Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ…

 Με την προηγούμενη ανακοίνωσή μας, στις αρχές της εβδομάδας, τοποθετηθήκαμε, ως Σύνδεσμος, για τα τελευταία δυσάρεστα συμβάντα. Και δώσαμε βάση ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, δηλαδή στο ότι τέτοιες καταστάσεις και γεγονότα, εκ των πραγμάτων, ευνοούν και εξυπηρετούν όσους έχουν συμφέρον να αποπροσανατολιστεί η προσοχή του κόσμου της ΑΕΚ από το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Γι αυτό και από την πλευρά μας, κόντρα στο κλίμα των ημερών, δεν θα πάψουμε να θέτουμε στο επίκεντρο το κομβικό ζήτημα της ΑΕΚ που δεν είναι άλλο από το “ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ” το οποίο πολλοί και διάφοροι -πρώην, νυν και λοιποί- επιχειρούν να το σπρώξουν στο περιθώριο του ενδιαφέροντος, συσκοτίζοντας την κύρια ευθύνη για τη γενικότερη μίζερη και θλιβερή εικόνα της  σημερινής ΑΕΚ.
Πάμε παρακάτω : Μέσα στην πυκνή θολούρα του πονηρού αποπροσανατολισμού και της προπαγάνδας (που για άλλη μια χρονιά δουλεύει στο έπακρο) αποκρύπτεται η αλήθεια για την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Ούτε την παγκοσμίου φήμης... Καλλιθέα δεν μπορούμε να κερδίσουμε!!! Βέβαια αν δώσουμε βάση στο πως παρουσιάζονται τα πράγματα από το επικοινωνιακό επιτελείο της “ΠΑΕ2004” αλλά και τους γνωστούς περιφερειακούς κολαούζους, κανονικά φέτος θα πρέπει… να στήσουμε πρόωρο “πάρτι” (κακόφημη η λέξη) μιας και η ΑΕΚ, χάρη στις… πεφωτισμένες κινήσεις των διαχειριστών της, δείχνει πανέτοιμη για να σαρώσει τίτλους και διακρίσεις εκτοπίζοντας τους ανταγωνιστές της!!! Οι... χουβαρντάδες διοικούντες εμφανίζονται ευχαριστημένοι και… μακάριοι!!! Είναι όμως έτσι ή μήπως και πάλι κάποιοι φροντίζουν να μας πουλάνε “φύκια για… μεταξωτές κορδέλες”;;; Κι αν τελικά συμβαίνει το δεύτερο μέχρι πότε θα καταπίνουμε αμάσητο το κουτόχορτο που μας πασάρουν οι… αόρατοι και ορατοί «κύκλοι» που διαχειρίζονται τις τύχες της ΑΕΚ έχοντάς την τόσα χρόνια στο περιθώριο των εξελίξεων;;; Διότι εάν κανείς ξεπεράσει τα παχιά λόγια και βάλει κάτω να εξετάσει τις αντικειμενικές συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, μάλλον θα πέσει σε… κατάθλιψη!

Κατ’ αρχάς όσον αφορά στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό -κατ’ επέκταση και στο μεταγραφικό τομέα- δεν μπορεί να αντληθεί αισιοδοξία καθώς τα κενά και οι ελλείψεις σε καίριες θέσεις στην ομάδα “βγάζουν μάτια”!!! Κι αντί, όπως θα έπρεπε για μια ομάδα του μεγέθους της ΑΕΚ, να καλυφθούν άμεσα οι τρανταχτές ελλείψεις αλλά και να υπάρξει επιπλέον ενίσχυση με παίχτες μεγάλου βεληνεκούς, αντιθέτως αιωρούνται οι γνωστές φήμες περί πώλησης, ακόμη και την ύστατη στιγμή, κάποιων εκ των ελαχίστων ποιοτικών παιχτών. Βλέπετε, «η λιτότης» και «το ταμείον είναι μείον» ορίζουν τη μίζερη φιλοσοφία της σημερινής τάξης πραγμάτων, που διαδέχθηκε αυτούς που παρέδωσαν “καμένη γη” όπως οι ίδιοι μας είπαν. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που στα αντίπαλα στρατόπεδα οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες που τα διαφεντεύουν προετοιμάζονται για να κυριαρχήσουν και στο φετινό πρωτάθλημα.  Ή μήπως λέμε ψέματα;;; Επιπλέον η απώλεια της έδρας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια αυτή που προσέδιδε στην ομάδα τεράστια ισχύ -αποτελώντας το μεγαλύτερο συγκριτικό πλεονέκτημα της ΑΕΚ- εξακολουθεί να παραμένει ένας σωρός ερειπίων εξαιτίας των καταστροφικών επιλογών της «παρεούλας του 2004» . Τρίτον, η παρουσία της ΑΕΚ στα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι όχι απλά αναιμική αλλά επί της ουσίας παντελώς ανύπαρκτη. Την ώρα που ο αντίπαλος… οργώνει ανενόχλητος στο παραβάν, δημιουργώντας προϋποθέσεις κυριαρχίας, η ΑΕΚ βολοδέρνει αδύναμη και ανήμπορη επιλέγοντας ευκαιριακές συγκολλήσεις από δω κι από κει, αντί, όπως θα όφειλε, να μπει δυναμικά μπροστά υπερασπίζοντας το δίκιο και την ύπαρξή της απέναντι σε ένα απολύτως εχθρικό περιβάλλον! Αλλά γιατί να… αγχωνόμαστε;;; Αφού οι Μαρινάκηδες, Βαρδινογάννηδες και σία… τρέμουν μπροστά στα δικά μας “golden boys”!!!

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά ακόμη που συνηγορούν για την πολύ δυσμενή θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ σε πλείστους τομείς. Αλλά τι να πεις, από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις με την ανεπάρκεια αυτών που (δυστυχώς) κουμαντάρουν σήμερα τη μεγαλύτερη ομάδα, την ΑΕΚ μας! Για όλα αυτά, όμως, ελάχιστοι μιλάνε σήμερα. Βλέπετε...   προέχουν άλλα!!! Όμως όσο και να το θέλουν ορισμένοι, η αλήθεια δεν θα θαφτεί μέσα στην ομίχλη του αποπροσανατολισμού. Θα ακούγεται…

ΥΓ1: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΠΟΧΗ. Δεν δίνουμε ούτε πεντάρα τσακιστή μα ούτε παρουσία στο θέατρο του παραλόγου. Η τραγική πραγματικότητα δικαιώνει για μια ακόμη φορά τη στάση μας.
ΥΓ2: Στέλιο και Μαρία δεν σας ξεχνάμε. Οι μνήμες και οι αναμνήσεις των δικών σας ανθρώπων θα σας συντροφεύουν παντοτινά.  Αδερφέ Κώστα να είσαι πάντα καλά να τους θυμάσαι, όπως τους αξίζει.
ΥΓ3: Τους χαιρετισμούς μας σε όσα αδέρφια εξακολουθούν να αγωνίζονται ασυμβίβαστα για τη Λευτεριά της αγαπημένης μας ΑΕΚ.
ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


*Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
των “ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”