Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ!!!


Κατ’ αρχάς, μέσω της εβδομαδιαίας στήλης του club θα δώσουμε ολόψυχα συγχαρητήρια στην Ποδοσφαιρική Ομάδα της ΑΕΚΑΡΑΣ για το νέο θριαμβευτικό σκορ της προηγούμενης αγωνιστικής (8-1). Και… εις ανώτερα! Γιατί όταν ονομάζεσαι Α.Ε.Κ, με ότι αυτό συνεπάγεται, δεν θέτεις όρια ούτε κάνεις «εκπτώσεις» ποτέ και πουθενά!

Αν και ξανά «κεκλεισμένων των θυρών», εξαιτίας της γνωστής σκανδαλώδους απόφασης, η Α.Ε.Κ φρόντισε με συνεχή και ευρεία εντυπωσιακά σκορ να στείλει «τα μηνύματα» προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάποιοι ας πάρουν χαμπάρι ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και στο δρόμο μας θα σαρώνουμε τα πάντα και τους πάντες! Και όταν έρθει η ώρα που η Α.Ε.Κ θα επανέλθει στη φυσική της θέση, τότε θα ανοίξουμε κι όλα τα… τεφτέρια για τους «ανεξόφλητους λογαριασμούς» με πολλούς και διάφορους κι ο νοών νοείτο!  

Εκείνο, φυσικά, που μας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα, δεν είναι άλλο από το θέμα του Γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια! Μετράμε αντίστροφα όχι μόνο τις μέρες, αλλά ακόμη και… τα δευτερόλεπτα μέχρι την πολυπόθητη στιγμή που θα ξεκινήσει η ανοικοδόμηση του αγαπημένου μας σπιτιού μας εκεί στα άγια χώματα!

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο Δημήτρη Μελισσανίδη που έχει βάλει το Γηπεδικό Ζήτημα σε πρώτη προτεραιότητα και διαθέτει τη θέληση, την ισχύ, το κύρος και φυσικά την πλήρη στήριξη του Λαού της Α.Ε.Κ για να προχωρήσει προς την υλοποίηση του μεγαλύτερου στόχου της σύγχρονης Α.Ε.Κ. Το μεγάλο Όνειρο που φλογίζει τις καρδιές εκατομμυρίων Ενωσιτών στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, σύντομα θα πάρει σάρκα και οστά και… αλίμονο σε όποιον ή όποιους επιχειρήσουν κατ’ οιονδήποτε τρόπο να σταθούν εμπόδιο σε αυτό το δρόμο της επιστροφής στη δική μας αλησμόνητη Ιθάκη!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!


ΥΓ1: Χαιρετισμούς σε όλα τα πειρατικά αδέρφια μας!

ΥΓ2: Επισκεφτείτε τον ιστότοπο των «Πειρατών του Ονείρου» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com

ΥΓ3: Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


Για την υπογραφή:


ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ