Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ !!!

Ο κόσμος της Α.Ε.Κ βιώνει τις πιο συγκινητικές στιγμές όλο αυτό το διάστημα που η ιερή υπόθεση του Γηπέδου της αγαπημένης μας Ομάδας βρίσκεται στο «πρώτο πλάνο» της αθλητικής επικαιρότητας! Η επίσημη παρουσίαση του Ναού της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ από το Δ. Μελισσανίδη έκανε τις ενωσίτικες καρδιές όλου του κόσμου να πάλλονται στους ρυθμούς του ονείρου και των μεγάλων προσδοκιών! Είναι γεγονός ότι πλέον ο λαός μας συναισθάνεται ότι τα ερείπια της καταστροφής και της δυστυχίας θα παραχωρήσουν τη θέση τους στη δημιουργία και την αναγέννηση! Βάσει τούτου λοιπόν, κανείς και τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο σπουδαιότερο έργο ζωής για την Ομάδα της Προσφυγιάς που περιμένει πως και πως την πολυπόθητη ώρα της επιστροφής στην ιστορική της κοιτίδα! Κανείς και τίποτε δεν μπορεί να κάνει το ποτάμι της ελπίδας να αλλάξει τη ρότα του κι’ αυτό καλά θα κάνουν να το έχουν υπόψιν τους οι πάντες! Γιατί αυτή η Γη και αυτό το Γήπεδο είναι το Συλλογικό Σπίτι ενός ολόκληρου Λαού, συνδεδεμένο με διαχρονικές αναλλοίωτες μνήμες που σημάδεψαν γενιές και γενιές. Από τους ξεριζωμένους ιδρυτές της Προσφυγικής Α.Ε.Κ μέχρι και τους σημερινούς φιλάθλους της! Προχωράμε μπροστά με οδηγό το ηρωικό παρελθόν για ένα λαμπρό μέλλον!

Θεωρούμε ότι ένα από τα πιο σημαντικά μας καθήκοντα ως ΑΕΚτζήδες είναι η ΕΜΠΡΑΚΤΗ στήριξη αυτής της γενναίας προσπάθειας! Όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει  να γίνουμε ενεργοί συμμέτοχοι στην υπόθεση της ανοικοδόμησης του Γηπέδου της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα κομβικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι να αποκτήσουμε  εμείς, ο Λαός της Α.Ε.Κ, μετοχές του Νέου μας Γηπέδου! Φυσικά στο μέτρο των δυνάμεών του ο καθένας μας, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Έτσι ο κάθε Ενωσίτης θα το νιώθει δικό του! Έτσι θα δυναμώσει η λαϊκή συμμετοχή στα της Ομάδας μας και θα μπουν οι βάσεις για μια ισχυρή Α.Ε.Κ που θα αποτελεί παντοτινά φόβητρο των εχθρών της.    

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!


ΥΓ1: ΖΗΤΩ Η ΑΕΚΑΡΑ!!!

ΥΓ2: 5-0… λίγα είναι! Α.Ε.Κ είμαστε!

ΥΓ3: Τα φίδια μπορεί να αλλάζουν πουκάμισα, αλλά όχι τη φύση τους…

ΥΓ4: Χαιρετισμούς στα πειρατικά αδέρφια μας σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ευχαριστούμε για τα μηνύματα και την επικοινωνία με το club.

ΥΓ5: Είμαστε περήφανοι γιατί στα δίσεκτα τα χρόνια κρατήσαμε παλικαρίσια. Όχι εκ των υστέρων, αλλά από τότε!

ΥΓ6: Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:


«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»