Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΠΟΧΗ...




(*)  Η Α.Ε.Κ δεν είναι τραπουλόχαρτο στο παιχνίδι οποιουδήποτε επιχειρηματικού πόκερ. Η Α.Ε.Κ δεν είναι μετοχικό κουρελόχαρτο, δεν είναι αναλώσιμο εμπόρευμα μήτε σκαλοπάτι για προσωπική ανέλιξη. Η Α.Ε.Κ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, δεν είναι εταιρία ούτε προσωπικό μαγαζί οιουδήποτε.

Η Α.Ε.Κ είναι το παιδί της προσφυγιάς, η Α.Ε.Κ είναι η ανάσα ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α.Ε.Κ είναι η ομάδα μας, το καμάρι μας, η πιο γλυκιά και διαχρονική αγαπημένη μας. Τη λατρεύουμε γιατί είναι η ίδια μας η ζωή, το μεγάλο πάθος μας, η παντοτινή μας καψούρα. Είμαστε περήφανοι για όσα αυτή μας δίδαξε, καμαρώνουμε για τα ιδανικά που αυτή πρεσβεύει και που εμείς πιστά ενστερνιζόμαστε και ακολουθούμε.  

Κι αν χτες ή σήμερα ή και αύριο την λάβωσαν, την εκμεταλλεύτηκαν, την χρησιμοποίησαν - κι αν έκαναν  ή κάνουν ή θα κάνουν τα πάντα ώστε να την κόψουν και να τη ράψουν στα μέτρα τους, κι αν πάσχιζαν ή θα πασχίσουν με χίλιους δύο τρόπους να την απαλλοτριώσουν, η διαχρονική της λάμψη ως ιδέα δεν παύει να υπάρχει, να μας εμπνέει και να μας οδηγεί.         
Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, οι παράγοντες, οι παίχτες, οι προπονητές, είναι εφήμεροι και απλά καταγράφονται στην Ιστορία για τα έργα τους, για όσα πρόσφεραν ή δεν πρόσφεραν, για όσα επιτυχώς κατάφεραν ή για όσα βλαβερά προξένησαν. Η Ιδέα Α.Ε.Κ και ο Λαός της που την υπηρετεί πιστά, αγνά και άδολα, παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο και στις εποχές.


(*)   Οι αγωνιστές της Ιδέας, αυτοί που έδιναν και δίνουν τις δικές τους μάχες για να μην αλωθεί αυτή η ομάδα από εξωτερικούς ή και από εσωτερικούς εχθρούς, αυτοί που πολλές φορές προτιμούν να τη στερηθούν κι ας υποφέρουν παρά να προδώσουν τις αρχές και τα πιστεύω που εκείνη τους εμφύτευσε, αυτοί που με πόνο ψυχής αναγκάζονται να την αποχωριστούν για κάποιο διάστημα ώστε να μην υποκύψουν ούτε να παραδοθούν σε όσους την πληγώνουν, είναι τελικά εκείνοι που την λατρεύουν αληθινά και με ανιδιοτέλεια.....


(*)   Ξεκινάει το πρωτάθλημα. Σε άλλες εποχές... ζούσαμε με την αγωνία της έναρξης! Σήμερα;;; Η απόλυτη παγωνιά! Έτσι λοιπόν εμείς ΔΕΝ θα είμαστε εκεί κι αυτό είναι συνειδητή επιλογή μας. Η καρδιά μας πετάει πάντα με το δικέφαλο αετό που από παιδιά αγαπήσαμε, αλλά, στις σημερινές συνθήκες, δεν δίνουμε παρουσία ως club. Η ΑΠΟΧΗ είναι ο πιο ουσιαστικός τρόπος αντίστασης και έμπρακτης απάντησης απέναντι στο σημερινό καθεστώς που ενταφιάζει τα όνειρά μας. Από εμάς -και όχι μόνο- δεν θα εισπράξουν λεφτά και στήριξη, ποτέ ξανά.   
Όμως....πάλι με χρόνια και καιρούς..........    



ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !



                    *Για την υπογραφή :

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

των  “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”