Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Είναι οι πιο δύσκολες, οι πιο σκληρές ώρες για κάθε ΑΕΚτζή. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως βίωσε και βιώνει τη μεγαλύτερη τραγωδία της ιστορίας της και ο λαός της, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, νιώθει ψυχικά συντετριμμένος με το δράμα της Ομάδας. Όμως αδέρφια, κάποιες νεότερες εξελίξεις δείχνουν να αχνοφέγγει και η ελπίδα, γι' αυτό όσο μεγάλη και όσο δικαιολογημένη κι αν είναι η πίκρα μας με όσα έχουν συμβεί, δεν θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Δεν μας ταιριάζει σαν ΑΕΚτζήδες η μοιρολατρία. Πριν από 9 δεκαετίες, οι Πρόσφυγες Προγονοί μας διέσχισαν τους δρόμους της φωτιάς και ήρθαν σ’ αυτό τον τόπο. Οι Πρόσφυγες δεν λύγισαν, αντίθετα κατόρθωσαν να μετατρέψουν τον πόνο σε δύναμη και την καταστροφή σε δημιουργία! Και το πιο σπουδαίο παράγωγο της Προσφυγιάς ήταν η ΑΕΚ. Ναι, η ΑΕΚ ΜΑΣ που δεν είναι απλά ένας αθλητικός οργανισμός όπως όλοι οι άλλοι, αλλά ΑΕΙΘΑΛΗΣ ΙΔΕΑ που εκπέμπει τεράστιους συμβολισμούς. Και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν. Ψηλά το κεφάλι λοιπόν! Από το ίδιο το DNA της ΑΕΚΑΡΑΣ οφείλουμε να διδαχτούμε και να αντλήσουμε δυνάμεις. Η ΑΕΚ θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της. Κι’ αυτή τη φορά η αναγέννησή της θα σημάνει και την απόλυτη κυριαρχία της!

ΑΛΛΑ για να συμβεί αυτό θα πρέπει προηγουμένως να υπάρξει η ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ της ΑΕΚ. Πράγμα που σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι ψευτοσωτήρες της αμαρτωλής 9ετίας που εμπορεύτηκαν τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού και έφεραν την καταστροφή, θα πρέπει εδώ και τώρα να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους εις βάρος της ΑΕΚ. Τελεία και παύλα! Οι υπαίτιοι θα πρέπει να πληρώσουν. Όχι μόνο γιατί αυτό απαιτεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά και προς γνώση και συμμόρφωση και άλλων… μελλοντικών μιμητών τους. Όσα λαμόγια κατακρεούργησαν την Ομάδα της Προσφυγιάς θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί και στη συνέχεια να κάνουν παρέα στον Άκη στην ψειρού! Και όχι μόνο αυτό, αλλά να κατασχεθούν και οι περιουσίες τους ώστε να αποκατασταθούν έτσι οι ζημιές που προξένησαν στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ και μετά όλα τ’ άλλα…
Ο Λαός της ΑΕΚ απαιτεί ΚΑΘΑΡΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!! Εδώ και τώρα! Πολιτεία ακούς;;; Tο άδικα χυμένο αίμα της ΑΕΚ ζητά δικαίωση!!! 


ΥΓ1: Πρέπει να έχουν πολύ μεγάλο θράσος για να μας παριστάνουν σήμερα τις… κλαμένες χήρες κάποιοι σιχαμένοι σφουγγοκωλάριοι που συγκροτούσαν τα λεγόμενα «2004-τεχνεία» και που όλα αυτά τα χρόνια πουλούσαν την πιο αηδιαστική εκδούλευση στα αφεντικά της καταστροφής. Αν είναι δυνατόν, αυτοί που νύχτα μέρα λιβάνιζαν, με το αζημίωτο φυσικά, όλη αυτή τη νόθα κατάσταση που οδήγησε την ΑΕΚ στο χάος και τη διάλυση. Ουστ κοπρόσκυλα. 

ΥΓ2: Ρε θρασίμια, σας φταίγανε οι Πειρατές και τους σέρνατε στα δικαστήρια με κατασκευασμένες μηνύσεις γιατί είχανε από τότε το θάρρος της γνώμης τους και την τόλμη να καταγγέλλουν τα αίσχη σας. Χρόνος αληθείας πατήρ! Φάνηκε και στον τελευταίο ΑΕΚτζή ποιοι ήσασταν και τι ρόλο παίζατε.

ΥΓ3: Κανένα συγχωροχάρτι στους φονιάδες της ΑΕΚ. Καμία συνδιαλλαγή με τους καταστροφείς. Έξω από την ΑΕΚ τα λαμόγια!

ΥΓ4: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ΑΕΚ ισχυρή και κυρίαρχη με Μελισσανίδη καπετάνιο!!!

ΥΓ5:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!   



*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”