Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ !!!




Μια μαύρη δεκαετία έκλεισε η ΑΕΚ μακριά από την πατρογονική της εστία την ιστορική Νέα Φιλαδέλφεια. Την ωραιότερη γειτονιά του κόσμου! Όλα αυτά τα χρόνια του πικρού ξεριζωμού οι γνωστοί νάνοι ψευτοσωτήρες του 2004 μετέτρεψαν την αλλοτινή αρχόντισσα ΑΕΚ σε περιφερόμενο επαίτη να ζητιανεύει στέγη από δω κι από κει. Ξέχωρα από το γεγονός ότι αυτοί ο ίδιοι ρήμαξαν την ομάδα και στο τέλος την έστειλαν στον καιάδα γι’ αυτό και απαιτείται η τιμωρία τους.

Μέσα σε αυτή την καταθλιπτική καταχνιά που έφερε το χρεοκοπημένο

2004, ξεπήδησε αναπάντεχα ένα ελπιδοφόρο φως αναγέννησης. Ο προσφυγογέννητος πρόεδρος των τίτλων και των έργων Δ. Μελισσανίδης δήλωσε παρόν και μπροστάρης για να κάνει πράξη το μεγαλύτερο όνειρο του λαού μας, την κατασκευή του σπιτιού της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. Ο «Τίγρης» παρά τον υπόγειο πόλεμο που δέχθηκε το 2005 (εκλογές ερασιτεχνικής) από τον τέως και το συρφετό των ψευτοσωτήρων, είναι και πάλι εδώ για να αναστήσει την ΑΕΚ, για να της δώσει ξανά τη χαμένη της αίγλη με δικό της γήπεδο στα άγια χώματα, ένα νέο παλάτι αντάξιο των ιστορικών της καταβολών, μια ανίκητη αρένα, μια έδρα-κάστρο, εκεί όπου θα τρέμουν οι εχθροί της. Ένα γήπεδο με «1924 κολόνες» και με «1453 επάλξεις» που θα θυμίζουν την προσφυγιά και τη συγκινητική ιστορική της διαδρομή. Ένα τέτοιο ορμητήριο ποθεί ο λαός της ΑΕΚ.

Ως «Πειρατές του Ονείρου» έχουμε πάρει ξεκάθαρα θέση όχι εκ των υστέρων, τώρα που όλοι παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους υπερασπιστές της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά εξ αρχής, όταν πολλοί άλλοι σιωπούσαν ενώ ο σύνδεσμός μας διώκονταν με άθλιες κατασκευασμένες σκευωρίες από τον τέως ψευτοσωτήρα και την παρέα του επειδή ακριβώς κρατούσαμε χαράκωμα αντίστασης για το γήπεδο στη Ν.Φ με μπροστάρη στο μεγάλο αγώνα μας τον αλύγιστο καπετάνιο μας «Μόργκαν» μα και όλο το μαχητικό πειρατικό πλήρωμα. Αυτά τα χρόνια δεν κάναμε σπιθαμή πίσω από τις θέσεις μας, δεν λιποψυχήσαμε, δεν κρυφτήκαμε, δεν γίναμε χειροκροτητές, κοντράραμε στα ίσα με θεούς και δαίμονες για να μην αφήσουμε να περάσουν τα ύπουλα σχέδια του 2004 με τα δήθεν «διαστημόπλοια» μέσα στις μολυσμένες χαβούζες του ΟΔΔΥ, αλλά και να μην αλωθεί γενικότερα η ΑΕΚ!!! Κι ας μείναμε πολλές φορές να πολεμάμε λίγοι!!! Στο τέλος τα ίδια τα γεγονότα μας δικαίωσαν. Οι «Πειρατές του Ονείρου» αλλά και οι συνδεσμίτες από τα Πατήσια κέρδισαν τελικά και τη μάχη των δικαστηρίων ισοπεδώνοντας τις άθλιες σκευωρίες του τέως, αλλά και τη μάχη των ιδεών.

Επίσης, από την πλευρά μας σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας» δηλώνουμε όπως και τα αδέρφια μας στην Αθήνα ότι έχουμε εμπιστοσύνη ΜΟΝΟ στον πρωταθλητή πρόεδρο Δ. Μελισσανίδη και σε κανέναν άλλον, γιατί πολύ απλά μας προκαλούν απέχθεια κάποιοι γλείφτες του 2004 και άλλοι όψιμοι κόλακες που ξαφνικά σε ένα βράδυ «τους έπιασε ο πόνος» για την Ν.Φ που τόσα χρόνια κατηγορούσαν. Τα χαΐρια αυτωνών τα βίωσε πολύ καλά η ΑΕΚ που εξαιτίας τους βρέθηκε στα τάρταρα. Δεν ξεχνάμε!

Δημήτρη Μελισσανίδη προχώρα γερά, πρόεδρε της Προσφυγιάς. Σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας», σχεδόν όλοι μας Πόντιοι και Μικρασιάτες, είμαστε δυναμικά στο πλευρό σου και σου έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο της μεγάλης αναγέννησης της ΑΕΚ. Στηρίξου στο λαό μας και μην επιτρέψεις σε κανένα παρείσακτο λαμόγιο να ναρκοθετήσει τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, την ΑΕΚ της Προσφυγιάς!
. 
Εμπρός για μια ΑΕΚ Ανεξάρτητη -Ενωτική- Κυρίαρχη με γήπεδο/κάστρο στην ωραιότερη γειτονιά του κόσμου, στην αξέχαστη γη των Προσφύγων στη μάνα Ν. Φιλαδέλφεια!


Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
(εκπρόσωπος Δημήτρης Κουσπακερίδης)