Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΠΟΙΟΣ... ΕΚΑΨΕ ΤΗ ΓΗ ;;;


Μεγάλε γέρο-Παπανδρέου άφησες... «σχολή» ακόμη και... μετά θάνατον! Να που βγήκαν, εν έτη 2010, ορισμένα “golden boys”- στελέχη της «ΠΑΕ2004» - και με κάμποσα “μόνο” χρονάκια καθυστέρηση, μας είπαν, με δανεική... πολιτική ορολογία, ότι παρέλαβαν «καμένη γη» στην ΑΕΚ!!! Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάσει, να κλάψει ή και να... “ουρλιάξει”, όταν συγκεκριμένοι επίσημοι διαχειριστές της ομάδας πετάνε τέτοιες οβίδες!!! Αν και εδώ που τα λέμε, κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί που “ομιλούν”, έστω και κατόπιν εορτής! Αλλά δεν μας λέτε κιόλας ρε λεβέντες και “το δια ταύτα” ; δηλαδή... ποιος ή ποιοί “έκαψαν τη γη”;;; Γιατί αυτά που βροντοφωνάζει ο κάθε ΑΕΚτζής δεν έχει νόημα να τα επαναλαμβάνετε κι εσείς και μάλιστα δειλά και με... “ψιθύρους”! Αφού δεν είστε οι... μπακάληδες της γειτονιάς, αλλά επίσημοι και θεσμικοί, βγείτε στα ίσα, θαρραλέα, με στοιχεία, ονόματα και διευθύνσεις! Εκτός (λέμε τώρα) εάν όταν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρει και να σηκώσει ο... άνεμος και τίποτε... συνεταιράκια των... “εμπρηστών της γης”, οπότε... μούγκα επί του συγκεκριμένου;;; Αλλά για να διαλύσετε τις όποιες αμφιβολίες κι αφού είστε παλικάρια, και τα παλικάρια μιλάνε “όξω από τα δόντια”, πείτε μας ντε, ποιος ή ποιοι έκαναν “κρανίου τόπο” την ΑΕΚ;;; Πείτε μας επιτέλους ποιος είναι ο πιθανός... “Νέρωνας”;;;

Διότι αν μετά το άρθρο 44, όπου το Κράτος χάρισε το 90% των χρεών, αν μετά από τόσα χρόνια που ο λαός της ΑΕΚ συνεισέφερε στην ομάδα με αμύθητα ποσά, αν κατόπιν τόσων απίστευτων θυσιών και μεγαλειώδους προσφοράς από τον απλό κοσμάκη, “η γη” αντί να... ανθίσει έγινε... κάρβουνο, όπως οι ίδιοι λέτε, τότε κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Οι πρόσφατες καταγγελίες είναι σοβαρότατες και αφορούν την ίδια την αξιοπρέπεια αλλά και την επιβίωση της ΑΕΚ.  
     
Αϊντεεεεεεεε, πολλά από αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια οι “Πειρατές του Ονείρου”, αρκετά από όσα καταγγέλλαμε ως Σύνδεσμος, αντιμετωπίζοντας μάλιστα λυσσαλέες άδικες διώξεις και άτιμες σκευωρίες, με σκοπό να φιμώσουν την ελεύθερη φωνή μας, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να λέγονται πλέον και από επίσημα χείλη!
      
Βέβαια εμείς θεωρούμε ότι το “σωτήριον 2004” ζει και βασιλεύει με σύγχρονη μεταμφίεση. Και το λέμε υπό την έννοια ότι αυτό το χρεωκοπημένο μοντέλο διοίκησης παραμένει ακόμη ως φιλοσοφία και ως στρατηγική στην εξουσία αν και βλαβερό για την ΑΕΚ αφού αποδεδειγμένα δεν μπορεί να την οδηγήσει στην κορυφή, εκεί που απαιτεί η Ιστορία και ο Λαός της. 

Κλείνουμε, προσωρινά, με το εξής : Ο κόσμος απαιτεί ΟΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ!!! ΟΛΑ!!! Είναι καθολική απαίτηση να μάθουν επιτέλους τα εκατομμύρια των φίλων της ΑΕΚ τι συνέβη στην ομάδα και φτάσαμε πάλι σε αδιέξοδο! Κι αν οι ίδιοι … “κωλύονται” να ακουμπήσουν ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ το δάχτυλο “επί των τύπων των ήλων" οφείλει να το πράξει η Πολιτεία. Και εισαγγελείς υπάρχουν και επίσημοι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους.... 
     
Α, και κάτι επιπλέον, “άσχετο”: Το σκηνικό αυτό στην ΑΕΚ, τηρουμένων των αναλογιών, θυμίζει... Ελλάδα!!! Κάποιοι σαϊνηδες σε τούτη τη χώρα τα κάνανε σμπαράλια, διάφοροι φωνάζουν και διαμαρτύρονται αλλά μέχρι εκεί! Ουδείς εκ των υπευθύνων της καταστροφής καλείται να πληρώσει τα σπασμένα, όσο και αν αυτό αποτελεί παλλαϊκό αίτημα. Χαίρετε!


ΥΓ1: Για τις εξελίξεις στο θέμα του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουμε να πούμε πολλά. Πάρα πολλά! Διότι… (θα επανέλθουμε συντόμως).

ΥΓ2: ΑΠΟΧΗ – ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Μη μας ζητούν κι από πάνω νέες θυσίες και προσφορά χωρίς πρώτα να αποδώσουν συγκεκριμένες ευθύνες σε όσους οδήγησαν την ομάδα στη σημερινή τραγική κατάσταση. Τα κορόιδα ξύπνησαν!!! 

ΥΓ3: Χαιρετισμούς σε εκείνους που εξακολουθούν να αγωνίζονται ασυμβίβαστα για την οριστική απελευθέρωση της ΑΕΚ από το γόρδιο δεσμό.

ΥΓ4: Εκπληκτική και πολύ πρωτότυπη και η μπλούζα που επίσης κυκλοφορεί από το πειρατικό club της Ελευσίνας. Με υπέροχο πειρατικό σχέδιο με φόντο το αλησμόνητο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επικοινωνείτε με το τηλ. 6976-562517 (Κώστας).

ΥΓ5: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!!

Για την υπογραφή
Η Γενική Συνέλευση των ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ