Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο κόσμος της Α.Ε.Κ βλέπει, καταλαβαίνει, κρίνει...



Αναφορικά με τα όσα περίεργα «προκύπτουν» το τελευταίο διάστημα -μάλλον... έτσι «εντελώς τυχαία»- και που έχουν ως επίκεντρο το γηπεδικό ζήτημα της Α.Ε.Κ:

Καλό θα ήταν να καταλάβουν «πολλοί και διάφοροι» -κύριοι και κυρίες- από πλείστες πλευρές, ότι η κομβική υπόθεση της ανοικοδόμησης του γηπέδου του σωματείου μας εκεί στην ιστορική κοιτίδα της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποτελεί το βασικό προαπαιτούμενο για την αναγέννηση της Ομάδας των Προσφύγων και αφορά έναν ολόκληρο λαό, το λαό της Α.Ε.Κ, που ονειρεύεται, ποθεί, και αγωνίζεται, χρόνια τώρα, για να μπει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης αυτό το σημαντικό έργο πνοής! Στόχος ήταν και είναι η αναδημιουργία του νέου μας γηπέδου και όχι η διαιώνιση της μιζέριας των ερειπίων και της καταστροφής. 

Ως εκ τούτου ας αφήσουν άπαντες την Α.Ε.Κ ήσυχη ώστε να βρει το δρόμο της και ας μην εμπλέκουν την Ομάδα της Προσφυγιάς και το Γήπεδό της στα πολιτικά/παραπολιτικά τους παιχνίδια και σε όποιες άλλες σκοπιμότητές τους. Ας μην ξεχνούν ότι ο κόσμος της Α.Ε.Κ βλέπει, καταλαβαίνει, κρίνει και είναι ο μόνος διαχρονικός υπερασπιστής της.  

Παρεμπιπτόντως, δεν είδαμε κανέναν από όλους εκείνους (ανάμεσά τους και πολλούς παλιούς και νέους επίδοξους διαχειριστές της εξουσίας) να «ευαισθητοποιούνται» και να «εξεγείρονται» όλα τα προηγούμενα χρόνια που η Ομάδα της Προσφυγιάς αποτέλεσε επί μακρόν το μεγάλο θύμα πολυεθνικών αλλά και εγχώριων συμφερόντων που την κατακρεούργησαν και την ρήμαξαν ατιμώρητα! Τότε ήταν κυριολεκτικά άφαντοι, τώρα ξαφνικά περί άλλων τυρβάζουν.

-ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!! 
-Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»