Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (15 Μαρτίου 2024)


✓ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ! Πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται και πάλι η ΑΕΚΑΡΑ μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της (0-4) στη Λαμία και το παράλληλο αλληλοφάγωμα των ανταγωνιστών! Το μίνι πρωτάθλημα των play offs τελεί μεν υπό διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, όμως αυτή θα πρέπει να λειτουργήσει επιπλέον "ευεργετικά" για την Α.Ε.Κ. Πράγμα που σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξασφαλίσουμε την απόλυτη αγωνιστική ετοιμότητα, την άρτια προετοιμασία τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο ώστε η Ομάδα να εφορμήσει ακόμη πιο αποφασιστικά και δυνατά για την κατάκτηση της Κούπας!

✓ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ... περιμένει η οικογένεια της Α.Ε.Κ το επόμενο ματς με τον προαιώνιο απατ-αιώνιο. Για να μην παρεξηγούμαατε εννοούμε τον ένα εξ' αυτών γιατί και στους άλλους δεν χαριζόμαστε ούτε τους διαχωρίζουμε! Ούνα φάτσα ούνα ράτσα. Ποικιλόχρωμοι είναι οι εχθροί της Α.Ε.Κ αλλά η κιτρινόμαυρη ιερή φανέλα με το δικέφαλο αετό στο στήθος θα μοιράσει και πάλι "πόνο". Πάρτε... κομπιουτεράκι, θα "φάτε καλά" στο Κάστρο της Προσφυγιάς! Και εσείς και οι υπόλοιποι που ακολουθούν.

✓ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν φάει τα λυσσακά τους με την Α.Ε.Κ. Μεταμφιέστηκαν σε... αθώα αρνιά, ποιοι; οι λύκοι! Αυτοί που επί δεκαετίες ολόκληρες, πότε ο ένας και πότε ο άλλος, κατατρώγουν τις σάρκες του βασιλιά των σπορ, με χίλιες δυό απάτες και ρεμούλες. Η διαφορά τους με τον κλασικό καρνάβαλο είναι ότι αυτοί δεν είναι μόνο τις Απόκριες αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, παντός καιρού που λένε! Ρε ουστ που θα πιάσετε εσείς στο βρωμόστομά σας την Ομάδα της Προσφυγιάς, κανάγιες. Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ... "κάψε" τους καρνάβαλους!

✓ 100 ΧΡΟΝΙΑ Α.Ε.Κ. Το όνομά σου εμπνέει, ξεσηκώνει, ενθουσιάζει, πορώνει, κάθε πιστό οπαδό της κιτρινόμαυρης θεάς, στα μήκη και τα πλάτη της γης! 100 χρόνια Ιστορίας, 100 χρόνια Προσφυγιάς, 100 χρόνια Μνήμης και Υπερηφάνειας! Α.Ε.Κ σε λατρεύουμε, υποκλινόμαστε στο διαχρονικό σου μεγαλείο υποσχόμενοι ότι όσο ζούμε και αναπνέουμε θα υπηρετούμε την Ιδέα σου!

✓"ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ" ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ;;; Ως αδιανόητο χαρακτηρίζουν όλοι αυτό που συνέβη στη Λαμία με τις προσαγωγές και τις συλλήψεις οπαδών της Α.Ε.Κ που παρακολουθούσαν ειρηνικά από κάποια ταράτσα τον αγώνα. Εξωφρενικό σίγουρα. Μήπως, όμως, δεν είναι και τόσο... "αδιανόητο", όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως, αλλά έχει να κάνει με ένα γενικότερο σχέδιο "σιδηράς πειθαρχίας" που πάει να επιβληθεί στην κοινωνία με τους φιλάθλους να αποτελούν απλά τα πρώτα... "πειραματόζωα";;; Το που αποσκοπούσε εντέλει αυτή η κίνηση του κράτους, όσον αφορά τα γεγονότα της Λαμίας, θα φανεί σύντομα. Εκείνο πάντως που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει μια ευρύτερη διαμαρτυρία ώστε να καταργηθούν οι βαθιά αυταρχικές διατάξεις αυτού του αντισυνταγματικού νόμου που παραπέμπει στη μαύρη επταετία του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν"!

✓ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ: Αν οι αρχές κινητοποιούνταν τόσο γρήγορα για να μπλοκάρουν τους ναζιστές εκ Κροατίας, που έκαναν ανέμελη εκδρομούλα από το Ζάγκρεμπ ως τη Φιλαδέλφεια για να σπείρουν τον όλεθρο, αν έδειχναν όχι την ίδια αλλά τη μισή ετοιμότητα από αυτή που έδειξαν στην... ταράτσα στη Λαμία απέναντι στους ειρηνικούς μας φιλάθλους, τότε τα γεγονότα που στοίχισαν τη ζωή του Μιχάλη θα είχαν αποφευχθεί. Η οικογένεια του αδικοχαμένου αδερφού μας μαζί και με όλη την οικογένεια της Α.Ε.Κ ζητά την τιμωρία των φονιάδων. Ούτε βήμα πίσω!

✓ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ !!! Αναφερόμαστε στη νέα καταπληκτική μπλούζα των "Πειρατών του Ονείρου" η οποία εφέτος είναι και επετειακή!!! Σε μαύρο χρώμα με ένα υπέροχο σχέδιο στην πλάτη, όπου απεικονίζει μία σύνθεση εικόνων της Α.Ε.Κ και της εξέδρας, από το 1924 ως το 2024, που ενδιάμεσα γράφει "μα μια ιδέα από τον ξεριζωμό γεννήθηκε από πρόσφυγες εδώ"!!! Στην επάνω πλευρά της μπλούζας αναγράφεται κυκλικά: "Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως" και στην κάτω πλευρά επίσης κυκλικά: "100 χρόνια κιτρινόμαυρη θεά"!!! Στην μπροστινή όψη της η μπλούζα φέρει ένα πολύ όμορφο λογότυπο με το δικέφαλο και την υπογραφή μας: "Πειρατές του Ονείρου"! Για να την αποκτήσετε επικοινωνείτε στο τηλ. 693 810 3933.

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία

✓VENCEREMOS PIRATES!  Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που συμβαίνει με τη νέα επετειακή μπλούζα των "Πειρατών του Ονείρου" για τα 100 χρόνια της ΑΕΚΑΡΑΣ! Ακόμη δεν κυκλοφόρησε και ήδη  κοντεύει να εξαντληθεί η πρώτη έκδοση! Προλάβετε! Τηλ: 693 810 3933.

* Μίμη Παπαϊωάννου δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ! Αθάνατη η μνήμη σου, τεράστια η προσφορά σου στην ΑΕΚΑΡΑ μας!

* Γκαρσία και Πόνσε: εκτελεστικό δίδυμο υψηλού επιπέδου. Υπερόπλα της Α.Ε.Κ που μπορούν να συνυπάρξουν και να συνδυαστούν με τον καλύτερο τρόπο για το καλό της Ομάδας μας!

* Χαχαχα, μίλαγε (!!!!!) ο Γκαρσία στον αντίπαλο την ώρα που έστρωνε το τόπι για το παστέλωμα! Σύμφωνα με αν-ασφαλείς πληροφορίες του 'λεγε: "δες τώρα πως θα σας ξηγήσω τ' όνειρο"! Και το έκανε με ένα... ονειρικό γκολ!!!

* Η ΑΕΚΑΡΑ να νικά για τα παιδιά στην ξενιτιά!

* Η ΑΕΚΑΡΑ να νικά (και) για τα παιδιά εκεί ψηλά!

* Μιχάλη ζεις μαζί με τον Κοντούλη μάς οδηγείς!

* Όταν διασύρεται η ομάδα των φονιάδων εμείς πανηγυρίζουμε.

* Προσοχή - προσοχή! Σε γάμους, βαπτίσεις και γενέθλια μην ανάβετε καπνογόνα σε κήπους, βεράντες και ταράτσες. Καιροφυλακτούν ...σερίφηδες!

* Οι φίλαθλοι είναι και πολίτες. Έχουν κι αυτή την ιδιότητα κύριοι. Δεν είναι ζώα όπως τους συμπεριφέρεστε.

* Οι οπαδοί της Α.Ε.Κ γράφουν Ιστορία, κάτω η κρατική τρομοκρατία!

* Καθαρά Δευτέρα πετάξτε ψηλά τον Αετό. Γιατί μόνο οι Αετοί μπορούν να νικήσουν τους αιθέρες!

* Ο Ματίας Αλμέιδα στηλίτευσε με το δικό του τρόπο τα της διαιτησίας εναντίον της Α.Ε.Κ. Έτσι!!! Ας μην τους χαριζόμαστε σε τίποτε.

* Ξεπέρασαν τις 30.000 οι νεκροί από τη σφαγή στην Παλαιστίνη. Επισήμως, γιατί πόσοι ακόμα είναι θαμμένοι στα βομβαρδισμένα ερείπια ουδείς γνωρίζει!

* Σακάτεψαν στο ξύλο τα παιδιά, τους αγωνιζόμενους φοιτητές που διεκδικούσαν  το δίκιο και τον κόπο των σπουδών τους, στη διαδήλωσή τους στο Σύνταγμα. Η έμμεση φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής προχωρά με γοργά βήματα στην Ελλάδα και σε διάφορους τομείς. Τρίζουν τα κόκκαλα όσων θυσιάστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία.

* Γιούχα στο ... "no politica"..

*  "Σε ποια πέτρα σε ποιο χώμα να ριζώσεις τώρα πια - κι απ’ το θάνατο ακόμα πιο πικρή είσαι προσφυγιά"! Δίσκος "Μικρά Ασία", του Απόστολου Καλδάρα, με ερμηνευτές τον Γιώργο Νταλάρα και τη Χάρις Αλεξίου. Δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι κανενός ΑΕΚτζή.

* 30+ χρόνια "Πειρατές του Ονείρου" : "Ένα καράβι παλιό, σαπιοκάραβο/ με κάτι ναύτες τρελούς πειρατές/ σηκώνει άγκυρα άγριο χάραμα/ υπάρχουν θέσεις, αν θέλεις, κενές..."!

* Κωνσταντίνε Σπανούδη υποκλινόμαστε με σεβασμό στην ιερή σου μνήμη...

*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Μιχάλη Κατσούρη αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι για σένα!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"