Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!



 Όσοι διαβάζετε τις «Πειρατικές Αιχμές», ήσασταν και προετοιμασμένοι για τις δυσάρεστες εξελίξεις που θα ακολουθούσαν, καθώς επανειλημμένα κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν περιμέναμε, λοιπόν, να ακούσουμε και τίποτε αισιόδοξο από τη συνέντευξη του εφήμερου επικεφαλή της «παε2004». Όλα ήταν αναμενόμενα. Άλλωστε πάει πολύς καιρός, που η σκουριασμένη μηχανή της προπαγάνδας «made in 2004» ζυμώνει τον κόσμο στην κατεύθυνση του να αποδεχτεί τάχα σαν «αναγκαίο κακό» τα νέα μίζερα πλάνα της λιτότητας που μας ετοίμασαν οι μεγάλοι «ευεργέτες» μας. Απλά, στην εν λόγω συνέντευξη τύπου, περίσσεψε η αλαζονεία και η προκλητική στάση απέναντι στον προδομένο κόσμο της ΑΕΚ. Αλήθεια, κύριοι (που πάτε να πετάξετε το μπαλάκι των δικών σας ευθυνών στον κόσμο) - αυτοί που οδήγησαν την ΑΕΚ στο… ΔΝΤ δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα τραγικά αδιέξοδα;;; Γιατί δεν μπορεί ο Αδαμίδης από τη μία να καταγγέλλει δήθεν επισήμως και με παραδείγματα τις «ομιχλώδεις καταστάσεις» (όπα έκφραση!) που ανέδειξε ο διαχειριστικός έλεγχος και από την άλλη να μην προβαίνει εμπράκτως στις ανάλογες επιθετικές κινήσεις εναντίον όσων μας φλόμωσαν στην… ομίχλη! Δεν μπορεί από τη μία να «φωτογραφίζει» τον-τους μεγάλους υπαίτιους και από την άλλη να τον-τους «βγάζει λάδι», καλώντας τον κόσμο «να ξηλωθεί» για να… καλύψει τα χαΐρια αλλονών!!! Ποιους δουλεύουν;;; Εντέλει, κανείς υπαίτιος δεν θα πληρώσει ποτέ και για τίποτε;;; Χωρίς ίχνος ντροπής ζητούν- επαιτούν σήμερα από τον κόσμο της ΑΕΚ να φορτωθεί τα βάρη της κρίσης που κάποιοι άλλοι δημιούργησαν, ενώ οι πραγματικοί υπεύθυνοι αφού πρώτα «λιποτάχτησαν», στη συνέχεια απολαμβάνουν την ανεμελιά τους χωρίς να αποδίδουν λογαριασμό για τα τερατώδη πεπραγμένα τους. Θεωρούμε μέγιστο εμπαιγμό αυτό που συμβαίνει. Συν τοις άλλοις θεωρούμε και θνησιγενή αυτή τη φαιδρή απόπειρα μετατόπισης των βαρών στις πλάτες του κόσμου γιατί αφενός κανείς πλέον δεν τους πιστεύει και αφετέρου διότι κανένας δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει, και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης, τα σπασμένα άλλων! Αρκετά πλήρωσε ο κοσμάκης, δεν χρωστάει τίποτε, άλλοι χρωστάνε και πρέπει να πληρώσουν! 

Το πλάνο είναι… «για τα μπάζα»! Η ΑΕΚ θα πρέπει να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, όπως προστάζει η Ιστορία της  και ΟΧΙ απλά να ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ (και αν!) όπως πάνε να μας «το πασάρουν» οι φωστήρες. Γι΄ αυτό σαν «Πειρατές του Ονείρου» πιστεύουμε ότι στην προμετωπίδα των διεκδικήσεών μας, ως λαού, θα πρέπει να μπουν τα αιτήματα που ανέδειξαν οι προηγούμενες κινητοποιήσεις και συγκεκριμένα τα δύο συλλαλητήρια, που εν συντομία είναι τα εξής: A) Εδώ και τώρα απόδοση ευθυνών από την πολιτεία στον-στους καταστροφείς της ΑΕΚ. Β) Ξεψάχνισμα όλων των συμβάσεων και των συμφωνιών. Γ) Άνοιγμα πόθεν έσχες και λογαριασμών. Δ) Επιστροφή των εξαφανισμένων λογιστικών βιβλίων των χρυσοφόρων χρήσεων 2005 και 2006. Ε) Να εξαναγκαστούν να πληρώσουν οι υπαίτιοι τις ζημίες που δημιούργησαν. ΣΤ) Εμφάνιση του επίσημου βιβλίου-φαντάσματος των περιβόητων μετοχών. Ζ) Εξόφληση των χρεών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της θητείας των μετόχων- αμετόχων.
Μόνον έτσι υπάρχει ελπίδα να προκύψουν λύσεις και σοβαροί επενδυτές στην ΑΕΚ. Πρέπει ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ να γίνουν τα παραπάνω! Λαέ της ΑΕΚ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ. Ειδάλλως, πάρτε το χαμπάρι, θα παρακολουθούμε έναν συνεχή κατήφορο που θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο χάος, στα πρωτοδικεία και ποιος ξέρει που ακόμα!
 -ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ!
-ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!
-ΑΠΟΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
-ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ!

ΧΑΝΤΜΠΟΛ – ΝΤΑΜΠΛ!
Την εβδομάδα που μας πέρασε ο κόσμος της ΑΕΚ πήρε μία πολύ μεγάλη χαρά με την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ από την Ομάδα του Χάντμπολ. Ζήσαμε σαν λαός, και σαν Πειρατές, απίστευτες στιγμές θριάμβου, στα διόδια, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο club, στα στέκια, παντού! Αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στους μαχητές αθλητές μας για την μεγάλη ιστορική επιτυχία! Ο Δικέφαλος Αετός είναι από τη φύση του πλασμένος για να φτερουγίζει ψηλά και να  κατακτά τις ύψιστες διακρίσεις. Αυτά ας τα βλέπουν όσοι μας μιλούσαν για… «εφήμερες χαρές» και παράλληλα όσοι οδήγησαν κάποια άλλα αθλήματά μας στο μαρασμό και στην απαξίωση. Επιπλέον, να θέσουμε κάτι πολύ σημαντικό: Σαν μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ απαιτούμε από την ΠΑΕ να αποδώσει ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (10% και ΣΗΜΑ) τα οποία στερούν τόσα χρόνια οι διάφοροι «ευεργέτες». Τώρα, για το Χάντμπολ, προέχει η μεγάλη μάχη της Κρήτης για τη δεύτερη κούπα. Είμαστε ΑΕΚ και ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ!!! Κάποια δικά μας παιδιά θα ταξιδέψουν στα Χανιά, όπου μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια μας, θα ενισχύσουν την προσπάθεια των παιχτών μας. Μάγκες φέρτε και το Κύπελλο!


ΥΓ1: Ο φίλος μας ο Μήτσος Παπαζαφειρόπουλος, ένας μεγάλος κοινωνικός αγωνιστής και παλιός Γαλατσιώτης ΑΕΚτζής, έφυγε αυτές τις μέρες από κοντά μας. Η θλίψη είναι δεδομένη, αλλά τα παλικάρια δεν τα κλαίνε που λένε και στην Κρήτη. Ε ρε Μήτσο, «πότε θα κάνει ξαστεριά» …
ΥΓ2: Κυρ-Στέλιο, οι Πειρατές του Ονείρου θα σε θυμούνται πάντα σαν ένα λεβέντη ΑΕΚτζή και εξαιρετικό πατέρα. Χαιρετισμούς στον Παντέλο, τη Δήμητρα και όλη την παλιά φρουρά του club του παραδείσου. Κωστάκη να είσαι πάντα καλά να τον θυμάσαι...
 ΥΓ3:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!! 


                                                 *Για την υπογραφή :
                      Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”