπιλώσουν και να εξαφανίσουν εκείνες τις φωνές αντίστασης που κατήγγειλαν από πολύ παλιά με θάρρος και τόλμη την καταστροφική πολιτική του αμαρτωλού 2004 που επεδίωκε τον ξεριζωμό της ΑΕΚ από τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη μετατροπή της ομάδας της προσφυγιάς σε «πριβέ κλαμπ» των νεόκοπων «ευεργετών» οι οποίοι ήταν εκείνοι που τελικά οδήγησαν την ΑΕΚ στην πλήρη απαξίωση και το χάος.
Όμως στο τέλος το δίκιο νικά. Και το φως της αλήθειας σκίζει το σκοτάδι του ψεύδους. Ο χρόνος μας δικαίωσε και πάλι! Εμείς όπως πάντα προχωράμε μπροστά αλύγιστοι και ατσάλινοι! Αφήνουμε στην πιο βαθιά περιφρόνηση το Θεμιστοκλή και την παρεούλα του…
Είμαστε περήφανοι για τους αγώνες μας που αποτελούν τα δικά μας ανεκτίμητα παράσημα σε αυτή τη μεγάλη μάχη για τη Λευτεριά και την Αναγέννηση της ΑΕΚ.

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:
«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»