Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (16 Φλεβάρη 2024)


✓ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΝΑΟ!!! Έφτασε επιτέλους η... ευλογημένη ώρα που ξαναγυρνάμε στο Σπίτι μας, στη Γηπεδάρα μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την Κυριακή, λοιπόν, στο ματς με την Κηφισιά οι κιτρινόμαυρες κερκίδες θα ζωντανέψουν και πάλι με τη χαλύβδινη παρουσία του Λαού της Α.Ε.Κ που βίωσε ΑΔΙΚΑ μία τόσο μακρά απουσία εξαιτίας της γνωστής απαράδεκτης κρατικής απόφασης. Εμείς, ως οπαδοί, κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας: να δίνουμε με ατέλειωτο παλμό και πάθος τη Μεγάλη Ώθηση στην Ομάδα της Προσφυγιάς και πριν και τώρα και σ' όλα τα παιχνίδια!

✓Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... με πίστη, με αποφασιστικότητα, με σθένος, με μαγκιά, με τσαμπουκά, με ψυχή βαθιά! Μέχρι τέλους, ως την ύστατη ώρα που η Α.Ε.Κ θα κατακτήσει την Κούπα! Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ομάδα, στην αξιολογη δουλειά που γίνεται, στο παρόν και στο μέλλον αυτής της Α.Ε.Κ που μας κάνει περήφανους!

✓ 4Χ4! Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) μέσα στην Τ(ρ)ούμπα του Βορρά, επιζητούμε τώρα τη Νίκη με την Κηφισιά στην έδρα μας. Αυτονόητο! Όπως αυτονόητο είναι πως και στα 4 ματς που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας οφείλουμε να κατακτήσουμε όλους τους πολύτιμους βαθμούς. Εννοείται πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Υπάρχουν μόνο κρίσιμες και καθοριστικές μάχες!

✓ 100 ΧΡΟΝΙΑ Α.Ε.Κ.   "Να 'χα εκατό καρδιές να σ' αγαπώ εκατό φορές" ρε ΑΕΚΑΡΑ! Γιατί μια καρδιά μονάχα δεν φτάνει να χωρέσει, τόση λατρεία, τόση καψούρα, τόσο πάθος για την Ομάδα που χάραξε με ανεξίτηλο τατουάζ την ψυχή μας και ολόκληρο το είναι μας! Η Α.Ε.Κ νικά το χρόνο, υπερβαίνει την παροδικότητα, είναι διαχρονική, αθάνατη! Τα 100 χρόνια από την Ίδρυσή της είναι μόνο μία εμβληματική τιμητική στάση στην ατέλειωτη μακρόχρονη Ιστορία της. Εις τους αιώνας των αιώνων Α.Ε.Κ και μόνον!

✓ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ! Τα 2 Μουσεία μας σηματοδοτούν με τον πιο μεγαλειώδη και συγκινητικό τρόπο την ώσμωση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως με τις ίδιες τις Καταβολές της και την Μεγαλειώδη Ιστορία της που παρόμοια δεν έχει να δείξει καμία άλλη ομάδα σε ολόκληρο τον Πλανήτη! Γιατί η Α.Ε.Κ είναι ξεχωριστή κι αυτό θα πρέπει να μεταδίδεται παντού. Από τα σχολεία που θα επισκέπτονται τα Μουσεία μας μέχρι... τα πέρατα της γης!

✓ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;;;" "Δεν είμαστε καλά δεν έχουμε μυαλό είμαστε άρρωστοι με τον Δικέφαλο Αετό! Θα γίνουμε καλά θα βάλουμε μυαλό όταν πάρουμε (ΚΑΙ) το Πρωτάθλημα αυτό"! Γι' αυτό παίχτες και προπονητικό τιμ, πάρτε λίγη ή περισσότερη από τη δική μας τρέλα, από τη δική μας "αρρώστια" και δώστε τα όλα για το μεγάλο στόχο! Εμπρός λοιπόν... η Α.Ε.Κ εμπνέει, πωρώνει, ξεσηκώνει!!!

✓ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ : Η ψυχή του αδικοχαμένου αδερφού μας δεν πρόκειται να αναπαυθεί αν δεν βρεθούν και τιμωρηθούν οι εγκληματίες που του αφαίρεσαν ύπουλα τη ζωή. Αμολήσανε έξω τους ναζιστές επιδρομείς που μπούκαραν ύπουλα στη γη μας για να σπείρουν τον όλεθρο σε αθώους και ανυποψίαστους ανθρώπους εκείνη τη μαύρη βραδιά. Ο λαός της Α.Ε.Κ βράζει από αγανάκτηση για την υπόθεση αυτή που εξακολουθεί να βρίσκεται στο σκοτάδι. Οι ένοχοι πότε θα βρεθούν;;; Ποτε;;; Να βάλουμε τόνο στην πρώτη ή τη δεύτερη συλλαβή της  λέξης του ερωτήματος;;;

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο "ρετρό" μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓VENCEREMOS PIRATES! Ο χρόνος, ως "αληθείας πατήρ", δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ... Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

 ✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Ένας χρόνος από τον άδικο χαμό του αδερφού μας Μαρίνου από τους Πειρατές της Ελευσίνας. Πάνω στον αγώνα για το μεροκάματο... Θα σε θυμόμαστε πάντα ρε ψυχάρα ΑΕΚΑΡΑ. Στάθη, Δήμητρα, δύναμη!

* Καλώς έπραξε η Α.Ε.Κ : καμία στήριξη για αναβολή, καμία συναίνεση στους κάθε λογής μπαγαπόντηδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν και οι γαβρο-πειραιωτο-σαλονικιοί και οι πάντες! Δεν έχουν, πλέον, να κάνουν με το "this is ψευδοaek" αλλά με την Α.Ε.Κ.

* Γηπεδάρα η "Αγιά Σοφιά", στολίδι λαμπερό αντάξιο για Ευρωπαϊκό Τελικό! Η Ομάδα της Προσφυγιάς κρατά τα σκήπτρα, οι υπόλοιποι ας κάνουν μόκο και ας κοιτάξουν να φτιάξουν κι αυτοί σύγχρονα γήπεδα, όχι όλα τα φράγκα στην τσέπη και τη μάσα.

,* Διαφυλάτουμε το Γήπεδό μας ως κόρη οφθαλμού! Αποτελεί το "πυρηνικό όπλο" της Α.Ε.Κ στη μάχη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! 

* Αυξάνεται και πληθύνεται το "Νηπιαγωγείο Club" των Πειρατών του Ονείρου. Καλωσορίζουμε στη ζωή και τον "Νταβάριτς junior". Να είναι υγιής και τυχερός στη ζήση του και να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στην ΑΕΚΑΡΑ και στο Πειρατικό! Άγγελε και Μαρίνα, να σας ζήσει ο μικρός.

* Η Α.Ε.Κ και μόνο η Α.Ε.Κ είναι η Ομάδα της Προσφυγιάς κύριοι "ραδιο...φονιάδες". Ο (μ)παόκ είναι απλά μια επαρχιακή ομάδα που πάντοτε ονειρευόταν να γίνει ένας σαλονικοκεντρικός χαλίφης στη θέση ενός αθηνοκεντρικού χαλίφη. Μην συγχέετε λοιπόν αλλιώτικες ομάδες και καταστάσεις!

* Χάντμπολ: αήττητη έφυγε η Ομάδα της Α.Ε.Κ από την έδρα του προαιώνιου. Μία νίκη πριν και μία ισοπαλία μετά, κι οι δυό με μαγκιά και λεβεντιά. Συνεχίστε έτσι Μάγκες, δυνατά παντού και πάντα!

* Κουΐζ: ποιος πειρατής ανηφόρισε για τα μπλόκα των αγροτών για "συμπαράσταση" μόλις έμαθε πως εκεί θα υπάρχει... μεγάλη ποσότητα τσίπουρου;;; Γέρο-γέρο είσαι εδώ;;;

* Ντάμιαν Σιμάνσκι, σου ευχόμαστε γρήγορη και καλή επιστροφή ρε ψυχάρα!

*Διαβάζουμε τη Διδώ Σωτηρίου η οποία από τη φλεγόμενη ματωμένη Σμύρνη κατέφυγε ως Πρόσφυγας στην Ελλάδα. Κατά την διάρκεια της χιτλερικής κατοχής αυτή η σπουδαία γυναίκα έλαβε ενεργό μέρος και στην Εθνική Αντίσταση, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στον αντιστασιακό Τύπο. Τα βιβλία της, που αναφέρονται στο δράμα αλλά και στην αλύγιστη ψυχοσύνθεση της Προσφυγιάς, θα πρέπει να βρίσκονται στη βιβλιοθήκη κάθε γνήσιου ενωσίτικου σπιτιού!

* Δίπλα στους αγρότες και στους φοιτητές, δίπλα σε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο που μάχεται για μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη ζωή.

* Μακριά από το συστημικό... no politica.

* Απαθείς πολίτες, δούλοι ισοβίτες!

* Σεβόμαστε όταν μας σέβονται, εκτιμάμε όταν μας εκτιμούν. Αυτό!

* Μιχάλη Κατσούρη δεν θα ξεχαστείς ΠΟΤΕ!!! Η μνήμη σου είναι ιερή και δεν είναι ανταλλάξιμη με τίποτε μα με τίποτε στον κόσμο! 

* Έξω οι γλείφτες και οι κολοτούμπες από την Α.Ε.Κ.

* Ο Γαλιλαίος επέμενε κάποτε πως "η γη γυρίζει" σε αντιπαράθεση με το σκοταδιστικό κατεστημένο της εποχής του. Και η Ιστορία τον δικαίωσε. Οι Πειρατές επέμεναν, κάποτε σε δύσκολα χρόνια, πως το Γήπεδο θα γίνει μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια ενάντια στους ανιστόρητους σκουπιδολάγνους. Όπως και συνέβη. Η πραγματικότητα μας δικαίωσε! 

* Είμαστε δίπλα, φίλοι και αρωγοί, στη "Φλόγα", το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια που επιτελεί ένα τεράστιο ιερό έργο για τους Μικρούς Ήρωες. Αδέρφια Ενωσίτες, όποτε μπορείτε στηρίξτε αυτή την σπουδαία προσπάθεια, α-ξί-ζει !!!

* Η... κινηματογραφική λέσχη των Πειρατών προτείνει την ταινία : "Η φανέλα με το 9" του Παντελή Βούλγαρη. Παλιά και καλή!

* 30+ χρόνια Πειρατές του Ονείρου : "κι όμως υπάρχουν άγκυρες γερά να μας κρατάνε κόντρα στα τόσα κύματα που στον χαμό μας πάνε..."!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Αυτό το Πρωτάθλημα θα είναι για το Μιχάλη!


ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ - ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

"ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"