Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ !



Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως βίωσε τις πιο τραγικές περιπέτειες εξαιτίας κάποιων δήθεν σωτήρων/διαχειριστών του αμαρτωλού 2004 οι οποίοι με την εξωφρενική καταστροφική πολιτική τους την οδήγησαν στο διασυρμό και την πλήρη απαξίωση. Αυτοί είναι οι μόνοι υπαίτιοι για τον εξευτελιστικό υποβιβασμό της ομάδας, αυτοί  είναι οι φταίχτες για την κατάληξη της φρικιαστικής πορείας προς το χάος. «Τα έργα και οι ημέρες τους» μιλούν από μόνα τους! Και όπως συνήθως συμβαίνει στο «Ελλαδιστάν» κανείς από όλους αυτούς που ευθύνονται δεν τιμωρήθηκε -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- από την  απούσα και οπωσδήποτε εκτεθειμένη Πολιτεία η οποία απαιτεί από εμάς τους καθημερινούς απλούς ανθρώπους να δίνουμε το αίμα μας και το υστέρημά μας για τη δήθεν «σωτηρία» του τόπου (εδώ γελάνε!), ενώ ταυτόχρονα αφήνει να… «περνούν άβρεχτοι το ποτάμι» όσοι είναι υπαίτιοι ανεπανόρθωτων καταστροφών στις ζωές μας, στη χώρα, στον αθλητισμό, παντού! Δεν θα παραλείψουμε να αναφερθούμε και στο γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια ένα πέπλο συνωμοτικής σιωπής σκέπαζε τα άθλια τεκταινόμενα στην ομάδα. Τότε στα δύσκολα σχεδόν όλοι (πλην των «Πειρατών του Ονείρου» και λίγων ακόμη μαχόμενων Ενωσιτών, ανώνυμων και επώνυμων) δεν διαμαρτύρονταν, δεν μιλούσαν, δεν αντιδρούσαν! Προτιμούσαν, βλέπετε, να τα ‘χουν καλά με όλους! Εκ των υστέρων, πολλοί και διάφοροι μας προέκυψαν και… «αντιστασιακοί» όπως επίσης συνήθως συμβαίνει με την απεχθή συνομοταξία των «γλειφτών» που μόλις αλλάζουν οι καταστάσεις σέρνονται μπας και επωφεληθούν! Μπορεί να αναρωτηθούν κάποιοι γιατί «σημειώνουμε» όλα τούτα. Πολύ απλά γιατί εμείς σαν οπαδοί της Α.Ε.Κ, που τόσα υπέφερε, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ και καλό θα ήταν όλοι να θυμούνται, γιατί λαός χωρίς να αξιολογεί τις μνήμες του είναι χαμένος από χέρι!

Συνεχίζοντας στο σήμερα: Η κατρακύλα δεν θα είχε τέλος, ΑΝ στις πιο κρίσιμες ώρες, εκεί που όλα έδειχναν χαμένα, δεν έμπαινε μπροστά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ώστε να αναστρέψει την εφιαλτική πορεία προς τη διάλυση και να δημιουργήσει τους απαραίτητους υγιείς όρους για τη μελλοντική συνολική Αναγέννηση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Μέσα από τα συντρίμμια και τα αποκαϊδια, ο μαχητής ηγέτης της Α.Ε.Κ παλεύει μαζί με το Λαό μας για να μετατραπεί η καταστροφή σε δημιουργία, η θλίψη σε αισιοδοξία, το παλιό αδιέξοδο σε νέο όραμα! Για να επανακατακτήσει η Ομάδα τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται εκεί που η βαριά διαχρονική ιστορία της προστάζει: δηλ. στους Τίτλους και στην Κυριαρχία! Η ανοικοδόμηση του Γηπέδου μας στα τιμημένα χώματα της Προσφυγομάνας Νέας Φιλαδέλφειας είναι ο πρώτος, ο βασικός στόχος. Από εκεί ξεκινούν όλα! Σαν «Πειρατές του Ονείρου» δεν λέμε σήμερα κάτι διαφορετικό από αυτά για τα οποία αγωνιζόμασταν χρόνια, έχοντας μάλιστα υποστεί και άδικες διώξεις και σκευωρίες εξαιτίας της αγωνιστικής στάσης μας. Βάσει των προαναφερομένων δηλώνουμε πως εμπιστοσύνη έχουμε μόνο στο Δ. Μελισσανίδη και σε κανέναν άλλον και ο νοών νοείτο! Άλλωστε ο χρόνος πάντα μας δικαίωνε. Είμαστε λοιπόν «σώμα και ψυχή» δίπλα σε αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως μόνο έτσι θα πάρουν τα όνειρά μας εκδίκηση, πως μόνο έτσι θα ξανακάνουμε την Α.Ε.Κ καμάρι του Λαού μας και φόβητρο των απατ- αιώνιων αντιπάλων μας! Γι΄ αυτό και το club μας και τα μέλη του θα δραστηριοποιηθούν και για την απόκτηση μετοχών για το νέο Γήπεδό μας, το απόρθητο κάστρο του δικέφαλου αετού στη μάνα Νέα Φιλαδέλφεια. Επ’ αυτού του ζητήματος, νεότερα προσεχώς.

Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!


ΥΓ1: Θέμη καλό ταξίδι! Ήσουν παλικάρι στις μάχες της ζωής και ένας πραγματικά έντιμος οπαδός της Α.Ε.Κ. Οι ενωσίτες θα σε θυμούνται για πάντα…

ΥΓ2: Πολλές εγκάρδιες ευχές για την ονομαστική του εορτή στον κ. Ανδρέα Ανατολιωτάκη, που ποτέ δεν ξεχνάμε τις μεγάλες μάχες που έδωσε σε δύσκολους καιρούς για την ιερή υπόθεση του γηπέδου μας στη Ν. Φιλαδέλφεια και που σήμερα εξακολουθεί να αγωνίζεται και να συμβάλλει για τον ίδιο στόχο.

ΥΓ3: Χαιρετισμούς στα πειρατικά αδέρφια μας στην Ελευσίνα, τον Ορχομενό, το Αιτωλικό, τη Μακεδονία και όπου χτυπά πειρατική κιτρινόμαυρη καρδιά!

ΥΓ4: Κυκλοφορεί το νέο κασκόλ των «Πειρατών του Ονείρου». Ένα σας λέμε: θα πάθετε πλάκα με αυτό που αναγράφει!!! Πληροφορίες-παραγγελίες στο τηλ. 6938 103933.


Για την υπογραφή:
H Γενική Συνέλευση
των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»