Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!


Η συνέντευξη του Δ. Μελισσανίδη προς τους εκπροσώπους του Τύπου σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη της νέας πορείας της ΑΕΚ. Μια πορεία που εκ των πραγμάτων ξεκινά από “τα δύσκολα”, αλλά που στην εξέλιξή της πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα μεταβληθεί σε πραγματική εποποιία!!! Γιατί πολύ απλά στην ΑΕΚ υπάρχει πλέον άξια και ικανή ηγεσία με σπουδαίο όραμα και λαμπρή προοπτική για την Ομάδα της Προσφυγιάς!
                                                                                         
Ο Τίγρης φρόντισε με το δικό του μοναδικό τρόπο να δώσει το στίγμα της ιστορικής επανεκκίνησης! Και τα συμπεράσματα είναι σαφή και ξεκάθαρα! Η ΑΕΚ προχωρά στο δρόμο της ριζικής αναδιάρθρωσης και της αναγέννησης με στρατηγικό στόχο την επανακατάκτηση –μέσα στον ευνόητο χρόνο- του πρωταγωνιστικού της ρόλου στα αθλητικά δρώμενα του τόπου! Το βασικότερο προαπαιτούμενο για την πλήρη κυριαρχία αποτελεί η κατασκευή του νέου σταδίου της ΑΕΚ στην χιλιοαγαπημένη μας Νέα Φιλαδέλφεια. Ενός σύγχρονου γηπέδου-κάστρου του δικέφαλου αετού που θα προσδώσει  στην Ομάδα τη μέγιστη ισχύ! Χαρήκαμε ιδιαίτερα με τις δεσμεύσεις του Δ. Μελισσανίδη ότι το στάδιο θα ανήκει στην Μάνα ΑΕΚ και ότι θα πρόκειται για ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο και όχι για… εμπορικό supermarket!!!

Συντροφιά μας, δίπλα μας, καθοδηγητής και οδηγός μας σε αυτή την τιτάνια  προσπάθεια για την αναγέννηση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως θα είναι η ίδια η ανίκητη Ιστορία μας. Γιατί στα χνάρια της θα βαδίζουμε και τις δικές της “βουλές” θα εκπληρώνουμε σε κάθε βήμα μας!

Διαισθανόμαστε ότι όσο η Ομάδα μπαίνει σε νέα ρότα, τόσο ορισμένοι -“μέσα κι έξω” από την ΑΕΚ- θα νιώθουν άβολα και ίσως να κοιμούνται και… κάπως ανήσυχοι! Κάποιοι ελάχιστοι “εκ των έσω” γιατί καταλαβαίνουν ότι τέλειωσαν μια για πάντα οι εποχές της εκμετάλλευσης και της ρεμούλας και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να… ξαναδοκιμάσουν από τις σάρκες της ΑΕΚ! Και ορισμένοι “απ’ έξω” διότι αντιλαμβάνονται ότι το ξύπνημα και η μελλούμενη επιστροφή του κιτρινόμαυρου γίγαντα θα προκαλέσει τεκτονικούς σεισμούς που θα ισοπεδώσει το σάπιο κατεστημένο τους.

Ως “Πειρατές του Ονείρου” είμαστε αληθινά υπερήφανοι για τις μεγάλες μάχες που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια κόντρα στο ελεεινό καταστροφικό καθεστώς του 2004. Αυτή η λαίλαπα έλαβε επιτέλους τέλος και συμβάλλαμε και εμείς σε αυτό. Μετά από 7 χρόνια σκληρής ασυμβίβαστης πάλης, με αποχή από τα γήπεδα, άδικες διώξεις στελεχών μας, και πολλούς άλλους ακόμη πολυποίκιλους αγώνες, επιστρέφουμε με ψηλά το κεφάλι και νικητές! Είμαστε οι “Πειρατές της ΑΕΚ” και είμαστε εδώ!

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους του club μας, αλλά και όλο τον ενωσίτικο κόσμο να στηρίξει δυναμικά την πορεία της αναγέννησης της ΑΕΚ με την παρουσία του και τα διαρκείας!!! Λεπτομέρειες επ’ αυτού του θέματος σύντομα!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!!

YΓ1: Θα επιμένουμε να το λέμε έστω και μόνοι μας: Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από την Πολιτεία. Μηδενός εξαιρουμένου! Κανείς τους να μην περάσει… άβρεχτος το ποτάμι. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τσοχατζόπουλος!

ΥΓ2: Χαιρετισμούς στους ΑΕΚτζήδες που τα δύσκολα χρόνια δεν έσκυψαν το κεφάλι!

ΥΓ3: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*Για την υπογραφή :
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”