Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!!!




Σε πρώτο πλάνο οι Τροπαιούχοι!!! Η Ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚΑΡΑΣ αξίζει και δικαιούται τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την παλικαρίσια κατάκτηση του Κυπέλου Ελλάδας!

Για μια ακόμη φορά οι “Κιτρινόμαυροι Μάγκες” τίμησαν τη φανέλα και το Λαό της Α.Ε.Κ! Ήταν πραγματικά ένας σπουδαίος “τελικός-γιορτή” με το κλειστό των Άνω Λιοσίων κατάμεστο από τον κόσμο μας ο οποίος όπως πάντα έδωσε τον απαραίτητο παλμό και έτσι μέσα σε μία ενωσίτικη καυτή ατμόσφαιρα η Ομαδάρα μας έφτασε στον επιδιωκόμενο στόχο!


Το φετινό ήταν το τρίτο μας κύπελλο (και πέμπτο συνολικά τρόπαιο) ενώ βέβαια… έπεται και ανάλογη συνέχεια! Έτσι πρέπει και απαιτείται! Γιατί η Α.Ε.Κ είναι πλασμένη για Τίτλους και μεγάλες Διακρίσεις – άξια πρωταγωνίστρια στους αγωνιστικούς χώρους και στις καρδιές του Λαού της!

Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Η Ομάδα του Χάντμπολ της Α.Ε.Κ εδώ και καιρό οικοδομείται σε πολύ γερές βάσεις και γι’ αυτό σύντομα θα αποτελεί μία αδιαμφισβήτητη αυτοκρατορία στο χώρο του αθλήματος όχι μόνο εντός Ελλάδας αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Πολλά μπράβο στους παίχτες, στην τεχνική ηγεσία και στη διοίκηση του τμήματος που με επίμονη δουλειά και σοβαρότητα χτίζουν ένα επιτυχές παρόν και ένα ακόμη πιο λαμπρό μέλλον!      

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στα επινίκια, στο απίστευτο κιτρινόμαυρο γλέντι εκεί στα πατρογονικά μας λημέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η Ομάδα μαζί με τον κόσμο έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ κεφιού, ζωντάνιας και ενωσίτικης οικογενειακής ατμόσφαιρας!  


Το club μας έδωσε και από την πλευρά του το παρόν του στις εξέδρες του γηπέδου και κατόπιν… το γλέντησε δεόντως μαζί με την ομάδα και τα υπόλοιπα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας!


Η συνέχεια στο σημερινό ματς. Το ντάμπλ μας περιμένει!!!

ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! 


ΥΓ1: Κυκλοφορεί το νέο καλοκαιρινό μπλουζάκι των «Πειρατών του Ονείρου»! Εγγυόμαστε ότι… θα πάθετε πλάκα!!! Τηλ. παραγγελιών: 6938 103933

ΥΓ2: Όποιος δεν σέβεται την ιστορία παραδίδεται στη χλεύη…

ΥΓ3: Ζούμε και αναπνέουμε για τη μεγάλη στιγμή που θα πατήσουμε ξανά στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, στο νέο μας γήπεδο, γι’ αυτό που αγωνιστήκαμε και που ονειρευτήκαμε όσο τίποτε άλλο!

ΥΓ4: ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ- ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ!

ΥΓ5: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ!!!

ΥΓ6:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ