Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ "ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"!

Φωτο 1: Ο Σπύρος Οικονομόπουλος ανάμεσα σε μέλη των Πειρατών στην Ιστορική Αίθουσα Τροπαίων του club


Φωτο 2: Ο Νικόλας Ξηροκώστας κόβει την πίτα των «Πειρατών του Ονείρου».



Φωτο 3: Οι κ.κ. Ανατολιωτάκης και Ασλανίδης τίμησαν φέτος με την παρουσία τους το club των «Πειρατών του Ονείρου» στην κοπή της πίτας. Μάλιστα έμειναν έως αργά συζητώντας με όλο τον κόσμο για το Ναό στη Ν.Φ.




Φωτο 4: Αφυκτικά γεμάτο το «Πειρατικό του Ονείρου». Κόσμος έρχονταν μέχρι… και τις 3 το πρωί!!!!




Φωτο 5: Η εικόνα τα λέει όλα! Ο πρωταθλητής και αγαπημένος φίλος των Πειρατών Σπύρος Οικονομόπουλος με την επετειακή αφίσα.  



Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ…

Την προηγούμενη Παρασκευή οι “Πειρατές του Ονείρου” έκοψαν την… πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα του club, εκεί στο ιστορικό κιτρινόμαυρο στέκι στο Γαλάτσι που βέβαια ήταν και φέτος κατάμεστο από κόσμο! Το καλωσόρισμα -μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, συνθημάτων και ύμνων της Α.Ε.Κ- έγινε από τον “Captain Morgan των Πειρατών, ο οποίος πέραν των ευχών για μια καλή χρονιά, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση «στο έργο ζωής για την Ομάδα, δηλαδή το γήπεδο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας-υπόθεση για την οποία πάλεψε επί μακρόν και με τόσες θυσίες το club! Συμπληρώνοντας ότι: «σήμερα η πολυπόθητη επιστροφή στην αλησμόνητη Ιθάκη της Α.Ε.Κ δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ καθώς αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητα της ΑΕΚ της Αναγέννησης με μπροστάρη το Δ. Μελισσανίδη και συμμαχητή το Λαό της Α.Ε.Κ»!

Κάθε χρονιά διαφορετικές προσωπικότητες της Α.Ε.Κ παρευρίσκονται στην κοπή της πίτας των “Πειρατών του Ονείρου”. Εφέτος τίμησαν το club με την ξεχωριστή παρουσία τους: Ο πρωταθλητής τερματοφύλακας και αγαπημένος φίλος του club Σπύρος Οικονομόπουλος που αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους πειρατές ενώ μαζί με το Νικόλα Ξηροκώστα έκοψαν συμβολικά την πίτα του 2014. Εγκάρδιο χαιρετισμό με ιδιαίτερη συγκινητική αναφορά στους πολύχρονους αγώνες του club απηύθυναν οι κ.κ. Α. Ανατολιωτάκης και Β. Ασλανίδης με τους οποίους ως γνωστόν οι Πειρατές συνδέονται με στέρεους δεσμούς δοκιμασμένης φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης. Παρευρέθηκαν ακόμη: ο δραστήριος και επιτυχημένος υπεύθυνος συνδέσμων της ΑΕΚ Νίκος Χαριτάκης, ο αγαπητός Μπάμπης Γιώτης, αντιπροσωπεία από τα παιδιά του Πατήσια club καθώς και από τη Λαμπρινή.

Αργότερα, ακολούθησε μία πολύ ενδιαφέρουσα και διεξοδική συζήτηση “εφ’ όλης της ύλης” ανάμεσα σε επιλεγμένο κόσμο του club και τους κ.κ. Ασλανίδη και Ανατολιωτάκη. Όπως ήταν φυσικό στο επίκεντρο της κουβέντας κυριάρχησε το μείζον γηπεδικό ζήτημα όπου αναλύθηκαν όλοι οι παράμετροι της επικαιρότητας καθώς και τα επόμενα βήματα που αναμένονται άμεσα ούτως ώστε να πάρει σάρκα και οστά το πιο φλογερό όνειρο των Ενωσιτών!

Ακολούθησε γλέντι με μουσική και άφθονο κρασί… μέχρι πρωίας με τα συνθήματα της Α.Ε.Κ και του “Πειρατικού” να δονούν την ατμόσφαιρα!


Και του χρόνου με…….  «Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ»!!!