Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ!


Κάποτε (στα αλήστου μνήμης “2004 δίσεκτα χρόνια”) τα απίστευτα προβλήματα που βίωνε η ΑΕΚ ορθώνονταν τεράστια και ανυπέρβλητα εξαιτίας της διαιώνισης της αποτυχημένης παρουσίας της γνωστής παρεούλας των “τέως και σία” που αφού μας “κατσικώθηκαν” για τα καλά στο σβέρκο, άσκησαν επί μακρόν μια καταστροφική πολιτική η οποία ήταν και αυτή που εν τέλει οδήγησε στην καταβαράθρωση της Α.Ε.Κ στα Τάρταρα. Και τότε όμως δεν έπαψαν να υπάρχουν -ως αντίπαλο δέος- οι μαχητές που ποτέ δεν τσίμπησαν το κουτόχορτο αλλά εξ’ αρχής αντιπάλεψαν με νύχια και με δόντια εκείνη την ένοχη τάξη πραγμάτων που αποδείχτηκε η ταφόπλακα της Ομάδας. Μετά από μεγάλους αγώνες, αναρίθμητους κόπους και θυσίες, τα πράγματα άλλαξαν και το παλιό αμαρτωλό καθεστώς μας… “άφησε χρόνους” (ΑΝ και για να μην ξεχνιόμαστε οι υπαίτιοι της καταστροφής παραμένουν ακόμη ατιμώρητοι).

Η Ομάδα αν και βαριά λαβωμένη κατόρθωσε να μπει σε μια διαφορετική τροχιά με στόχο όχι μόνο να ζήσει αλλά και να αναγεννηθεί από τις στάχτες της και σε σύντομο χρόνο να επανακατακτήσει τον ιστορικό πρωταγωνιστικό της ρόλο. Έχοντας στο τιμόνι μια νέα δυναμική και ικανή ηγεσία υπό το Δ. Μελισσανίδη και με συμμέτοχο/συνοδοιπόρο το Λαό της, η Α.Ε.Κ ΜΑΣ χάραξε μία εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία από αυτή του αμαρτωλού παρελθόντος έχοντας πλέον στον ορίζοντά της άλλη ταχτική, άλλη στρατηγική και άλλες ευοίωνες προοπτικές. Με προμετωπίδα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα αποτελέσει το «πυρηνικό όπλο» της αναγεννημένης ΑΕΚΑΡΑΣ!

Στις σημερινές λοιπόν συνθήκες ήρθαν στην επικαιρότητα ορισμένα “περίεργα” γεγονότα που προκάλεσαν στον κόσμο της Α.Ε.Κ αλγεινή εντύπωση αλλά και σοβαρά ερωτηματικά αναφορικά με τις προθέσεις κάποιων επιεικώς απαράδεκτων, που έχουν μάλιστα συνδέσει το όνομά τους με το αποτυχημένο διοικητικό παρελθόν, οι οποίοι με συγκεκριμένες εξωφρενικές ταχτικές και κινήσεις τους δημιούργησαν αντικειμενικά εμπόδια στη νέα προοπτική της Α.Ε.Κ. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ήταν αυτή που ανέκυψε με την αναστολή της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Βέβαια δεν θα μπορούσαν ποτέ να μας ανησυχήσουν τα όποια “συννεφάκια” όταν έχουμε περάσει τόσες θύελλες και καταιγίδες κι αντέξαμε! Ας πάρουν λοιπόν χαμπάρι άπαντες ότι το μεγάλο ραντεβού της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως με την Ιστορία δεν μπορεί κανείς να το ανακόψει, γιατί πολύ απλά εκατομμύρια ενωσιτών το προσδοκούν. Τελεία και παύλα!

Καλούμε και ως «Πειρατές του Ονείρου» τον κόσμο της Α.Ε.Κ να μπει μπροστά και με τη μαζική συμμετοχή του να δώσει ώθηση στο όνειρο που είναι πιο κοντά από ποτέ! Να γίνουμε και εμείς οι ίδιοι οι ΑΕΚτζήδες, ως Λαός, ενεργοί συμμέτοχοι στην ανοικοδόμηση του νέου Γηπέδου μας αποκτώντας ΚΑΙ μετοχές! Στο μέτρο των δυνάμεών του ο καθένας μας, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!! Έτσι, κατ’ αυτό τον τρόπο, η ιερή υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας θα αποκτήσει επιπλέον δυναμική και μια μαγιά χιλιάδων ανθρώπων-υπερασπιστών της!

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, εμείς ξέρουμε που δίνουμε τα ευρώ μας. Τη λεγόμενη «Ελευθεροτυπία» εμείς δεν τη διαβάζουμε και δεν χαλαλίζουμε όχι ευρώ αλλά ούτε σεντ. Τέλος!

ΥΓ2. Χαιρετισμούς σε όλα τα πειρατικά αδέρφια μας σε Ελλάδα και Εξωτερικό!

ΥΓ3. Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΊΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»