Σάββατο 26 Μαΐου 2012

“Amber alert”


Η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε με μια πολύ ευχάριστη είδηση για εμάς και το αδέσμευτο μαχόμενο συνδεσμιακό κίνημα της ΑΕΚ και αναφερόμαστε στη δικαστική διαμάχη του αδερφού μας Θανάση Τσόγκα (Μόργκαν) με το Νικολαϊδη. Η παύση δίωξης που αποφάνθηκε η έδρα του δικαστηρίου αποτελεί δικαίωση των πολυετών ασυμβίβαστων αγώνων μας απέναντι στις ψεύτικες/κατασκευασμένες μηνύσεις εκ μέρους του “τέως” που ως γνωστόν αποσκοπούσαν στη φίμωση της γνήσιας μάχιμης και έντιμης φωνής μας. Οι αγώνες μας αποτελούν τιμή μας και καμάρι μας παρά τα όσα περάσαμε με αυτή την άδικη περιπέτεια. Ήταν μια νίκη-διασυρμός κόντρα στο “group 2004” που ήθελε να ξεριζώσει την ΑΕΚ από τα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και να επιβάλλει στο σύλλογο μας ξενόφερτες συνήθειες, ψεύτικες αξίες και αλλοιωμένα ήθη. Ευχαριστούμε και πάλι ολόψυχα όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες. Απομένει η δικαίωση και των υπολοίπων παιδιών. Να τονίσουμε πως οι “στοχευμένες” ενέργειες  του ψευτοσωτήρα ταυτόχρονα με τις αλλόφρονες κινήσεις του, συνθέτουν τις αιτίες  που έφεραν ξανά  την αγαπημένη μας ομάδα στο σημείο μηδέν. Η δική μας φωνή όπως ποτέ δεν σταμάτησε να βροντοφωνάζει πως το… “made in 2004” σπρώχνει την ομάδα μας στο χείλος του γκρεμού και η αγαπημένη μας ΑΕΚ κινδυνεύει με αφανισμό. Συνέπεια των χειρισμών όλων αυτών των διοικήσεων από το 2004  και μετά  είναι πλέον το καράβι να εκπέμπει S.O.S.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ η διορισμένη διοίκηση του κ. Δημητρέλου  γνωστοποίησε στον κόσμο πόσο άσχημη είναι η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ που έχει ως αποτέλεσμα, αρχικά η ομάδα μας να μην λάβει την αδειοδότηση της ΕΠΟ για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κατ' επέκταση  να μην μπορεί να προχωρήσει στο μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Για να αποφύγουμε αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να καταβληθούν άμεσα 3,5 περίπου εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια αυτή είναι η μισή αλήθεια γιατί η υπόλοιπη λέει πως αυτή την στιγμή η ΑΕΚ αναπνέει με μηχανική υποστήριξη και η καταβολή αυτού του ποσού συνεπάγεται με την αλλαγή της μπουκάλας οξυγόνου. Η προσπάθεια, λοιπόν, αποπροσανατολισμού των Ενωσιτών συνεχίζεται καθώς οι κύριοι υπεύθυνοι της τραγικής οικονομικής κατάστασης βολεύονται με την μετατόπιση της ευθύνης. Η παράλογη απαίτηση της συμμετοχής του κόσμου στην αποπληρωμή των χρεών που δημιούργησαν οι μέτοχοι-αμέτοχοι  κρίνεται  αναμφίβολα  αστεία και επικίνδυνη.

Ο μόνος δρόμος της οικονομικής εξυγίανσης είναι αυτός που έγραψαν τα συλλαλητήρια και οι δυναμικοί αγώνες μας με μεγάλα γράμματα, δηλ: ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ!!! Αυτό γίνεται με δύο τρόπους: Είτε με ένα ακόμα ραντεβού των κύριων υπευθύνων δηλαδή της “παρεούλας του 2004” (ξέρετε εσείς σαν αυτό που κάνατε παρουσία λογιστή μετά τη συνάντηση στη Μεγάλη Βρετάνια για το πως... θα μοιράσετε τα χρέη ανάλογα με το ποσοστό των μετοχών σας) με ταυτόχρονη οικειοθελή αποπληρωμή των οφειλών σας.  Είτε, ειδάλλως, με δήμευση της περιουσίας των γνωστών “κακοδιαχειριστών”, λόγω των 56 αδικημάτων που προκύπτουν από το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της BDO, σύμφωνα με την άποψη έγκριτων νομικών και των μικρομετόχων.

Υ.Γ. 1 Ανάλογη ευθύνη φέρει ο οποιοσδήποτε γνώριζε την τραγική οικονομική κατάσταση της  αγαπημένης μας ομάδας και τηρούσε σιγή ιχθύος ,αν και είχε το αναφαίρετο δικαίωμα να παρέμβει λόγω του θεσμικού του ρόλου και το ποσοστό μετοχών που διατηρεί στην κατοχή του.

Υ.Γ. 2 Τον μοναδικό Μπαιρακτάρη που γνωρίζουμε εμείς είναι αυτός  που διατηρεί ψητοπωλείο στο Μοναστηράκι και μόνο με αυτόν συναναστρεφόμαστε. Εσείς που έχετε συνηθίσει στις φούσκες  κάντε διάλογο με τον οποιοδήποτε τυχάρπαστο παίζει παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ για 5' δημοσιότητας. .

Υ.Γ. 3 Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια με ιδιοκτήτρια τη Μάνα ΑΕΚ. Το δηλώσαμε αποφασιστικά για μία ακόμη φορά στη συνάντηση της περασμένης Τρίτης που πραγματικά ήταν πολύ χρήσιμη.

Υ.Γ. 4  Venceremos.....

Για την υπογραφή
Η Γενική Συνέλευση των
Πειρατών του Ονείρου