Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!



Η προοπτική της ανοικοδόμησης του Γηπέδου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως  αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα της νεότερης ιστορίας μας! Από εκεί ξεκινούν όλα, καθώς αυτός ο μεγάλος στόχος είναι κυριολεκτικά συνώνυμος με το «θεμέλιο λίθο» για τη συνολική ανασυγκρότηση και αναγέννηση της Ομάδας της Προσφυγιάς, μετά την καταστροφή που αυτή υπέστη από τους ανεκδιήγητους ψευτοσωτήρες του ελεεινού 2004.

Ο κόσμος της Α.Ε.Κ  φρονεί ότι με την ανάληψη της ηγεσίας από το Δ. Μελισσανίδη, το πολυπόθητο όραμα της επιστροφής στην ένδοξη προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ! Διότι, πλέον, δίπλα από την πασιφανή βούληση υπάρχει και η γνώση και η αποφασιστικότητα, αλλά και η οικονομική και διοικητική ισχύ που συνεπάγεται η παρουσία του τίγρη!

Εμπρός λοιπόν, να κερδίσουμε το στοίχημα με την Ιστορία, να νικήσουμε το χρόνο και να υπερβούμε τις όποιες δυσκολίες, ούτως ώστε να γίνει άμεση πραγματικότητα το πιο μεγάλο μας όνειρο! Εμπρός, δυνατά στη μάχη για «να γυρίσει μπροστά ο τροχός», για να αναστηθεί και πάλι η ΑΕΚΑΡΑ μας, για να μετατραπεί επιτέλους η θλίψη και η οδύνη που βίωσε ο πολύπαθος λαός μας, σε δημιουργία και νέα ζωή!

Είμαστε ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ που σημαίνει ότι ξέρουμε να πολεμάμε και να νικάμε! Είναι στη φύτρα μας και στο DNA μας η ατσάλινη ψυχοσύνθεση και η ικανότητά μας να ξαναγεννιόμαστε μέσα από την καταστροφή! Έτσι μας δίδαξαν οι Πρόσφυγες προγονοί μας που και αυτοί από εκεί ψηλά ευλογούν την τιτάνια συλλογική μας προσπάθεια που επιτέλους ξεκινά για να επιστρέψει θριαμβευτής ο δικέφαλος αετός στη δική του γη, στο δικό μας κάστρο, στην αιώνια προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια!

“ΓΗΠ- ΕΔΩ” ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!


ΥΓ1: Η κίνηση του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Σγουρού, να συνδράμει και από την πλευρά της Περιφέρειας στο μεγάλο «έργο πνοής» για την Ιστορική ΑΕΚ και την περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας, αξίζει συγχαρητηρίων. Ο κόσμος αναγνωρίζει κάθε έντιμη προσπάθεια και ειδικά σε μία εποχή που η υπ-ανάπτυξη μαστίζει αυτό τον τόπο.

ΥΓ2: Δεν θα κουραστούμε να το λέμε έστω και μόνοι μας: Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ όλα εκείνα τα χρόνια της ρεμούλας θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους από την Πολιτεία. Μηδενός εξαιρουμένου. Κανένας δεν θα πρέπει να περάσει «άβρεχτος το ποτάμι»! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε…. ο Τσοχατζόπουλος!!!!

ΥΓ3: Εγκάρδιους χαιρετισμούς στα αδέρφια μας από την Ελευσίνα, τον Ορχομενό, την Αιτωλοακαρνανία, τη Μακεδονία και όπου χτυπά πειρατική καρδιά ανά τον κόσμο!!!

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!      


                     

*Για την υπογραφή : 
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»