Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΑΕΚ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ και ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!

Μετά τα αλλεπάληλα "μπλόκα της χαράς", στο πούλμαν των Πρωταθλητών του Χάντμπολ, από τα αδέρφια διάφορων επαρχιακών πόλεων, τη σκυτάλη πήρε πλέον η Αθήνα.



Στα διόδια των Αφιδνών  εκατοντάδες ΑΕΚτζήδες -ανάμεσά τους βρέθηκαν φυσικά και δικά μας αδέρφια από τους Πειρατές του Ονείρου- περίμεναν υπομονετικά για αρκετές ώρες τους μάγκες με τα κίτρινα που σήκωσαν την Κούπα του Πρωταθλήματος για λογαριασμό της ΑΕΚΑΡΑΣ μέσα στη Θεσσαλονίκη. Οσο περνούσε η ώρα τόσο ο κόσμος αυξάνονταν. Μηχανές, αυτοκίνητα παντού τριγύρω, ενώ οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν κατακλύσει το οδόστρωμα της εθνικής οδού. Πολλοί ενωσίτες σκαρφάλωναν στα διόδια αγναντεύοντας ανυπόμονα για την άφιξη.   

  



Μόλις εμφανίστηκε το πούλμαν του θριάμβου έγινε το σώσε! Ο κόσμος σε χρόνο μηδέν το περικύκλωσε και επακολούθησαν απίστευτες σκηνές κιτρινόμαυρης έκστασης: Έξαλλοι πανηγυρισμοί με ασταμάτητα συνθήματα, τραγούδια, καπνογόνα, σημαίες, κόρνες! Ένας πρωτοφανής παλμός από όλους. Οι αθλητές μας, ο προπονητής  και όλο το τιμ της ομάδας, ενθουσιασμένοι  από την υποδοχή κατέβηκαν στο δρόμο τραγουδώντας και εκείνοι! Εκεί πνίγηκαν μέσα στις αγκαλιές των Ενωσιτών μέχρι που έγιναν  ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας με τον κόσμο που τους σήκωνε στα χέρια. Για αρκετή ώρα επικρατούσε ένας χαμός, μια μοναδική ατμόσφαιρα χαράς, από ένα κόσμο διψασμένο για Πρωταθλήματα που τόσο του έχουν στερήσει κάποιοι ψευτοσωτήρες της συμφοράς. 






Κάποια στιγμή το πούλμαν των Πρωταθλητών  αναχώρησε  συνοδευόμενο από πλήθος  οχημάτων που κορνάροντας συνεχώς  δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό νυχτερινό κομβόι.



Επόμενος προορισμός η Μάνα Νέα Φιλαδέλφεια....!!!   


ΕΔΩ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ που αποτελεί το ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΥΠΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ....

...έχει στηθεί (από 1000 και πλέον Ενωσίτες που ανέμεναν το πούλμαν) ένα εκπληκτικό ξέφρενο πανηγύρι αποθέωσης των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ!

Οι νέες σκηνές που εκτιλύχθηκαν εδώ στην Προσφυγομάνα δεν περιγράφονται με λόγια σε ένα άψυχο μηχάνημα. Απλά τις ΖΕΙΣ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ. ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ!!!

ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ!!!!!!


*Κείμενο και φωτό (πλην της τελευταίας) : http://pirates-aek.blogspot.com/