Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

“Amber alert”


Η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε με μια πολύ ευχάριστη είδηση για εμάς και το αδέσμευτο μαχόμενο συνδεσμιακό κίνημα της ΑΕΚ και αναφερόμαστε στη δικαστική διαμάχη του αδερφού μας Θανάση Τσόγκα (Μόργκαν) με το Νικολαϊδη. Η παύση δίωξης που αποφάνθηκε η έδρα του δικαστηρίου αποτελεί δικαίωση των πολυετών ασυμβίβαστων αγώνων μας απέναντι στις ψεύτικες/κατασκευασμένες μηνύσεις εκ μέρους του “τέως” που ως γνωστόν αποσκοπούσαν στη φίμωση της γνήσιας μάχιμης και έντιμης φωνής μας. Οι αγώνες μας αποτελούν τιμή μας και καμάρι μας παρά τα όσα περάσαμε με αυτή την άδικη περιπέτεια. Ήταν μια νίκη-διασυρμός κόντρα στο “group 2004” που ήθελε να ξεριζώσει την ΑΕΚ από τα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και να επιβάλλει στο σύλλογο μας ξενόφερτες συνήθειες, ψεύτικες αξίες και αλλοιωμένα ήθη. Ευχαριστούμε και πάλι ολόψυχα όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες. Απομένει η δικαίωση και των υπολοίπων παιδιών. Να τονίσουμε πως οι “στοχευμένες” ενέργειες  του ψευτοσωτήρα ταυτόχρονα με τις αλλόφρονες κινήσεις του, συνθέτουν τις αιτίες  που έφεραν ξανά  την αγαπημένη μας ομάδα στο σημείο μηδέν. Η δική μας φωνή όπως ποτέ δεν σταμάτησε να βροντοφωνάζει πως το… “made in 2004” σπρώχνει την ομάδα μας στο χείλος του γκρεμού και η αγαπημένη μας ΑΕΚ κινδυνεύει με αφανισμό. Συνέπεια των χειρισμών όλων αυτών των διοικήσεων από το 2004  και μετά  είναι πλέον το καράβι να εκπέμπει S.O.S.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ η διορισμένη διοίκηση του κ. Δημητρέλου  γνωστοποίησε στον κόσμο πόσο άσχημη είναι η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ που έχει ως αποτέλεσμα, αρχικά η ομάδα μας να μην λάβει την αδειοδότηση της ΕΠΟ για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κατ' επέκταση  να μην μπορεί να προχωρήσει στο μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Για να αποφύγουμε αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να καταβληθούν άμεσα 3,5 περίπου εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια αυτή είναι η μισή αλήθεια γιατί η υπόλοιπη λέει πως αυτή την στιγμή η ΑΕΚ αναπνέει με μηχανική υποστήριξη και η καταβολή αυτού του ποσού συνεπάγεται με την αλλαγή της μπουκάλας οξυγόνου. Η προσπάθεια, λοιπόν, αποπροσανατολισμού των Ενωσιτών συνεχίζεται καθώς οι κύριοι υπεύθυνοι της τραγικής οικονομικής κατάστασης βολεύονται με την μετατόπιση της ευθύνης. Η παράλογη απαίτηση της συμμετοχής του κόσμου στην αποπληρωμή των χρεών που δημιούργησαν οι μέτοχοι-αμέτοχοι  κρίνεται  αναμφίβολα  αστεία και επικίνδυνη.

Ο μόνος δρόμος της οικονομικής εξυγίανσης είναι αυτός που έγραψαν τα συλλαλητήρια και οι δυναμικοί αγώνες μας με μεγάλα γράμματα, δηλ: ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ!!! Αυτό γίνεται με δύο τρόπους: Είτε με ένα ακόμα ραντεβού των κύριων υπευθύνων δηλαδή της “παρεούλας του 2004” (ξέρετε εσείς σαν αυτό που κάνατε παρουσία λογιστή μετά τη συνάντηση στη Μεγάλη Βρετάνια για το πως... θα μοιράσετε τα χρέη ανάλογα με το ποσοστό των μετοχών σας) με ταυτόχρονη οικειοθελή αποπληρωμή των οφειλών σας.  Είτε, ειδάλλως, με δήμευση της περιουσίας των γνωστών “κακοδιαχειριστών”, λόγω των 56 αδικημάτων που προκύπτουν από το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της BDO, σύμφωνα με την άποψη έγκριτων νομικών και των μικρομετόχων.

Υ.Γ. 1 Ανάλογη ευθύνη φέρει ο οποιοσδήποτε γνώριζε την τραγική οικονομική κατάσταση της  αγαπημένης μας ομάδας και τηρούσε σιγή ιχθύος ,αν και είχε το αναφαίρετο δικαίωμα να παρέμβει λόγω του θεσμικού του ρόλου και το ποσοστό μετοχών που διατηρεί στην κατοχή του.

Υ.Γ. 2 Τον μοναδικό Μπαιρακτάρη που γνωρίζουμε εμείς είναι αυτός  που διατηρεί ψητοπωλείο στο Μοναστηράκι και μόνο με αυτόν συναναστρεφόμαστε. Εσείς που έχετε συνηθίσει στις φούσκες  κάντε διάλογο με τον οποιοδήποτε τυχάρπαστο παίζει παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ για 5' δημοσιότητας. .

Υ.Γ. 3 Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια με ιδιοκτήτρια τη Μάνα ΑΕΚ. Το δηλώσαμε αποφασιστικά για μία ακόμη φορά στη συνάντηση της περασμένης Τρίτης που πραγματικά ήταν πολύ χρήσιμη.

Υ.Γ. 4  Venceremos.....

Για την υπογραφή
Η Γενική Συνέλευση των
Πειρατών του Ονείρου

Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

VENCEREMOS !!!VENCEREMOS
Μετά από μία μεγάλη περιπέτεια πολλών ετών, στις δικαστικές αίθουσες, με αλλεπάλληλες δίκες (πάνω από 10 στο συνολικό αριθμό τους), όπου ο Μόργκαν, οι Πειρατές του Ονείρου και οι Ενωσίτες συμπαραστάτες μας ήμασταν σταθερά εκεί- πάντοτε Παρόντες για την υπεράσπιση του Δίκιου και της Αλήθειας κόντρα στις σκευωρίες και τις κατασκευασμένες μηνύσεις του Νικολαΐδη, ο οποίος αφού πρώτα μας στοχοποίησε άδικα στη συνέχεια ήταν πάντοτε προκλητικά απών υπεκφεύγοντας να παρουσιαστεί, ήρθε η ώρα που η Δικαιοσύνη απεφάνθη. Με την απόφασή του (18-5-2012) το Τριμελές Εφετείο Αθηνών διέταξε να παύσει κάθε περαιτέρω δίωξη κατά του Μόργκαν. Παρά το γεγονός όμως αυτό, ο ίδιος ο Μόργκαν τόλμησε κάτι ξεχωριστό: ζήτησε από το Δικαστήριο να ολοκληρωθεί και η συγκεκριμένη δίκη!!! για να αποδείξει μέχρι τέλους την αθωότητά του απέναντι στα τερατώδη ψεύδη του «τέως» αναφορικά με την βρόμικη πλεκτάνη του αεροδρομίου. Πλην όμως το δικαστήριο υπάκουσε στο νόμο και έτσι η υπόθεση αυτή έλαβε τέλος. Με την εξέλιξη αυτή λήγει θετικά η πολύχρονη δικαστική περιπέτεια για το Θανάση Τσόγκα (Μόργκαν). Βέβαια η πραγματική και η πιο αληθινή δικαίωση του έντιμου αγωνιστή αδερφού μας είχε κριθεί εδώ και πολύ καιρό στη συνείδηση του Ενωσίτικου Κόσμου που γνώριζε πολύ καλά πως ο Μόργκαν αλλά και οι υπόλοιποι συναγωνιστές ΑΕΚτζήδες στοχοποιήθηκαν από τον Νικολαϊδη με ψεύτικες κατηγορίες και υποβλήθηκαν σε διώξεις εξαιτίας της αδέσμευτης και μάχιμης φωνής και στάσης τους που υπεράσπιζε την ιερή υπόθεση του Γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και τα συνολικότερα συμφέροντα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως από τη διαλυτική δράση του «τέως». Μπορεί αδίκως να συκοφαντηθήκαμε, να ταλαιπωρηθήκαμε, να περάσαμε τα πάνδεινα μέσα από όλη αυτή την απίστευτη περιπέτεια, όμως ούτε στιγμή δεν προσκυνήσαμε, ούτε πάψαμε να παλεύουμε για την Αλήθεια αφού πάντα πιστεύαμε ότι η λάμψη της υπερισχύει και ας την καίει ή ας την μουτζουρώνει περιστασιακά κάποιο… «κάρβουνο»! Είχαμε πει ότι στο τέλος το Φως νικά το Σκοτάδι και να που πάντοτε το Σύμπαν συνωμοτεί σε αυτή την κατεύθυνση.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα: τον εξαίρετο δικηγόρο μας κ. Σπύρο Σταματάκη που στάθηκε στο πλευρό μας τόσο ως διακεκριμένος νομικός όσο και σαν άνθρωπος. Επίσης τον αξιαγάπητο μαχητή π. πρόεδρο της Μάνας ΑΕΚ κ. Ανδρέα Ανατολιωτάκη που εξ’ αρχής ήταν στο πλευρό μας, τον π. αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και κοινωνικό αγωνιστή Γιώργο Πάντζα, τον εκλεκτό οραματιστή ενωσίτη κ. Κυριάκο Χήνα, τον εξαίρετο πανεπιστημιακό δάσκαλο και μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ κ. Βασίλη Καπετανόπουλο,  τον συνεπή ενωσίτη ιδεολόγο κ. Νίκο Σταθάκο, τον μάχιμο δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Νανούρη, τους συμμαχητές συνδεσμίτες αγωνιστές Γιώργο Καράτσαλο, Σαράντο Μπούκα, Μπάμπη Γιώτη,  μα και όλους τους χιλιάδες ανώνυμους αλλά και τους τόσους επώνυμους ΑΕΚτζήδες που γνώριζαν την αλήθεια και όλα αυτά τα χρόνια την υπερασπίστηκαν μαζί μας.
Ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός για τη δικαίωση και των υπολοίπων συνδεσμιτών. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!   

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ.
ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ....


Α.Ε.Κ σημαίνει έρωτας με την πιο σαγηνευτική και όμορφη Ιδέα! Πίστη σε μια παλιά αγάπη που τρέφεται μονάχα με το χτύπο της καρδιάς! Με το νου προσηλωμένο και τα μάτια παντοτινά στραμμένα σε όλα όσα εκείνη μας δίδαξε.

Κρατάμε στο πιο ζεστό μέρος της κιτρινόμαυρης καρδιάς την ιδεολογική κληρονομιά μιας πολύ ξεχωριστής και συγκινητικής ιστορίας. Μιας Ιστορίας που όμοιά της δεν ξαναϋπήρξε εδώ και 88 χρόνια! Είμαστε περήφανοι που δεν ξεχνάμε, νιώθουμε ξεχωριστοί γιατί έχουμε καταγωγή και ρίζες που ακουμπούν σε ένα παρελθόν που γράφτηκε με το αίμα, το δάκρυ και τις θυσίες εκατοντάδων χιλιάδων φτωχών, ξεριζωμένων ανθρώπων που δεν λύγισαν στη μοίρα αλλά την αντιπάλεψαν, θέτοντας τα θεμέλια μιας νέας δημιουργίας με εφόδιο την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους τα οποία κρατήθηκαν σαν ιερά κειμήλια από γενιά σε γενιά !

Το χθες διδάσκει όχι μόνο εκείνους που το έζησαν αλλά κι αυτούς που ακολουθούν στη συνέχεια! Λαός που ξεχνά, αρνείται ή θάβει την ιστορία του είναι καταδικασμένος στον αφανισμό. Ορισμένοι, δήθεν μοδάτοι, προκειμένου να αποχαυνώνονται από τη βλακώδη και άνευ περιεχομένου επικοινωνιακή κιτς προπαγάνδα, ας καθίσουν να ακούσουν ένα βράδυ τις αναμνήσεις του παππού του γερο-πρόσφυγα που έχτισε με τα ίδια του τα χέρια τη Φιλαδέλφεια ή και των μάχιμων κατοπινών ενωσιτών που πάλεψαν για χρόνια με κατεστημένα και παντός είδους θηρία. Τότε ίσως καταλάβουν τι πάει να πει πραγματική Α.Ε.Κ !

Είμαστε νέοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ενσωματωνόμαστε στη σύγχρονη αλλοτριωμένη πραγματικότητα. Είμαστε και θα παραμείνουμε νέοι γιατί οι αρχές και τα πιστεύω που συνειδητά υιοθετήσαμε είναι πάντα επίκαιρα, σε αντίθεση με το δικό τους μίζερο και γερασμένο κόσμο που είναι άδειος από οράματα και ιδέες. Κανένα χρυσό περιτύλιγμα δεν μπορεί να κρύψει το κενό που πλασάρουν. Και καμία διαβολή ή συκοφαντία δεν μπορεί να αμαυρώσει τη λάμψη των δικών μας διαχρονικών ιδανικών.

ΑΕΚτζής σημαίνει πάθος ψυχής! ΑΕΚτζής σημαίνει αδούλωτο πνεύμα! Και ταυτόχρονα αγώνας για το δίκιο και την αλήθεια Με αυτά τα ιδανικά μεγάλωσαν οι γενιές εκείνες που κράτησαν αναλλοίωτο το πνεύμα της Α.Ε.Κ σε βάθος χρόνου. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι ανυποχώρητοι, οι “αθεράπευτα τρελοί” και “ξεπερασμένοι ρομαντικοί”, η Α.Ε.Κ δεν θα υπήρχε σαν Ιδέα, αλλά θα ήταν κάτι άλλο, ίσως ένα μεταλλαγμένο αναλώσιμο υποπροϊόν. Προτιμάμε την διαχρονική παράδοση από την εφήμερη μόδα! Επιλέγουμε την ιδεολογία και όχι την εμπορευματοποίηση της ιδέας. Αρνούμαστε να γίνουμε πελατάκια και ψευτομοδάτα ρομποτάκια που χορεύουν όπως τα κουρδίζουν..

Αν είχαμε σκύψει το κεφάλι, αν προσκυνούσαμε πειθήνια «παλάτια και αυτοκρατορίες» θα μας είχαν χαϊδεμένους. Αν ακολουθούσαμε τον εύκολο δρόμο, αν κλείναμε τα μάτια μπροστά σε ότι συμβαίνει, αν ήμασταν κουφοί και μουγκοί θα ήμασταν και αρεστοί στην εκάστοτε εξουσία ή...παραεξουσία !
Αλλά όχι, δεν είμαστε ραγιάδες, δεν αναπνέουμε ούτε μιλάμε με τεχνητό αναπνευστήρα. Δεν είμαστε ειδωλολάτρες μήτε σκλαβάκια. Η ΑΕΚΑΡΑ μας δίδαξε μέσα από το ίδιο το δικό της παράδειγμα και την ιστορική της πορεία να κρίνουμε και να σκεφτόμαστε ελεύθερα και καθαρά !

Όταν πάνε να σου κλέψουν τη ψυχή, όταν αυτό που αγάπησες αγνά και ανιδιοτελώς πάει να μετατραπεί μονοσήμαντα σε μπίζνα, όταν τείνει να ξεριζωθεί ο ομφάλιος λώρος με τις λαϊκές αναμνήσεις και τις ιστορικές καταβολές - τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της αντίστασης, δηλαδή της αξιοπρέπειας. Γιατί η δική μας αγάπη γράφεται...ως Α.Ε.Κ και όχι “this is aek”........

    


                                           *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ…


Χρόνια τώρα η ΑΕΚ βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη της νεότερης ιστορίας της: την εξορία από τη Νέα Φιλαδέλφεια, τον πικρό ξεριζωμό από το αλησμόνητο σπίτι της. Το ποιοι ευθύνονται για αυτό το έγκλημα, ποιοι πολέμησαν με μένος τον πολυπόθητο γυρισμό, αλλά και το ποιοι πάλεψαν ασυμβίβαστα, κόντρα σε θεούς και δαίμονες και με κόστος, για την ιερή αυτή υπόθεση, είναι μεγάλες αλήθειες που κι ο κόσμος τις γνωρίζει αλλά και εμείς από την πλευρά μας έχουμε αναδείξει άπειρες φορές και σε όλες τους τις διαστάσεις. Σήμερα πολλοί το παίζουν “γερμανοί”, καμώνονται ότι τάχα δεν συνέβη τίποτε, αλλά ο ΑΕΚτζής έχει και μνήμη και κρίση…

Όπως και να’ χει, το «γηπεδικό ζήτημα» οφείλει ΠΑΝΤΑ να βρίσκεται στην προμετωπίδα του αγώνα που διεξάγουμε χωρίς να μας αποπροσανατολίζουν τα  πονηρά κολπάκια του this is… του τέως! Βέβαια τα περί… «αείμνηστου ΟΔΔΥ» (που όμως για ένα ολόκληρο διάστημα αποτελούσαν την αιχμή του δόρατος του πολέμου κατά της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια) προξενούν, πλέον, άφθονο γέλιο σαν ένα ανέκδοτο και τίποτε παραπάνω.   
  
Αυτό που έχουμε να (ξανα)πούμε εμείς, είναι ότι η Α.Ε.Κ χωρίς δικό της γήπεδο, και μάλιστα εκεί όπου κατοικούν οι αναμνήσεις και οι λαμπρότερες στιγμές του ηρωικού της παρελθόντος, δεν υφίσταται. Το ΟΑΚΑ όχι μόνο δεν αποτελεί αυτό που χαρακτηρίζουμε «έδρα» αλλά τουναντίον είναι ένα εντελώς ψυχρό και απόλυτα αντιποδοσφαιρικό στάδιο χρήσιμο μόνο για να γεμίζει τις τσέπες του κράτους και να αδειάζει αυτές της ΑΕΚ με τα ενοίκια αλλά και τα λοιπά υπέρογκα λειτουργικά έξοδα που συνεπάγεται η χρήση του. Η Ομάδα δεν έχει κανένα όφελος από την παραμονή της εκεί. Μόνο ζημιά και απώλειες σε όλα τα επίπεδα και οικονομικά και αγωνιστικά. Κι όσοι συντέλεσαν στο να παραταθεί επί τόσα χρόνια αυτή η “ομηρία” έβλαψαν  σοβαρά την Α.Ε.Κ.  

Στη Νέα Φιλαδέλφεια κατέχουμε τη δική μας έκταση που μας ανήκει ώστε να οικοδομήσουμε ξανά το σπίτι μας. Μέσα στον ιστό της πόλης των Αθηνών και όχι σε μέρη ξένα κι απόμακρα από το φυσικό μας χώρο! Ένα γήπεδο που θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια στο οικόπεδό μας - και το οποίο γήπεδο θα ανήκει ιδιοκτησιακά στη Μάνα Α.Ε.Κ κι όχι σε οποιουσδήποτε τρίτους ή ενδιάμεσους- θα αποτελεί αιώνια περιουσία της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Και τούτο διότι το Ερασιτεχνικό Σωματείο και η περιουσία του δεν συνιστούν εταιρία, να πωλείται ή να αγοράζεται από τον καθένα, αλλά ελέγχεται πλήρως από τον κόσμο της Α.Ε.Κ ο οποίος και αποφασίζει, μέσω συλλογικών διαδικασιών, για όλα όσα αφορούν το Σύλλογο και κατ’ επέκταση και για το γήπεδο.

Η ΑΕΚ όμως για να ελπίζει ότι θα γυρίσει ξανά στον τόπο της,  οφείλει να συνεχίσει ανυποχώρητα την πάλη για την πραγματοποίηση του πιο μεγάλου μας ονείρου. Ξεκαθαρίζοντας όμως ποιοι είναι ειλικρινείς απέναντι σε αυτή την υπόθεση και ποιοι όχι. Γιατί υπάρχουν και αυτοί που εσχάτως πουλάνε παραμύθι μέσω των παπαγάλων τους και ο νοών νοείτω! Από κει και πέρα, όλες οι γνήσιες κιτρινόμαυρες δυνάμεις που όντως θέλουν το γήπεδο στη Ν.Φ. έχουν χρέος να μπουν μπροστά, με στόχο να ενεργοποιήσουν από κοινού τον ευρύτερο κόσμο της Α.Ε.Κ ώστε με μαζικό και αποφασιστικό τρόπο να διεκδικηθεί επιτέλους αυτό που όλοι απαιτούμε, δηλαδή να γυρίσει όσο γίνεται γρηγορότερα η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ στο πατρικό της. Άλλωστε οι πάντες γνωρίζουμε πως στην ΑΕΚ ποτέ δεν χαρίστηκε τίποτε. Όλα κατακτήθηκαν!

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΤΗΣ Α.Ε.Κ. Η ΙΘΑΚΗ !!!
                                                          *Για την υπογραφή :
OΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !


(*) «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες» είπε ο Λαοκόωντας πριν τα ύπουλα φίδια τον κατασπαράξουν. Μια φράση που όταν ειπώθηκε δεν ελήφθη σοβαρά υπόψη από τους κατοίκους της Τροίας οι οποίοι μέσα στην ευδαιμονία τους την αψήφησαν με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα για την πόλη τους που σε λίγο αλώθηκε απ’ άκρη σ’ άκρη.


(*) Οι θέσεις μας είναι και γνωστές και σταθερές. Βλέπετε εμείς οι “Πειρατές του Ονείρου” δεν είχαμε ποτέ καλές σχέσεις με το ευγενές άθλημα της...κωλοτούμπας μήτε αγόμαστε και φερόμαστε κατά πως φυσά ο άνεμος. Ποτέ δεν μας φόβισαν οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες, ούτε μας ξεστράτισαν οι λωτοί της λήθης, γιατί πολύ απλά η ρότα στο δικό μας κιτρινόμαυρο καράβι είναι σταθερά προσανατολισμένη στη μαγική χώρα της Α.Ε.Κ και η πυξίδα μας  μόνιμα στραμμένη εκεί !


(*) Παραμένουμε βαθιά προσηλωμένοι στις αδιαπραγμάτευτες αρχές με τις οποίες μας γαλούχησε από τα μικρά μας χρόνια η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Μάθαμε να πιστεύουμε στη δύναμη ανώτερων ιδανικών που εξυψώνουν το φίλαθλο και κατ’ επέκταση τον άνθρωπο και όχι στο φτηνό κατασκευασμένο παιχνίδι των εντυπώσεων και της εφήμερης προσωπολατρίας.      


(*) Η παμφάγα απάτη της μεταμοντέρνας εποχής δεν μας ελκύει ούτε μας αγγίζει. Η δική μας κουλτούρα απέχει έτη φωτός από όλη εκείνη τη συστηματοποιημένη προσπάθεια μετατροπής των ιδεών σε εύπεπτο προϊόν προς κατανάλωση. Μακριά από εμάς η εκμετάλλευση των πάντων στο βωμό της αμείλικτης επιχειρηματικής κερδοφορίας.     


(*) Θέλουμε μια Α.Ε.Κ πραγματικά αυθεντική και γνήσια. Μια Α.Ε.Κ που θα νιώθει τον κόσμο της ως σάρκα από τη σάρκα της, στήριγμα και συνοδοιπόρο της, μια Α.Ε.Κ που θα τιμά και θα σέβεται την ιστορία τις μνήμες και τα βιώματα του πολύπαθου λαού της, μια Α.Ε.Κ που δεν θα απαρνιέται τις διαχρονικές αξίες που την έκαναν αληθινά ξεχωριστή και αγαπητή σε εκατομμύρια αγνών και ανιδιοτελών ανθρώπων. Μια Α.Ε.Κ με ποιότητα και περιεχόμενο έτσι όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοί μας.         


(*) Οι δικές μας απόψεις συνάδουν πάντοτε με την πράξη. Αυτά που λέμε αυτά πράττουμε κιόλας. Είπαμε δεν πάμε στα γήπεδα όσο επικρατεί το συγκεκριμένο καθεστώς και το τηρούμε. Δεν μας αποπροσανατολίζουν τα λαμπερά δώρα, δεν μας θαμπώνουν οι γυάλινες χάντρες, γιατί ούτε ήμασταν ούτε πρόκειται να γίνουμε “ιθαγενείς”.


(*) Γενικότερα ως άνθρωποι φρονούμε πως τίποτε και ποτέ δεν ήκμασε βασισμένο στην αδικία ή το ψεύδος....


(*) «Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εμείς κρατάμε την ουσία και ονειρευόμαστε...»  


ΥΓ1: Όχι στους ψευτοσωτήρες της συμφοράς.

ΥΓ2: Κάθαρση-Δικαιοσύνη-Απόδοση Ευθυνών στην ΑΕΚ!

ΥΓ3: Αντίσταση-Αποχή, ούτε ευρώ τσακιστό σε όσους διέλυσαν την ΑΕΚ.

ΥΓ4: Θα χαρούμε πολύ στην επιτυχία του Γιώργου Πάτζα. Ενός δοκιμασμένου κοινωνικού αγωνιστή και μάχιμου ΑΕΚτζή που πολέμησε κατεστημένα και μόχθησε για τη Ν. Φιλαδέλφεια σε εποχές που τίποτε δεν ήταν εύκολο.

ΥΓ5: Χαιρετισμούς στους Πειρατές όλης της Ελλάδας και σε όλους τους ενωσίτες που κρατάνε ασυμβίβαστα στον αγώνα για τη λευτεριά της ΑΕΚ.

ΥΓ6:  ΑΕΚ κουράγιο, κάποιοι παλεύουν για σένα…


 *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”