Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...


Παραθέτουμε ένα ακόμη σημαντικό δημοσίευμα:

Στον ανακριτή ο Νοτιάς!

Δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει ότι ο Νίκος Νοτιάς βρέθηκε στην Αθήνα για να απολογηθεί στον ανακριτή για τα χρέη της ΠΑΕ και αφέθηκε ελεύθερος. 

Σύμφωνα λοιπόν με την Real News στα γραφεία του ανακριτή κ. Στασινόπουλου βρέθηκε την περασμένη βδομάδα ο Νίκος Νοτιάς ο οποίος απολογήθηκε για τα χρέη της ΑΕΚ. Δήλωσε ότι έβαλε στην ΑΕΚ 18εκ. και δεν πήρε πίσω το παραμικρό. Ο Νοτιάς στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ της Real
Η έρευνα της Δικαιοσύνης για τα κακώς κείμενα στην ΑΕΚ συνεχίζεται. Στην διάρκεια της εβδομάδας το κατώφλι του 10ου ειδικού ανακριτή κ. Στασινόπουλου πέρασε ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος ταξίδεψε από την Νέα Υόρκη στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε αυτοβούλως για να απολογηθεί.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους μετόχους της, πρώην πλέον ΠΑΕ, είναι η μη απόδοση φόρου προστιθέμενης αξίας, η μη καταβολή πριμ στους ποδοσφαιριστές της και οφειλές προς το ΙΚΑ.

Στην απολογία του ο Νίκος Νοτιάς είπε μεταξύ άλλων ότι «από το 2004 έως το 2012 έβαλα στην ΑΕΚ 18 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον, χωρίς να πάρω πίσω το παραμικρό», ενώ έχρισε υπεύθυνο για την διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας την επίμαχη περίοδο (Μάρτιος 2011-Δεκέμβριος 2011) τον τότε πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της Σταύρο Αδαμίδη. Ο ομογενής επιχειρηματίας, αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. 

Για το ίδιο θέμα έχουν κληθεί να καταθέσουν τόσο ο Πέτρος Παππάς όσο και ο Θεοχάρης Κοσμάτος.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκου Νοτιά Θέμης Σοφός δήλωσε στην «R»: «Ο κ. Νοτιάς είναι ένας επιφανής Ελληνας που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Νέα Υόρκη, χρηματοδότησε δε την ΑΕΚ από το 2004 έως το 2012 σε δυσθεώρητο βαθμό και όσο κανείς άλλος. Ουδέποτε, όμως, ασχολήθηκε με την διοίκηση και την διαχείριση των οικονομικών της και η Ελληνική Δικαιοσύνη διαπίστωσε, πράγματι, την ειλικρίνειά του και είμαι βέβαιος ότι θα αποδώσει δικαιοσύνη στους υπαίτιους της κατάστασης στην οποία περιήλθε η ομάδα».

Πηγή : “AEK LIVE”

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ…


Μετά από όσα υπέφερε η ΑΕΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια που βρίσκονταν σε παρατεταμένη αιχμαλωσία από το καταστροφικό καθεστώς του 2004, σήμερα, επιτέλους, όλα αλλάζουν και η ομάδα μπαίνει σε μια εντελώς διαφορετική τροχιά! Στρατηγικός στόχος της νέας ηγεσίας και του λαού της ΑΕΚ, αποτελεί πλέον η ανασύνταξη, η αναδημιουργία και η θριαμβευτική αναγέννηση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως σε όλα τα επίπεδα! Ασφαλώς όλοι αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι ξεκινάμε κυριολεκτικά από το «σημείο μηδέν», αφού το μόνο που είχε απομείνει μετά τη λαίλαπα της παρεούλας των «τέως και σία» ήταν στάχτες και ερείπια! Επί τη ευκαιρία να πούμε ότι καλό θα είναι να μην ξεχάσει κανείς ΑΕΚτζής τι βίωσε η ομάδα και από ποιους, καθώς και ότι κατά τη διάρκεια της «μαύρης κατοχής» κάποιοι δεν σιωπούσαν, αλλά απεναντίας όλα αυτά τα χρόνια έβαζαν τα στήθη μπροστά και αγωνίζονταν με ψυχή ώστε να μη φτάσει η ΑΕΚ στο χάος. Και το λέμε αυτό γιατί όπως γίνεται συνήθως πολλοί και διάφοροι καμώνονται εκ των υστέρων τους… «αγωνισταράδες» όταν τότε ήταν μέσα στη… βαριά «μούγκα»!!! Τέλος πάντων, όσο μας αφορά ως «Πειρατές του Ονείρου» δεν πάσχουμε από… αμνησία, δεν λησμονούμε τα όσα συνέβησαν και θεωρούμε ότι θα πρέπει να αποδοθούν στους υπαιτίους όλες οι ευθύνες εκ μέρους της Πολιτείας (Ελπίζουμε ο Θανόπουλος να ήταν η αρχή και να ακολουθήσουν σύντομα και οι άλλοι… ευεργέτες μας)!

Πάμε και στο τώρα: Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα πρέπει να στηριχτεί ΕΜΠΡΑΚΤΑ και από όλο τον κόσμο της ΑΕΚ η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε ο Δ. Μελισσανίδης ώστε η Ομάδα της Προσφυγιάς αρχικά να αναστηθεί και στη συνέχεια να επανακατακτήσει τον ιστορικό της ρόλο! Η ΑΕΚΑΡΑ είναι πλασμένη για να πρωταγωνιστεί έτσι όπως μόχθησαν και ονειρεύτηκαν εκείνες οι άγιες μορφές των προσφύγων ιδρυτών της! Στόχος της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως ήταν, είναι και θα είναι ένας: τα… σκήπτρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!! Πράγμα που σημαίνει ότι μόλις ξεπεράσουμε την αναγκαστική περιπέτεια των Γ και Β κατηγοριών η ΑΕΚ θα πρέπει να καταστεί…. Μόνιμη Πρωταθλήτρια στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας ταυτόχρονα υλοποιηθεί, σε αυτό το μεσοδιάστημα, το μεγαλύτερο, το σημαντικότερο έργο ζωής για την Ομάδα που δεν είναι άλλο από την κατασκευή του γηπέδου της στα τιμημένα χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας!

Όλοι, λοιπόν, στα γήπεδα δίπλα στην ΑΕΚ της Αναγέννησης! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! Οι θυσίες μας που μετράνε διπλά, ειδικά στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα αποτελέσουν τη δική μας πολύτιμη «αιμοδοσία» που πραγματικά θα πιάσει τόπο! Γιατί πλέον υπάρχει ελπίδα και όραμα για την ΑΕΚ που ονειρευόμαστε! Το club μας διαθέτει κάρτες διαρκείας! Για να τις προμηθεύεστε επισκεφτείτε μας στην οδό Πρωτοπαπαδάκη 32 στο Γαλάτσι. Επικοινωνείτε άμεσα στα τηλ. 6938-103933 και 210-2135935. Όλοι Διαρκείας με την κιτρινόμαυρη πειρατική παρέα!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!

ΥΓ1: Αντίο κύριε Άγγελε. Ήσουν ένας γενναίος άντρας και παλικάρι στα εύκολα και στα δύσκολα. Η θύμησή σου θα φέρνει πάντα ωραίες αναμνήσεις σε όλους εμάς που σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε. Στο κιτρινόμαυρο “club” εκεί στους αιθέρες θα είσαι πια ελεύθερος, παρέα με χιλιάδες άλλα αδέρφια μας…

ΥΓ2: Μαράκι μας καλό ταξίδι. Στη «γειτονιά του παραδείσου» θα έχεις σίγουρα περίοπτη θέση γιατί ήσουν ένας σπάνιος και ξεχωριστός Άνθρωπος, με χρυσή καρδιά, ήθος και κοινωνική αλληλεγγύη! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! 

ΥΓ3: To καπέλο του club κάνει πάταγο. Με τρία ραφτά σηματάκια, το δικέφαλο αετό, το λογότυπο των Πειρατών και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”! To καπέλο  κοστίζει 10 ευρώ. Για παραγγελίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε στο τηλ. 6938-103933

ΥΓ4: Θεωρούμε άριστη επιλογή το Νίκο Χαριτάκη που ανέλαβε υπεύθυνος συνδέσμων. Η εκτίμησή μας είναι δεδομένη τόσο για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του, όσο και γιατί πρόκειται για έναν πραγματικά έντιμο και καθαρό συνδεσμίτη που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε με συνέπεια δίπλα στους κοινούς μας αγώνες. Νικόλα σιδεροκέφαλος!

 ΥΓ5: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*Για την υπογραφή :
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” 

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝA!!! ANTE ΚΑΙ… ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!


Παραθέτουμε ένα σημαντικό δημοσίευμα:

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΕ
Πέντε χρόνια φυλάκιση στον Ν. Θανόπουλο!

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών καταδικάστηκε πρωτόδικα ο Νίκος Θανόπουλος για την υπόθεση των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Real News. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ άσκησε έφεση που έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής στο ρεπορτάζ: «Την ώρα που στην ΑΕΚ ξεκινούν ένα καινούργιο μονοπάτι που σε βάθος χρόνου θα τους οδηγήσει και πάλι στο ξέφωτο των επιτυχιών, πρώην πρόεδροι της ιστορικής ομάδας μετά από το 2004 εξακολουθούν να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, ως συνέπεια των δραματικών οικονομικά τελευταίων χρόνων που την οδήγησαν στον μαρασμό και την απόλυτη εξαθλίωση. Ως γνωστόν, τους προηγούμενους τρεις μήνες το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν ο Νίκος Θανόπουλος, ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Σταύρος Αδαμίδης προκειμένου να απολογηθούν και να δώσουν εξηγήσεις για την μαύρη τρύπα της (πρώην, πια) ΠΑΕ αναφορικά με χρέη της προς το Δημόσιο.

Σήμερα η Real News αποκαλύπτει ότι στον Νίκο Θανόπουλο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών επί 20 ευρώ την ημέρα από το Β” Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για παράβαση του νόμου 1882/90 που αφορά χρέη προς το Δημόσιο. Ο ίδιος στις 2 Απριλίου 2013 είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την κατηγορία της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο ύψους 73.820.435, 21 ευρώ. Η τακτική δικάσιμος ορίστηκε δύο ημέρες αργότερα, αναβλήθηκε για τις 19 Απριλίου, για να εκδικαστεί τελικά την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Και παρ” ότι ο 49χρονος πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ δια του συνηγόρου του Αντώνη Φλώρου προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφα που κατ” αυτόν αποδείκνυαν ότι επί των ημερών του στην Ενωση όλα έγιναν νομότυπα και τακτοποιημένα, με τον ίδιο μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε, να καλύπτει πλήρως ακόμη και εκκρεμότητες προηγούμενων διοικήσεων, το δικαστήριο δεν πείστηκε και ο πρόεδρός του Νικόλαος Κουτσούκος ανακοίνωσε την παραπάνω απόφαση (αριθμός 41049/13).


Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση, που είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. Πρόκειται για τον πρώτο πρόεδρο της ΑΕΚ που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης για τα κακώς (οικονομικά) κείμενα των τελευταίων ετών στην εταιρεία και μένει να φανεί τι θα γίνει από εδώ και πέρα, με δεδομένο ότι η έρευνα της Δικαιοσύνης φαίνεται να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη και άλλοι πρώην πρόεδροι βρίσκονται στο στόχαστρό της. Η Real News ζήτησε ένα σχόλιο τόσο από τον Νίκο Θανόπουλο όσο και από τον δικηγόρο του, όμως αμφότεροι αρνήθηκαν ευγενικά»

Πηγή : “SENTRA GOAL”

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!


Η συνέντευξη του Δ. Μελισσανίδη προς τους εκπροσώπους του Τύπου σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη της νέας πορείας της ΑΕΚ. Μια πορεία που εκ των πραγμάτων ξεκινά από “τα δύσκολα”, αλλά που στην εξέλιξή της πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα μεταβληθεί σε πραγματική εποποιία!!! Γιατί πολύ απλά στην ΑΕΚ υπάρχει πλέον άξια και ικανή ηγεσία με σπουδαίο όραμα και λαμπρή προοπτική για την Ομάδα της Προσφυγιάς!
                                                                                         
Ο Τίγρης φρόντισε με το δικό του μοναδικό τρόπο να δώσει το στίγμα της ιστορικής επανεκκίνησης! Και τα συμπεράσματα είναι σαφή και ξεκάθαρα! Η ΑΕΚ προχωρά στο δρόμο της ριζικής αναδιάρθρωσης και της αναγέννησης με στρατηγικό στόχο την επανακατάκτηση –μέσα στον ευνόητο χρόνο- του πρωταγωνιστικού της ρόλου στα αθλητικά δρώμενα του τόπου! Το βασικότερο προαπαιτούμενο για την πλήρη κυριαρχία αποτελεί η κατασκευή του νέου σταδίου της ΑΕΚ στην χιλιοαγαπημένη μας Νέα Φιλαδέλφεια. Ενός σύγχρονου γηπέδου-κάστρου του δικέφαλου αετού που θα προσδώσει  στην Ομάδα τη μέγιστη ισχύ! Χαρήκαμε ιδιαίτερα με τις δεσμεύσεις του Δ. Μελισσανίδη ότι το στάδιο θα ανήκει στην Μάνα ΑΕΚ και ότι θα πρόκειται για ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο και όχι για… εμπορικό supermarket!!!

Συντροφιά μας, δίπλα μας, καθοδηγητής και οδηγός μας σε αυτή την τιτάνια  προσπάθεια για την αναγέννηση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως θα είναι η ίδια η ανίκητη Ιστορία μας. Γιατί στα χνάρια της θα βαδίζουμε και τις δικές της “βουλές” θα εκπληρώνουμε σε κάθε βήμα μας!

Διαισθανόμαστε ότι όσο η Ομάδα μπαίνει σε νέα ρότα, τόσο ορισμένοι -“μέσα κι έξω” από την ΑΕΚ- θα νιώθουν άβολα και ίσως να κοιμούνται και… κάπως ανήσυχοι! Κάποιοι ελάχιστοι “εκ των έσω” γιατί καταλαβαίνουν ότι τέλειωσαν μια για πάντα οι εποχές της εκμετάλλευσης και της ρεμούλας και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να… ξαναδοκιμάσουν από τις σάρκες της ΑΕΚ! Και ορισμένοι “απ’ έξω” διότι αντιλαμβάνονται ότι το ξύπνημα και η μελλούμενη επιστροφή του κιτρινόμαυρου γίγαντα θα προκαλέσει τεκτονικούς σεισμούς που θα ισοπεδώσει το σάπιο κατεστημένο τους.

Ως “Πειρατές του Ονείρου” είμαστε αληθινά υπερήφανοι για τις μεγάλες μάχες που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια κόντρα στο ελεεινό καταστροφικό καθεστώς του 2004. Αυτή η λαίλαπα έλαβε επιτέλους τέλος και συμβάλλαμε και εμείς σε αυτό. Μετά από 7 χρόνια σκληρής ασυμβίβαστης πάλης, με αποχή από τα γήπεδα, άδικες διώξεις στελεχών μας, και πολλούς άλλους ακόμη πολυποίκιλους αγώνες, επιστρέφουμε με ψηλά το κεφάλι και νικητές! Είμαστε οι “Πειρατές της ΑΕΚ” και είμαστε εδώ!

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους του club μας, αλλά και όλο τον ενωσίτικο κόσμο να στηρίξει δυναμικά την πορεία της αναγέννησης της ΑΕΚ με την παρουσία του και τα διαρκείας!!! Λεπτομέρειες επ’ αυτού του θέματος σύντομα!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!!

YΓ1: Θα επιμένουμε να το λέμε έστω και μόνοι μας: Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από την Πολιτεία. Μηδενός εξαιρουμένου! Κανείς τους να μην περάσει… άβρεχτος το ποτάμι. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τσοχατζόπουλος!

ΥΓ2: Χαιρετισμούς στους ΑΕΚτζήδες που τα δύσκολα χρόνια δεν έσκυψαν το κεφάλι!

ΥΓ3: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*Για την υπογραφή :
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” 

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!Η προοπτική της ανοικοδόμησης του Γηπέδου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως  αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα της νεότερης ιστορίας μας! Από εκεί ξεκινούν όλα, καθώς αυτός ο μεγάλος στόχος είναι κυριολεκτικά συνώνυμος με το «θεμέλιο λίθο» για τη συνολική ανασυγκρότηση και αναγέννηση της Ομάδας της Προσφυγιάς, μετά την καταστροφή που αυτή υπέστη από τους ανεκδιήγητους ψευτοσωτήρες του ελεεινού 2004.

Ο κόσμος της Α.Ε.Κ  φρονεί ότι με την ανάληψη της ηγεσίας από το Δ. Μελισσανίδη, το πολυπόθητο όραμα της επιστροφής στην ένδοξη προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ! Διότι, πλέον, δίπλα από την πασιφανή βούληση υπάρχει και η γνώση και η αποφασιστικότητα, αλλά και η οικονομική και διοικητική ισχύ που συνεπάγεται η παρουσία του τίγρη!

Εμπρός λοιπόν, να κερδίσουμε το στοίχημα με την Ιστορία, να νικήσουμε το χρόνο και να υπερβούμε τις όποιες δυσκολίες, ούτως ώστε να γίνει άμεση πραγματικότητα το πιο μεγάλο μας όνειρο! Εμπρός, δυνατά στη μάχη για «να γυρίσει μπροστά ο τροχός», για να αναστηθεί και πάλι η ΑΕΚΑΡΑ μας, για να μετατραπεί επιτέλους η θλίψη και η οδύνη που βίωσε ο πολύπαθος λαός μας, σε δημιουργία και νέα ζωή!

Είμαστε ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ που σημαίνει ότι ξέρουμε να πολεμάμε και να νικάμε! Είναι στη φύτρα μας και στο DNA μας η ατσάλινη ψυχοσύνθεση και η ικανότητά μας να ξαναγεννιόμαστε μέσα από την καταστροφή! Έτσι μας δίδαξαν οι Πρόσφυγες προγονοί μας που και αυτοί από εκεί ψηλά ευλογούν την τιτάνια συλλογική μας προσπάθεια που επιτέλους ξεκινά για να επιστρέψει θριαμβευτής ο δικέφαλος αετός στη δική του γη, στο δικό μας κάστρο, στην αιώνια προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια!

“ΓΗΠ- ΕΔΩ” ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!


ΥΓ1: Η κίνηση του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Σγουρού, να συνδράμει και από την πλευρά της Περιφέρειας στο μεγάλο «έργο πνοής» για την Ιστορική ΑΕΚ και την περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας, αξίζει συγχαρητηρίων. Ο κόσμος αναγνωρίζει κάθε έντιμη προσπάθεια και ειδικά σε μία εποχή που η υπ-ανάπτυξη μαστίζει αυτό τον τόπο.

ΥΓ2: Δεν θα κουραστούμε να το λέμε έστω και μόνοι μας: Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ όλα εκείνα τα χρόνια της ρεμούλας θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους από την Πολιτεία. Μηδενός εξαιρουμένου. Κανένας δεν θα πρέπει να περάσει «άβρεχτος το ποτάμι»! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε…. ο Τσοχατζόπουλος!!!!

ΥΓ3: Εγκάρδιους χαιρετισμούς στα αδέρφια μας από την Ελευσίνα, τον Ορχομενό, την Αιτωλοακαρνανία, τη Μακεδονία και όπου χτυπά πειρατική καρδιά ανά τον κόσμο!!!

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!      


                     

*Για την υπογραφή : 
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»