Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !


(*) «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες» είπε ο Λαοκόωντας πριν τα ύπουλα φίδια τον κατασπαράξουν. Μια φράση που όταν ειπώθηκε δεν ελήφθη σοβαρά υπόψη από τους κατοίκους της Τροίας οι οποίοι μέσα στην ευδαιμονία τους την αψήφησαν με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα για την πόλη τους που σε λίγο αλώθηκε απ’ άκρη σ’ άκρη.


(*) Οι θέσεις μας είναι και γνωστές και σταθερές. Βλέπετε εμείς οι “Πειρατές του Ονείρου” δεν είχαμε ποτέ καλές σχέσεις με το ευγενές άθλημα της...κωλοτούμπας μήτε αγόμαστε και φερόμαστε κατά πως φυσά ο άνεμος. Ποτέ δεν μας φόβισαν οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες, ούτε μας ξεστράτισαν οι λωτοί της λήθης, γιατί πολύ απλά η ρότα στο δικό μας κιτρινόμαυρο καράβι είναι σταθερά προσανατολισμένη στη μαγική χώρα της Α.Ε.Κ και η πυξίδα μας  μόνιμα στραμμένη εκεί !


(*) Παραμένουμε βαθιά προσηλωμένοι στις αδιαπραγμάτευτες αρχές με τις οποίες μας γαλούχησε από τα μικρά μας χρόνια η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Μάθαμε να πιστεύουμε στη δύναμη ανώτερων ιδανικών που εξυψώνουν το φίλαθλο και κατ’ επέκταση τον άνθρωπο και όχι στο φτηνό κατασκευασμένο παιχνίδι των εντυπώσεων και της εφήμερης προσωπολατρίας.      


(*) Η παμφάγα απάτη της μεταμοντέρνας εποχής δεν μας ελκύει ούτε μας αγγίζει. Η δική μας κουλτούρα απέχει έτη φωτός από όλη εκείνη τη συστηματοποιημένη προσπάθεια μετατροπής των ιδεών σε εύπεπτο προϊόν προς κατανάλωση. Μακριά από εμάς η εκμετάλλευση των πάντων στο βωμό της αμείλικτης επιχειρηματικής κερδοφορίας.     


(*) Θέλουμε μια Α.Ε.Κ πραγματικά αυθεντική και γνήσια. Μια Α.Ε.Κ που θα νιώθει τον κόσμο της ως σάρκα από τη σάρκα της, στήριγμα και συνοδοιπόρο της, μια Α.Ε.Κ που θα τιμά και θα σέβεται την ιστορία τις μνήμες και τα βιώματα του πολύπαθου λαού της, μια Α.Ε.Κ που δεν θα απαρνιέται τις διαχρονικές αξίες που την έκαναν αληθινά ξεχωριστή και αγαπητή σε εκατομμύρια αγνών και ανιδιοτελών ανθρώπων. Μια Α.Ε.Κ με ποιότητα και περιεχόμενο έτσι όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοί μας.         


(*) Οι δικές μας απόψεις συνάδουν πάντοτε με την πράξη. Αυτά που λέμε αυτά πράττουμε κιόλας. Είπαμε δεν πάμε στα γήπεδα όσο επικρατεί το συγκεκριμένο καθεστώς και το τηρούμε. Δεν μας αποπροσανατολίζουν τα λαμπερά δώρα, δεν μας θαμπώνουν οι γυάλινες χάντρες, γιατί ούτε ήμασταν ούτε πρόκειται να γίνουμε “ιθαγενείς”.


(*) Γενικότερα ως άνθρωποι φρονούμε πως τίποτε και ποτέ δεν ήκμασε βασισμένο στην αδικία ή το ψεύδος....


(*) «Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εμείς κρατάμε την ουσία και ονειρευόμαστε...»  


ΥΓ1: Όχι στους ψευτοσωτήρες της συμφοράς.

ΥΓ2: Κάθαρση-Δικαιοσύνη-Απόδοση Ευθυνών στην ΑΕΚ!

ΥΓ3: Αντίσταση-Αποχή, ούτε ευρώ τσακιστό σε όσους διέλυσαν την ΑΕΚ.

ΥΓ4: Θα χαρούμε πολύ στην επιτυχία του Γιώργου Πάτζα. Ενός δοκιμασμένου κοινωνικού αγωνιστή και μάχιμου ΑΕΚτζή που πολέμησε κατεστημένα και μόχθησε για τη Ν. Φιλαδέλφεια σε εποχές που τίποτε δεν ήταν εύκολο.

ΥΓ5: Χαιρετισμούς στους Πειρατές όλης της Ελλάδας και σε όλους τους ενωσίτες που κρατάνε ασυμβίβαστα στον αγώνα για τη λευτεριά της ΑΕΚ.

ΥΓ6:  ΑΕΚ κουράγιο, κάποιοι παλεύουν για σένα…


 *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”