Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (8 Μαρτίου 2024)



✓PLAY OFFS:  Το "μίνι πρωτάθλημα" που ακολουθεί είναι αυτό που θα κρίνει τον Τίτλο! Με συνεχή ματς-φωτιά, κατά κύριο λόγο ΝΤΕΡΜΠΙ. Εκεί όμως είναι που θα φανεί το σθένος, το μέταλλο, η μαγκιά  και σε τελική ανάλυση η στόφα του πρωταθλητή! Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ για την εκδίκηση των ονείρων μας, πάμε γερά σε όλες τις αναμετρήσεις με πίστη και ψυχή βαθιά για να σηκώσουμε και φέτος την Κούπα!!!

✓ ΠΡΕΜΙΕΡΑ με εκτός έδρας παιχνίδι στη Λαμία. Αντιμέτωποι λοιπόν στην έναρξη των play offs με μια ομάδα που απέδειξε, τόσο με τη συμμετοχή της στο θεσμό όσο και με τη συνολικότερη παρουσία της στο φετινό Πρωτάθλημα, ότι είναι "σκληρό καρύδι". Όπερ σημαίνει ότι άλλο τόσο σκληροί και μαχητικοί θα πρέπει να είμαστε κι εμείς ώστε να πάρουμε την πρώτη πολύτιμη νίκη μέσα στην έδρα της Λαμίας και μετά τη διακοπή, λόγω Εθνικής, να ισοπεδώσουμε τον προαιώνιο στο μεγάλο ντέρμπι που θα ακολουθήσει στη Ν.Φ. 

✓ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Το ματς στο Χαριλάου με τη δυσάρεστη κατάληξη που είχε (3-3) μας στέρησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτό Θα πρέπει να ηχήσει ως Μεγάλος Συναγερμός για τους παίχτες και για το Τεχνικό Τιμ! Εδώ που βρισκόμαστε, και με τις εύθραυστες ισορροπίες που επικρατούν στο βαθμολογικό πίνακα, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη, για άλλες απώλειες και άλλους χαμένους βαθμούς. Αρκετά "χαρίσαμε" φέτος. Φτάνει! Τα παθήματα οφείλουν να γίνονται μαθήματα και να μας διδάσκουν!

✓ Α.Ε.Κ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ! Το βέβαιο είναι ότι οι εχθροί της Α.Ε.Κ ακονίζουν ήδη τα μαχαίρια τους. Για να την μαχαιρώσουν πισώπλατα, για να την πλήξουν ύπουλα και να την εκτοπίσουν με άτιμες μεθοδεύσεις. Οι βρώμικες επιθέσεις με την άκρατη λασπολογία εναντίον μας θα ενταθούν κι αυτό το δείχνουν και όλα τα τελευταία γεγονότα. Τρέμουν την Α.Ε.Κ και γι' αυτό λυσσάνε εναντίον της. Δεν θα τους περάσει! Πιστεύουμε ότι "έχουν γνώσιν οι φύλακες" (και) σ' αυτό το επίπεδο που αφορά την προστασία του κόπου και του ιδρώτα της Ομάδας της Προσφυγιάς!

✓ "ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΠΙΟΤΟ ήταν το Νίκος Γκούμας, το πίναμε τις Κυριακές και χάναμε το νου μας"! Τότε ήταν το Νίκος Γκούμας, τώρα είναι η Αγιά Σοφιά, αλλά όπως κι αν λέγεται ο Ναός μας, το νου μας πάντα θα τον χάνουμε με την ΑΕΚΑΡΑ στ' Άγια Χώματα!!! Από τους μεγαλύτερους μέχρι τους μικρότερους, σε όλες τις ηλικίες, η Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια συγκινεί, μαγεύει, ξεσηκώνει!

✓ "ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ"! Αυτό το σχόλιο είναι από τον πειρατή "Κοκκινογένη" ο οποίος είναι ένας από τα ιδρυτικά στελέχη των "Πειρατών του Ονείρου". Δείτε λοιπόν παρακάτω το κείμενο που μας έδωσε για δημοσίευση ο αδερφός μας : «Ζούμε στην εποχή της άκρατης επέλασης της τεχνολογίας και ταυτόχρονα της απαξίωσης και ίσως και του μηδενισμού των ιδανικών. Μας προβληματίζουν πολλά στη νέα γενιά, υπάρχει όμως ελπίδα αν κι εμείς κάνουμε τη σωστή δουλειά μαζί τους. Χτες το απόγευμα, ο 13χρονος γιος μου βγήκε στο Γαλάτσι βόλτα, "θα πάμε πλατεία" μου είπε. Το βράδυ γύρισε στις 9 και ήταν κάπως μαζεμένος. "Πήγα τα παιδιά στο Ναό με τα πόδια", μου είπε, "θα με μαλώσεις";;; "Φιλαδέλφεια πήγες ασφαλώς" του λέω... "Φυσικά", μου απαντάει, "ήθελα να τους δείξω τη γηπεδάρα μας, είχαμε και δύο αλλόθρησκους μαζί μας και πάθανε όλοι πλάκα"! Τον αγκάλιασα και του είπα : "καλά έκανες Αετόπουλο, μόνο άλλη φορά να μου το λες". Αδερφια Ενωσίτες, από γενιά σε γενιά η Ιστορία συνεχίζεται κι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για να γαλουχηθούν οι νεότεροι και ειδικά οι πιτσιρικάδες με τα Κιτρινόμαυρα Πειρατικά Ιδανικά! Vive los Piratas »!!!

✓ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ! Μέσα στην Πυλαία η Μπασκετική Α.Ε.Κ με ψυχή και τσαμπουκά κατέκτησε μια σπουδαία Νίκη συντρίβοντας τον ΠΑΟΚ και αποσπώντας το θαυμασμό φίλων και αντιπάλων. Και αμέσως μετά... αυτοκτονεί (!) μέσα στην έδρα της στα Λιόσια στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Χάποελ Χαλόν! ΕΛΕΟΣ! Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το απαράδεκτο "σκωτσέζικο ντους" στον κόσμο μας, είναι ανήκουστο, έξω από κάθε λογική. Βρείτε τη λύση, ξυπνάτε, συνέλθετε, αναστηθείτε! 

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ : "Ταράζεται ο καιρός κι απ' τα πόδια τις μέρες κρεμάζει/ αδειάζοντας με πάταγο τα οστά των ταπεινωμένων./ Ποιοι, πώς, πότε ανέβηκαν την άβυσσο; / Ποιες, ποιων, πόσων οι στρατιές;/ Τ' ουρανού το πρόσωπο γυρίζει κι οι εχθροί μου έφυγαν μακριά..."! Οι στίχοι είναι του Ελύτη. Παραφράζοντας τη συνέχεια των στίχων θα συμπληρώναμε : "Μνήμη του λαού μας σε λένε... Μιχάλη Κατσούρη"! Ζητάμε Δικαιοσύνη για τον αδερφό μας, απαιτούμε την τιμωρία των φονιάδων. Δεν υποχωρούμε στην απαίτησή μας, δεν ξεχνάμε!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓VENCEREMOS PIRATES! Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

 ✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ η νέα καταπληκτική μπλούζα των "Πειρατών του Ονείρου"! Είναι συλλεκτική και αφορά τα 100 χρόνια από την Ίδρυση της Α.Ε.Κ. Για πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 8103933.

* Είμαστε δίπλα στις Κιτρινόμαυρες Αμαζόνες του Γυναικείου Βόλεϊ της Α.Ε.Κ που αγωνίζονται στο Φάιναλ Φορ! Φέρτε μας (και πάλι) την Κούπα κοριτσάρες της ΑΕΚΑΡΑΣ!

* ΑΕΚΑΡΑ... από πάντα... και για πάντα!

* Χρόνια πολλά Τίγρη. Να 'σαι γερός ρε μάγκα, να δημιουργείς, να κατακτάς, να απογειώνεις τα όνειρά μας, να (.....) τους αλλόθρησκους κλπ, κλπ! Χιλιόχρονος κι ατσάλινος.

* Δεν μπορούν να χωνέψουν οι απατ-αιώνιοι ότι δεν ασκούν, πλέον, νταβατζηλίκι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν παρανοήσει εντελώς λέμε.

* Μόνο η Α.Ε.Κ είναι αήττητη στην έδρα της σε όλη την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Η Δύναμη του Ναού!!!

* Τελικά ποια Λιόσια κι αηδίες. Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έπρεπε να έχει γίνει ΚΑΙ το Γήπεδο της Βασίλισσας. Κάπου θα υπήρχε-υπάρχει χώρος στη συνοικία μας. Η εμπειρία έδειξε ότι σε ξένο τόπο δεν γίνεται προκοπή .+ -

* Καλλιτεχνικές ανησυχίες είχαν Σάββατο βράδυ οι πειρατές με γνωστή νεαρή αοιδό. Όλοι συμφωνούσαν εκτός από τον Γιακουμή του Μυστρά που γουστάρει μια γηραιά ψευδή κυρία με ορνιθοτροφεία και βέβαια άφθονο παραδάκι. Αλέξη ήρωα η νύφη σε περιμένει.

* Ε ρε πόσα κοπάδια στέναξαν το βράδυ της Τσικνο-Πέμπτης. Δεν ήτανε λύκοι οι επιδρομείς, λιμασμένοι Πειρατές ήταν! (χαχαχα)

* Η επόμενη 4άρα θα είναι στο Ναό. Ετοιμαστείτε, έρχεται!!!

* Φαίδων Κωνσταντουδάκης : 64 χρόνια στις επάλξεις της μαχόμενης Ενωσίτικης δημοσιογραφίας. Στο πρώτο χαράκωμα, στο πιο δυνατό ταμπούρι, κράτησε και κρατάει αλύγιστος  ο Κιτρινόμαυρος Πατριάρχης, ο "Παπαφλέσσας της ΑΕΚΑΡΑΣ", που δικαίως και επάξια κερδίζει το Θαυμασμό και την Εκτίμηση κάθε βέρου ΑΕΚτζή!  

* Χρόνια πολλά στον Πειρατή "Μπρίγκελ". Από τα πρώτα μέλη του Club μας ο Σαράντος και πάντα αλληλέγγυος στα δύσκολα! Να 'σαι γερός αδερφέ, τα καλύτερα ευχόμαστε!

* 6 Μαρτίου 1910. Κιλελέρ! Οι βασανισμένοι κολίγοι ξεσηκώνονται κατά των στυγνών εκμεταλλευτών τσιφλικάδων και η αγροτική εξέγερση πνίγεται στο αίμα από τους χωροφύλακες. Αφορμή... ένα τρένο και τότε!!! Μία κομβική στιγμή στην ελληνική ιστορία που θάβεται κι αυτή από τα βρομοκάναλα και τις παλιοφυλλάδες (πλην απειροελαχίστων εξαιρέσεων). Αλλά, βλέπετε, ένας λαός χωρίς ιστορική μνήμη είναι βολικός για το σύστημα.

* Μπορεί να σβήσατε τα ονόματα των νεκρών παιδιών που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη, τη ντροπή σας όμως δεν θα μπορέσετε να τη σβήσετε ποτέ!

* Νο... στο "no politica"!

* Ράγιο Βαγιεκάνο, Ισπανία. Ομαδάρα με ήθος και αρχές. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:  μια ηλικιωμένη 85χρονη γυναίκα έχασε το σπίτι της λόγω χρεών στην τράπεζα. Τότε οι παίχτες, η διοίκηση και οι οπαδοί της ομάδας κινητοποιήθηκαν άμεσα και συγκέντρωσαν χρήματα φροντίζοντας έτσι να της βρουν άλλο σπίτι για να στεγαστεί!!!

* pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* 30+ χρόνια "Πειρατές του Ονείρου " : Μαζί με την Α.Ε.Κ μεγαλώνουμε και εμείς στο πέρασμα του αδυσώπητου χρόνου. Δικαιώσεις και διαψεύσεις, έφοδοι στον ουρανό και προσγειώσεις απογοήτευσης, θέσεις και αντιθέσεις, όλα μαζί και καθένα χώρια, συνέθεσαν εντέλει την ωριμότητα και τη συνειδητοποίηση. 

* Μιχάλη Κατσούρη αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι για σένα!


ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"