Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ…


Μετά από όσα υπέφερε η ΑΕΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια που βρίσκονταν σε παρατεταμένη αιχμαλωσία από το καταστροφικό καθεστώς του 2004, σήμερα, επιτέλους, όλα αλλάζουν και η ομάδα μπαίνει σε μια εντελώς διαφορετική τροχιά! Στρατηγικός στόχος της νέας ηγεσίας και του λαού της ΑΕΚ, αποτελεί πλέον η ανασύνταξη, η αναδημιουργία και η θριαμβευτική αναγέννηση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως σε όλα τα επίπεδα! Ασφαλώς όλοι αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι ξεκινάμε κυριολεκτικά από το «σημείο μηδέν», αφού το μόνο που είχε απομείνει μετά τη λαίλαπα της παρεούλας των «τέως και σία» ήταν στάχτες και ερείπια! Επί τη ευκαιρία να πούμε ότι καλό θα είναι να μην ξεχάσει κανείς ΑΕΚτζής τι βίωσε η ομάδα και από ποιους, καθώς και ότι κατά τη διάρκεια της «μαύρης κατοχής» κάποιοι δεν σιωπούσαν, αλλά απεναντίας όλα αυτά τα χρόνια έβαζαν τα στήθη μπροστά και αγωνίζονταν με ψυχή ώστε να μη φτάσει η ΑΕΚ στο χάος. Και το λέμε αυτό γιατί όπως γίνεται συνήθως πολλοί και διάφοροι καμώνονται εκ των υστέρων τους… «αγωνισταράδες» όταν τότε ήταν μέσα στη… βαριά «μούγκα»!!! Τέλος πάντων, όσο μας αφορά ως «Πειρατές του Ονείρου» δεν πάσχουμε από… αμνησία, δεν λησμονούμε τα όσα συνέβησαν και θεωρούμε ότι θα πρέπει να αποδοθούν στους υπαιτίους όλες οι ευθύνες εκ μέρους της Πολιτείας (Ελπίζουμε ο Θανόπουλος να ήταν η αρχή και να ακολουθήσουν σύντομα και οι άλλοι… ευεργέτες μας)!

Πάμε και στο τώρα: Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα πρέπει να στηριχτεί ΕΜΠΡΑΚΤΑ και από όλο τον κόσμο της ΑΕΚ η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε ο Δ. Μελισσανίδης ώστε η Ομάδα της Προσφυγιάς αρχικά να αναστηθεί και στη συνέχεια να επανακατακτήσει τον ιστορικό της ρόλο! Η ΑΕΚΑΡΑ είναι πλασμένη για να πρωταγωνιστεί έτσι όπως μόχθησαν και ονειρεύτηκαν εκείνες οι άγιες μορφές των προσφύγων ιδρυτών της! Στόχος της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως ήταν, είναι και θα είναι ένας: τα… σκήπτρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!! Πράγμα που σημαίνει ότι μόλις ξεπεράσουμε την αναγκαστική περιπέτεια των Γ και Β κατηγοριών η ΑΕΚ θα πρέπει να καταστεί…. Μόνιμη Πρωταθλήτρια στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας ταυτόχρονα υλοποιηθεί, σε αυτό το μεσοδιάστημα, το μεγαλύτερο, το σημαντικότερο έργο ζωής για την Ομάδα που δεν είναι άλλο από την κατασκευή του γηπέδου της στα τιμημένα χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας!

Όλοι, λοιπόν, στα γήπεδα δίπλα στην ΑΕΚ της Αναγέννησης! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! Οι θυσίες μας που μετράνε διπλά, ειδικά στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα αποτελέσουν τη δική μας πολύτιμη «αιμοδοσία» που πραγματικά θα πιάσει τόπο! Γιατί πλέον υπάρχει ελπίδα και όραμα για την ΑΕΚ που ονειρευόμαστε! Το club μας διαθέτει κάρτες διαρκείας! Για να τις προμηθεύεστε επισκεφτείτε μας στην οδό Πρωτοπαπαδάκη 32 στο Γαλάτσι. Επικοινωνείτε άμεσα στα τηλ. 6938-103933 και 210-2135935. Όλοι Διαρκείας με την κιτρινόμαυρη πειρατική παρέα!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!

ΥΓ1: Αντίο κύριε Άγγελε. Ήσουν ένας γενναίος άντρας και παλικάρι στα εύκολα και στα δύσκολα. Η θύμησή σου θα φέρνει πάντα ωραίες αναμνήσεις σε όλους εμάς που σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε. Στο κιτρινόμαυρο “club” εκεί στους αιθέρες θα είσαι πια ελεύθερος, παρέα με χιλιάδες άλλα αδέρφια μας…

ΥΓ2: Μαράκι μας καλό ταξίδι. Στη «γειτονιά του παραδείσου» θα έχεις σίγουρα περίοπτη θέση γιατί ήσουν ένας σπάνιος και ξεχωριστός Άνθρωπος, με χρυσή καρδιά, ήθος και κοινωνική αλληλεγγύη! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! 

ΥΓ3: To καπέλο του club κάνει πάταγο. Με τρία ραφτά σηματάκια, το δικέφαλο αετό, το λογότυπο των Πειρατών και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”! To καπέλο  κοστίζει 10 ευρώ. Για παραγγελίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε στο τηλ. 6938-103933

ΥΓ4: Θεωρούμε άριστη επιλογή το Νίκο Χαριτάκη που ανέλαβε υπεύθυνος συνδέσμων. Η εκτίμησή μας είναι δεδομένη τόσο για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του, όσο και γιατί πρόκειται για έναν πραγματικά έντιμο και καθαρό συνδεσμίτη που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε με συνέπεια δίπλα στους κοινούς μας αγώνες. Νικόλα σιδεροκέφαλος!

 ΥΓ5: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*Για την υπογραφή :
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”