Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (1 Μαρτίου 2024)



✓ ΝΙΚΗ  ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ!  Επειδή για την Α.Ε.Κ και το Λαό της δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα, φέρτε μας τη Νίκη, και μόνο τη Νίκη, από τη Θεσσαλονίκη! Παίξτε στο Χαριλάου όπως παίξατε στο β' ημίχρονο στο Ναό. Δώστε τα όλα, καταθέστε την ψυχή σας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και συντρίψτε τον Άρη...

✓ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ! Η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος πρέπει να λήξει με την Α.Ε.Κ να παραμένει κυρίαρχη - πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Γιατί η Ομάδα μας μόχθησε σκληρά ολόκληρη τη χρονιά, γιατί είναι αντικειμενικά ανώτερη έναντι των αντιπάλων της, γιατί στην τελική το αξίζει! 

✓ ΚΑΙ ΣΤΑ PLAY OFFS που θα ακολουθήσουν, θα δώσουμε τις πιο σκληρές μάχες κόντρα σε κάθε λογής και απόχρωσης απατ-αιώνιους που αναμένεται να λυσσάξουν κατά της Α.Ε.Κ και να ενεργοποιήσουν όλα τα δόλια μέσα για να ανακόψουν τη θριαμβευτική πορεία της. Δεν μασάμε, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και πολεμάμε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος που εφέτος θα έχει επιπλέον εορταστικό χαρακτήρα καθώς συμπίπτει με τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Πάμε γερά!

✓ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ... Κάθε ματς με τον Άρη, πέρα από την αγωνιστική - βαθμολογική σημασία του, έχει και μια ιδιαίτερη, μία ξεχωριστή βαρύτητα. Αναφερόμαστε στην ειδική σύνδεση αυτού του αγώνα με τον ηρωικό αδερφό μας Νίκο Ξηροκώστα και όσα αυτός έχει βιώσει. Για εμάς, λοιπόν, το ηθικό κομμάτι είναι εκείνο που υπερτερεί και θα υπερτερεί για πάντα. Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ - για το Νικολάκη πέντε γκολ!!!!!

✓ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ! Οι "Πειρατές του Ονείρου" αναρτήσαμε πανό διαμαρτυρίας στην πειρατική κερκίδα στο Ναό, στο ματς της Τετάρτης, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 χρόνου από τη μαύρη επέτειο της κρατικής δολοφονίας στα Τέμπη. Το συγκεκριμένο πανό έγραφε: "28-2-23  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΗΘΗ" και έφερε την υπογραφή ΠΕΙΡΑΤΕΣ. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε από την πλευρά μας για την ιερή μνήμη των παιδιών που δολοφονήθηκαν στον άπληστο βωμό των συμφερόντων μιας αμαρτωλής κερδοσκοπικής ελίτ που κατατρώει χρόνια τις σάρκες αυτού του τόπου και των ανθρώπων του.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΡΕΕΕ... Σε συνέντευξή του ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη δήλωσε, μεταξύ άλλων και τα εξής: "...Η αλήθεια είναι ότι εμείς περιμένουμε ακόμα το γιατί. Γιατί ήρθανε τόσα χιλιόμετρα αυτοί χωρίς να τους σταματήσουνε, έστω να κάνουνε κάτι... Το ξέρανε όλοι. Άλλο ένα γιατί; Γιατί τους αφήσαν ελεύθερους; Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα δικαστούν ποτέ στην πραγματικότητα. Γιατί όταν θα γίνει το δικαστήριο δεν νομίζω να έρθουν, εκτός από τους δικηγόρους τους" είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Όταν είδα τα βίντεο, δεν το πίστευα. Εγώ έβλεπα ένα στρατό με αυτοκίνητα, μετά κουκουλοφόρους στη Φιλαδέλφεια και στο μετρό. Ήταν αδιανόητο". Έχετε τα κότσια να του δώσετε τις απαντήσεις;;;

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓VENCEREMOS PIRATES! Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ ΛΥΓΜΟΣ "...Θέλω να γυρίσω στην πατρίδα/αλλά η πατρίδα είναι το στόμα ενός καρχαρία/πατρίδα είναι η κάνη ενός όπλου/και κανένας δεν εγκαταλείπει την πατρίδα/εκτός κι αν η πατρίδα σε κυνηγά μέχρι τις ακτές/εκτός κι αν η πατρίδα σού λέει να τρέξεις πιο γρήγορα/να αφήσεις πίσω τα ρούχα σου/να συρθείς στην έρημο/να κολυμπήσεις ωκεανούς/να πνιγείς/να σωθείς/να πεινάσεις/να εκλιπαρήσεις/να ξεχάσεις την υπερηφάνεια/η επιβίωσή σου είναι πιο σημαντική..." (στίχοι της Warsan Shire)

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

 ✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!


*QUEVA DE LOS PIRATAS*


* Το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι το υπερόπλο του Δικέφαλου Αετού. Κι αυτό φάνηκε για ακόμη μια φορά στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΣ και τη φοβερή ανατροπή του σκορ με την 4άρα!

* Και μιας κι αναφερθήκαμε στο Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, να ρωτήσουμε κάτι: πως πάνε τα έργα εκεί στα Λιόσα;;; Τη μετατρέψατε τη σκουπιδιάρα σε διαστημόπλοιο ή ακόμα;;; Χαχαχαχα.

* Τι... πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό ρε σεις! Έσπασε το κοντέρ της... ταχυπαλμίας λέμεεεε!

* Έρχεται η συλλεκτική μπλούζα των "Πειρατών του Ονείρου" για τα 100 χρόνια της Α.Ε.Κ. Και θα σαρώσει!!!

* Μπράβο στον Πέτρο Μάνταλο για το προσωπικό του ρεκόρ με την ιερή φανέλα της Α.Ε.Κ. Του ευχόμαστε να είναι γερός και πάντα να προσφέρει.

* "Στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ"!

* Έσβησαν τα ονόματα των νεκρών παιδιών οι ξεφτίλες. Δεν έχουν τσίπα, δεν έχουν συνείδηση οι άδειοι τενεκέδες.

* Κατά τ' άλλα... "no politica" ε;;; Ρε ουστ.

* Αδέρφια, σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όσον αφορά το πανό μας για τα Τέμπη, αλλά απλά κάναμε αυτό που πρόσταξε η συνείδησή μας.

* Γεια σου ρε "Ίλιτς". Είσαι σωστός αδερφέ.

* Επέστρεψαν και τον 1 βαθμό στο γαύρο, του έδωσαν και πέναλντι μαϊμού. Από παντού... υπονόμευση! Ρε τον... "αδικημένο" τι βάσανα τραβάει!!! 

* Κουΐζ: ποιος πειρατής όταν πάει στην ταβέρνα παραγγέλνει αντί για μερίδα ολόκληρη τη σούβλα και ζητάει αντί για κουτάλι να του φέρνουν φτυάρι;;; Ο ευρών κερδίζει... τα ψίχουλα, γιατί όλα τα υπόλοιπα τα τσάκισε ο προαναφερόμενος!

* Η μεγάλη επέτειος του Φλεβάρη του 2019 όπου η Μπασκετική Κιτρινόμαυρη Βασίλισσα κατέκτησε την κορυφή του Κόσμου με το Διηπειρωτικό Κύπελλο, πέρα από την ανάμνηση εκείνης της μαγικής βραδιάς υπενθυμίζει τα καθήκοντα και για το σήμερα. Η Α.Ε.Κ είναι πλασμένη για να πρωταγωνιστεί  .+ -

* Μιχάλη μάγκα ανάμεσά μας πάντα!

* Ρε σεις, πιτσιρικαρέοι, η αληθινή μαγκιά είναι να υπερασπίζεστε με κάθε κόστος το δίκιο και τους αδύναμους και όχι να ασκείτε ομαδική βία σε ανυπεράσπιστους. Αφήστε λοιπόν τα... "μπούλινγκ" και γίνετε σωστοί μάγκες.

* Νίκο Ξηροκώστα θα έχεις για πάντα τον απόλυτο σεβασμό μας.

* Έξω οι γλείφτες και οι κολοτούμπες από την Α.Ε.Κ.

* Σπύρο Θώδη περαστικά. Σιδερένιος!

* 30+ χρόνια "Πειρατές του Ονείρου": συνεχίζουμε σταθερά και μαχητικά στο πλευρό της ΙΔΕΑΣ Α.Ε.Κ.

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Μιχάλη Κατσούρη αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι για σένα!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"