Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ…

Aπό.... ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγραφεί η πίκρα του λαού μας. Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως στα μαύρα τάρταρα, στο πλήρες σκοτάδι, στον αφανισμό. Εμείς τα είχαμε καταγγείλει, τα φωνάζαμε καιρό και ιδού η κατάληξη. Στη Β Εθνική (;) να ζούμε τον απόλυτο εφιάλτη. Ακούμε πολλά από δω κι από κει, η αιώνια διαιτησία έπαιξε κι αυτή το βρόμικο παιχνίδι της, αλλά η πιο μεγάλη αλήθεια είναι μία. Οτι η καταστροφή της ΑΕΚ προήλθε από μέσα, αφού οι μεγαλύτεροι υπαίτιοι είναι η ανυπόληπτη και επικίνδυνη ομάδα του 2004, ο Τέως ψευτοσωτήρας και η παρεούλα του. Αυτοί ευθύνονται περισσότερο για τη διάλυση της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου. Σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας» ζητάμε ΤΩΡΑ την άμεση ενεργοποίηση των θεσμικών φορέων του Κράτους για άμεση, χωρίς καμία καθυστέρηση απόδοση ευθυνών σε άπαντες, που ευθύνονται για τον αφανισμό της ομάδας της προσφυγιάς. Δίωξη όλων αυτών μπρος και πίσω από το παραβάν που με ανακυκλώσιμους προέδρους βιτρίνας φτάσανε την ομάδα μας στο σημείο μηδέν.

Εμείς θέτουμε τα παρακάτω ερωτήματα: Θα ενεργοποιηθούν ναι ή όχι οι κρατικές και δικαστικές αρχές για το σκάνδαλο με τον περίφημο διαχειριστικό έλεγχο των 110 σελίδων που βγάζει μάτια? Πως βρεθήκαμε ξανά χρεωμένοι ως το λαιμό? Τι γίναν και που πήγανε  τα εκατομμύρια ευρώ απο τα έσοδα των χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας του λαού της ΑΕΚ, των χορηγιών κτλ? Θα ερευνηθούν ποτέ όλα αυτά ναι ή όχι?

Σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας» ζητάμε από την πολιτεία να κινηθεί εναντίον όλων των απίθανων ψευτοσωτήρων του 2004. Και για  να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι είναι υπαίτιοι αλλά και για να κατασχεθούν περιουσίες ώστε να επιστραφούν έτσι πίσω στην ΑΕΚ τα λεφτά που της ανήκουν. Να πληρώσουν το μάρμαρο οι πραγματικοί υπεύθυνοι και όχι η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως που δεν φταίει σε τίποτε.  Σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας» θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια μας από την Αθήνα αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα για να ξαναδούμε την ΑΕΚ ανεξάρτητη-ενωτική-κυρίαρχη γιατί αυτό απαιτεί η μακρόχρονη ιστορία της.

Μήτσος Κουσπακερίδης
Εκ μέρους των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»