Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ!!!



Το παρόν άρθρο, μας το έστειλαν τα αδέρφια μας οι «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας».


Το ελεεινό και χρεωκοπημένο 2004 και τα παρακλάδια του έχουν επιδοθεί σε μια σκυταλοδρομία καταστροφής... Προσπαθούν, λέει, να βρουν τάχα «επενδυτή» (λέγε με «βιτρίνα») για να συνεχιστεί η ταπείνωση και ο εξευτελισμός της μεγάλης ΑΕΚ. Και βέβαια ούτε λόγος απο τον επερχόμενο «επενδυτή» για απόδοση ευθυνών για τα πάνω από 200 εκατομμύρια  ευρώ που τα πήρε και τα σήκωσε η «σωτήρια» οχταετία... Η αλήθεια πρέπει να θαφτεί.

Εδώ και 8 μήνες η αναμενόμενη για πολλούς (όχι για τους Πειρατές του Ονείρου) εμφάνιση του ανθρώπου -από Κίνα, Λονδίνο... Αλάσκα και βάλε!- που δήθεν θα άλλαζε το στάτους της ΑΕΚ αποδείχθηκε για ακόμα μα φορά… φούσκα! Πως λέμε «άνθρακες ο θησαυρός!!! Οι Βιντιάδης/Χάρις ή «Βι&Χα» όπως λέμε π.χ. «D&G» (dolce & gabbana) αφού διαφημίστηκαν στην καμπούρα της δύσμοιρης ΑΕΚ έχοντας έμμεσα και την σιωπηλή και όχι μόνο στήριξη του χρεοκοπημένου 2004 και των ψευτοσωτήρων προσπαθούν τώρα να αφήσουν ανοιχτό το «ναι μεν αλλά» δηλαδή... «φέξε μου και γλίστρησα»!!! Το θέμα βέβαια δεν είναι ο κάθε “Χ-Ψ-Ω” που θέλει να το παίξει «Ανακυκλούμενος Επενδυτής»,  αλλά ο εμπαιγμός κατά της Ομάδας της Προσφυγιάς απο όλους αυτούς τους απίθανους που είδαμε εκατοντάδες φορές την μούρη τους και διαβάσαμε άλλες τόσες φορές ότι μπαίνουν-βγαίνουν-έρχονται-φεύγουν και πάλι τάχα έρχονται αλλά το σκέφτονται ή μπορεί να έχασαν το αεροπλάνο!!! Και ο εμπαιγμός σε βάρος  της μεγαλύτερης Ομάδας του κόσμου συνεχίζεται!

 Και οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την καταστροφή της ΑΕΚ  μένουν στο απυρόβλητο και ατιμώρητοι στην σκυταλοδρομία της καταστροφής. Κι αυτό παρά την απαίτηση του αγωνιζόμενου λαού της ΑΕΚ να αποδοθεί δικαιοσύνη δηλαδή να γίνει εδώ και τώρα κρατικός διαχειριστικός έλεγχος απο τους θεσμικούς φορείς της Πολιτείας και να πληρώσουν οι ίδιοι οι καταστροφείς της ΑΕΚ και όχι η ομάδα. Γιατί η  Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως κύριοι δεν φταίει σε τίποτα, ούτε χρωστάει σε κανέναν. Οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν  σε συγκεκριμένα άτομα, να προσωποποιηθούν! Όλοι ξέρουμε ποιοι ρήμαξαν την ΑΕΚ, δεν τους ξέρει η Πολιτεία; Μην τρελαθούμε δα!!!

Εμείς σαν «Πειρατές του Ονείρου Μακεδονίας» είμαστε ανυποχώρητοι και αδιαπραγμάτευτοι σε ότι αφορά την κάθαρση της ΑΕΚ. Εκ των υστέρων πολλοί είναι αυτοί που ήρθανε στα λόγια μας και γενικά στις θέσεις των Πειρατών. Πρέπει όμως πλέον όλοι (λαός, παλαίμαχοι, ερασιτεχνική, σύνδεσμοι, οι πάντες) να κινηθούν μαχητικά για την κάθαρση της ΑΕΚ. Η θέση-λύση όλων μας πρέπει να είναι μία, συγκεκριμένη και μοναδική : Πληρώστε τα χρέη σας και αδειάστε μας την γωνιά! Φτάνει πια, πολύ κακό κάνατε στην Ομάδα της Προσφυγιάς... Άντε ΟΥΣΤ!

Δημήτρης Κουσπακερίδης
Εκπρόσωπος των «Πειρατών του Ονείρου Μακεδονίας»