Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ( 23 Φλεβάρη 2024)


✓ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ! Η Α.Ε.Κ φιγουράρει πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με την αξία και το σπαθί της, με την ανώτερη Ομάδα της που αναμφίβολα κερδίζει το γενικό θαυμασμό με την ποιότητα και την ποδοσφαιρική της υπεροχή - η Ομάδα της Προσφυγιάς προβάλλει πλέον ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην κούρσα του Τίτλου! 

✓ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΘΕΛΗΣΗ για την Κούπα! Ως το τέλος να κρατήσουμε την πρωτιά. Να υπερασπιστούμε τον περσινό Τίτλο και να κατακτήσουμε και τον φετινό. Η φετινή χρονιά όπου η Α.Ε.Κ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της θα πρέπει να συνδυαστεί με έναν ακόμη ιστορικό θρίαμβο και στο αγωνιστικό πεδίο. Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ για την έφοδο στον ουρανό των ονείρων μας!

✓ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε γιατί το θεωρούμε μείζονος σημασίας για το στόχο μας! Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Τα παθήματα θα πρέπει να γίνονται μαθήματα, αφού από τις λεγόμενες "μικρές ομάδες" στερηθήκαμε φέτος τόσους πολύτιμους βαθμούς. Οπότε απαιτείται σοβαρότητα και να μαχόμαστε απέναντι σε όλους με την ίδια αποφασιστικότητα και το ίδιο σθένος.

✓ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ... μέσα στη Λαμία!  Μία ακόμη εξόρμηση για τον Δικέφαλο Αετό μακριά από το Κάστρο του, στην πτήση για την κορυφή! Η Α.Ε.Κ δεν πρέπει να επιτρέψει στη συμπαθή ομάδα της Ρούμελης να σταθεί εμπόδιο στην θριαμβευτική πορεία της. Ας φροντίσουμε, λοιπόν, να είναι ένα ωραίο Σαββατόβραδο για εμάς και μία αγχωδης Κυριακή για τους απατ-αιώνιους ανταγωνιστές μας.

✓ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ!!! Με αφορμή την επέτειο του Φλεβάρη του 2019, να πούμε ότι πάντα προσδοκούμε την επαναφορά ΚΑΙ της Μπασκετικής Α.Ε.Κ στο δρόμο που το Όνομα και η Βαριά Ιστορία της προστάζει! Η Ομάδα του Μπάσκετ έχει καταγράψει Χρυσούς Θριάμβους, έχει ανεβεί στο Έβερεστ των Επιτυχιών και αυτό ας αποτελέσει όχι μόνο ακριβή μνήμη αλλά και δίδαγμα και οδηγό και για το σήμερα...

✓ 100 ΧΡΟΝΙΑ Α.Ε.Κ : Από τους δρόμους της φωτιάς στις στράτες της Προσφυγιάς! Από τον ξεριζωμό γεννήθηκε από πρόσφυγες εδώ, η ΑΕΚΑΡΑ μας, η μεγάλη μας αγάπη, το ιδανικό μας με την πιο συγκινητική ιστορία που υπήρξε ποτέ στα αθλητικά δρώμενα όλων των Ομάδων ανά τον κόσμο! Γεια σου Προσφυγομάνα Αθάνατη!

✓ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΠΤΟΗΤΟΣ!  Τίγρη της Α.Ε.Κ προχώρα δυνατά στην υλοποίηση όλου του στρατηγικού μας σχεδίου για την αναγέννηση της Α.Ε.Κ που θα οδηγήσει στην Κυριαρχία της Ομάδας της Προσφυγιάς σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικό, Ιστορικό, Κοινωνικό, Πολιτιστικό, στα πάντα! Όσο για τις ύπουλες επιθέσεις εναντίον σου και εναντίον της Α.Ε.Κ - από τους πρασινοκκόκινους νεκροθάφτες του βασιλιά των σπορ που εκ της ιδρύσεώς τους είναι βουτηγμένοι ως το μεδούλι στις αδικίες και στα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - αποτελούν μαχητικά παράσημα! Τους γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και συνεχίζουμε σαν μια γροθιά για το μεγαλείο της Α.Ε.Κ.

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ  Ο αξέχαστος αδερφός μας έχει γίνει σύνθημα και τραγούδι στα χείλη του Λαού της Α.Ε.Κ. Σύμβολο τιμής, παλικαριάς και αυτοθυσίας για όλους τους Ενωσίτες που διέπονται από αρχές και αξίες. Ο Μιχάλης, όσα χρόνια και να περάσουν, δεν θα πάψει να εμπνέει και να οδηγεί τον κόσμο μας. Και δεν θα σταματήσουμε ούτε στιγμή να απαιτούμε την τιμωρία των φονιάδων. Το αίμα κυλάει, δικαίωση ζητάει!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία

✓VENCEREMOS PIRATES!  Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Έ-ρχε-ται η νέα επετειακή μπλούζα των "Πειρατών του Ονείρου" για τα 100 χρόνια της ΑΕΚΑΡΑΣ που θα καταπλήξει! Λίγη υπομονή μόνο...

* Μαγικές στιγμές στο Ναό και στην Πειρατική Κερκίδα με την επιστροφή! Παλμός, πάθος, ενθουσιασμός και το πλήρωμα στα καλύτερά του!

* Και στα ματς που απομένουν ως τη λήξη της κανονικής διάρκειας αλλά και στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν, θα καταλάβουν τι σημαίνει Α.Ε.Κ της Κυριαρχίας!

* Όλα καλά κι ωραία, όμως να γλεντάνε και να γυρνοβολάνε με τουπέ μέσα στο Γήπεδο κι ορισμένοι που ποτέ δεν ήθελαν να γίνει εκεί και μάλιστα προσπάθησαν και να εμποδίσουν την ανέγερσή του;;; Κι όμως!

* Μιχάλη ζεις - για πάντα μαχητής!

* Κλάντεμπεργκ και Νότιγχαμ! Ένα είναι βέβαιο: ότι η κίνηση αυτή προξένησε όχι μόνο γέλιο αλλά συνάμα και τη βεβαιότητα ότι σε αυτή τη ζωή και σε αυτή την ωραία κενωνία που ζούμε κανείς δεν πάει χαμένος όταν έχει να επιδείξει καλή και πειθαρχημένη συμπεριφορά στα υψηλά κλιμάκια όπου θήτευσε!

* Μελίνα είσαι αληθινή μαχήτρια της ζωής. Για αυτό και κάθε μέρα που περνά σε φέρνει όλο και πιο κοντά στη μεγάλη προσωπική σου νίκη. Γερά, σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας!.

* Εμπρός Πόνσε, σκίσε τους και πάλι τα... δίχτυα!

*23/2 : δεν ξεχνάμε, τιμάμε, διδασκόμαστε!

* Η αγροτιά στα μπλόκα, οι φοιτητές στις καταλήψεις, ο λαός στους δρόμους. Για μια ζωή χωρίς μιζέρια, με περηφάνια και αξιοπρέπεια. 

* Τέμπη: δεν ήταν ατύχημα, ήταν κρατική δολοφονία με τραγικά θύματα τον ανθό της νεολαίας. Ένα στυγερό έγκλημα στο βωμό των κερδών που γι' αυτό ποτέ δεν πλήρωσαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι. 

* no politica = no... mind

* Ρε απίθανε, έχεις στηρίξει και εξ-υπηρετήσει τον κάθε απατεώνα κι έχεις το θράσος να παραδίδεις και μαθήματα ήθους;;; Ρε ουστ από δω χάμω.

* Μαρίνο αδερφέ, οι Πειρατές δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ. Στάθη, Δήμητρα, να είστε περήφανοι!

* Το χειρότερο είδος "ανθρώπων" είναι οι οσφυοκάμπτες, εκείνοι που πάνε "όπου φυσάει ο άνεμος" προκειμένου να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη μη διστάζοντας να γλύφουν εκεί που κάποτε έφτυναν. Όλοι αυτοί σε ένα μοιάζουν μεταξύ τους : έχουν την ευελιξία του ερπετού! 

* Δεν αργεί η ώρα που όλοι εκείνοι που στάζουν τοξικότητα, που βγάζουν απύθμενο μίσος και εκτοξεύουν δηλητήριο κατά της Α.Ε.Κ θα τρυπώσουν ξανά στα... λαγούμια τους. Κι αυτή η ώρα θα είναι όταν η Ομάδα της Προσφυγιάς σηκώσει ΚΑΙ το φετινό πρωτάθλημα!

* Βιβλιοπρόταση : "Οι νεκροί περιμένουν", εκδ. Κέδρος, από την αείμνηστη Διδώ Σωτηρίου τη θαυμαστή συγγραφέα της προσφυγιάς. Το βιβλίο αναφέρεται στα θύματα της μικρασιατικής καταστροφής, τον ξεριζωμό των ελληνικών πληθυσμών και τις σκληρές δοκιμασίες που αντιμετώπισαν οι πρόσφυγες κατά την εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

* 30+ χρόνια "Πειρατές του Ονείρου" :  μας οδηγούν οι διαχρονικές αρχές μας κι αυτό είναι αρκετό για να αντέχουμε και να συνεχίζουμε...

* Δίχως την Α.Ε.Κ δεν θα υπήρχαμε ούτε εμείς! 

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Μιχάλη Κατσούρη αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι για σένα!

Α Ε.Κ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"