Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!


Πικραινόμαστε και πονάμε αντικρίζοντας την αλλοτινή κυρίαρχη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου να πασχίζει σήμερα για… να κρατηθεί στην Α’ Εθνική!!! Θα ήταν πραγματικά αδιανόητο κάποτε, πριν από λίγα χρόνια, έστω και να φανταζόμασταν ένα τέτοιο εφιαλτικό σενάριο. Κι όμως, τώρα πλέον το ζούμε ως πιθανό ενδεχόμενο!!!! Ας όψονται οι αίτιοι που δεν είναι άλλοι από τους γνωστούς ψευτοσωτήρες της συμφοράς οι οποίοι πάτησαν πάνω στις πλάτες του κόσμου της ΑΕΚ για να ανέλθουν στα «ύπατα αξιώματα» και από εκεί να επιδοθούν στη συνέχεια στο καταστροφικό τους έργο ενάντια στη μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα αυτού του τόπου. Αυτοί είναι οι φορείς της καταστροφής της ΑΕΚ. Το κακόφημο «2004» και ΟΛΟΙ όσοι το απάρτιζαν και το υπηρέτησαν από θέσεις ισχύος σε διοικητικά και ιδιοκτησιακά πόστα! Δεν θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε και κάποιους παρατρεχάμενους σφουγγοκωλάριους και αυλικούς οι οποίοι στρογγυλοκάθησαν  και τούτοι στα κατώφλια των «παλατιών» των αφεντικών τους παρέχοντας –με το αζημίωτο φυσικά-  υπηρεσίες! Και αυτά τα «τσιράκια» είναι συνυπεύθυνα για το σημερινό κατάντημα της ΑΕΚ.

«Παράλληλες ευθύνες», αν και σε άλλο εντελώς επίπεδο, υπάρχουν και σε όλους εκείνους τους ΑΕΚτζήδες –οργανωμένους και μη, επώνυμους και ανώνυμους- που όλα αυτά τα δίσεκτα χρόνια σιωπούσαν επιτρέποντας με την ανοχή και την απάθειά τους να διαιωνίζουν την παρουσία τους στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως «οι γδάρτες των ονείρων μας»! Λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα, μιλούσαμε τότε. Σήμερα είναι πολλοί οι «λαλίστατοι»! Αλλά το κακό έγινε. Φτάσαμε, πια, στο «σημείο μηδέν»!

Εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου» που όχι μόνο δεν στηρίξαμε, αλλά απεναντίας μάλιστα πολεμήσαμε όλες αυτές τις νόθες καταστάσεις εντός ΑΕΚ, φρονούμε ότι σήμερα κανείς ενωσίτης δεν θα πρέπει να παρασυρθεί στην «κινούμενη άμμο» της απογοήτευσης και να θεωρήσει τετελεσμένο το χάος.  

Αντίθετα, οφείλουμε ΤΩΡΑ, σε τούτες τις κρίσιμες για την ΑΕΚ στιγμές, να ορθώσουμε περισσότερο από ποτέ ανάστημα! Να βγούμε μπροστά, σα Λαός, μαζικά και ενωτικά, και να παλέψουμε για τη σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας προτού την καταπιεί εντελώς το σκοτάδι! Θα πρέπει, λοιπόν, να διεκδικήσουμε-απαιτήσουμε αφενός την Τιμωρία ΟΛΩΝ των ενόχων και αφετέρου την Κάλυψη των Ζημιών από αυτούς που τις δημιούργησαν! Έτσι μόνο υπάρχει ελπίδα να σωθεί η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Αν της επιστραφούν «τα απολεσθέντα» από τη χρυσή οχταετία! Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε με τη μαζική παράσταση στον υφυπουργό Ιωαννίδη. Εκεί κάναμε γνωστό στο Κράτος αλλά και την κοινή γνώμη τι ζητάμε. Η Πολιτεία, όμως, δείχνει να υπεκφεύγει και αντί να ικανοποιήσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και να αποδώσει εδώ και τώρα ΚΑΘΑΡΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, μας κραδαίνει τον κίνδυνο του να τιμωρηθεί τάχα η ομάδα (άκουσον-άκουσον) εξαιτίας τάχα του δικού μας αιτήματος!!!!!!!! Όχι κύριοι! Η ΑΕΚ δεν φταίει σε τίποτε. Να πληρώσουν οι υπαίτιοι που την οδήγησαν ως εδώ. Τους ξέρετε!

Από τη διαμαρτυρία στο υπουργείο πέρασαν αρκετές μέρες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από κανέναν «για την ταμπακέρα»! Εμείς λέμε ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ καθαρά και ξάστερα, ότι δεν πρέπει να κάνουμε πίσω. Να ενεργοποιηθεί ξανά το μέτωπο αγώνα Ερασιτεχνικής-Οπαδών-Προσωπικοτήτων της ΑΕΚ και να διεκδικήσουμε ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ το δίκαιο αίτημά μας. Αλίμονο δα, αν υποχωρούσαμε στις πρώτες δυσκολίες. Η κατάσταση και το νοσηρό τοπίο στην ΑΕΚ θα πρέπει να ξεκαθαριστεί μια και καλή. Ειδάλλως θα βιώνουμε μια ζωή την ίδια «ιστορία» που θα επαναλαμβάνεται πότε σαν τραγωδία και πότε σαν φάρσα. Και ο νοών νοείτω!



 *Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”