Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...


ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ… «ΛΕΒΕΝΤΕΣ» ΤΟΥ 2004

Οι «Πειρατές του Ονείρου» δεν κρύψαμε ποτέ ότι θεωρούσαμε και θεωρούμε το Δημήτρη Μελισσανίδη ως τη μοναδική φερέγγυα λύση για την ΑΕΚ. Το μοντέλο διοίκησης του «τίγρη» συνδυάζει την οικονομική ισχύ, τη θαρραλέα/παλικαρίσια στάση προάσπισης της ομάδας απέναντι στο κατεστημένο και βέβαια την αγάπη και το σεβασμό για τη βαριά ιστορική κληρονομιά της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Σηματοδοτεί μια γνήσια μάχιμη νοοτροπία για μια ΑΕΚ Πρωταγωνίστρια και όχι κομπάρσο στην αθλητική σκηνή, με ομάδα υψηλών προδιαγραφών και γήπεδο στην πατρογονική μας εστία στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Παρά την παραπάνω σαφή -και από χρόνια διακηρυγμένη θέση μας- επιλέξαμε ως club να μην παρευρεθούμε στη χθεσινή κίνηση των υπολοίπων συνδέσμων για τον εξής απλό λόγο: Θεωρούμε ότι στη συγκεκριμένη φάση, οι ευθύνες θα πρέπει να εντοπίζονται και να αναζητούνται εκεί που πραγματικά υπάρχουν. Συνεπώς η «καυτή πατάτα» δεν πρέπει να πάει στα χέρια κανενός Μελισσανίδη, που άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια δεν διοικούσε, αλλά προς τα εκεί που πρέπει: Δηλαδή, στους μετόχους και τους διαχειριστές του καταστροφικού 2004 που είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάντια της ΑΕΚ και οι οποίοι θα πρέπει είτε να αναλάβουν οι ίδιοι τις ευθύνες τους, είτε, αν δεν θέλουν να το πράξουν αυτοί, να παρέμβει  η Πολιτεία και να τους αναγκάσει να πληρώσουν τα χρέη και να αποκαταστήσουν τις ζημιές που οι ίδιοι δημιούργησαν στην Ομάδα. Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα ώστε να προκύψει η επόμενη ελπιδοφόρα ημέρα στην ΑΕΚ που όλοι προσδοκούμε!
Ο Δ. Μελισσανίδης τόνισε πως δεν είναι ούτε ηθικό ούτε δίκαιο να πληρώσει αυτός «τα σπασμένα» των άλλων. Και είναι σωστό! Είναι διατεθειμένος να συμβάλλει και αυτός στην ΑΕΚ εφόσον όμως και οι «σωτήρες μας» πράξουν το αυτονόητο.
Νομίζουμε ότι τα πάντα είναι ξεκάθαρα.
Για να σας δούμε, λοιπόν, ρε «λεβέντες» του 2004 που μας πουλάγατε… αεκοφροσύνη όλα αυτά τα χρόνια! Τι θα ΠΡΑΞΕΤΕ, οεο;;;

Για την υπογραφή:
«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»