Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ!


-> Τα παλικάρια της Ομάδας του Χάντμπολ από μία ατυχή συγκυρία -σε στιγμή που και αυτός ακόμη ο  χρόνος χάνει το νόημά του- δεν κατόρθωσαν να σηκώσουν ΚΑΙ τη δεύτερη κούπα, αυτή του Κυπέλλου.

->  Όμως ΗΔΗ είχαν καταφέρει το πιο σπουδαίο : Να κατακτήσουν το πιο βαρύτιμο τρόπαιο, αυτό του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, και να εγγράψουν έτσι το όνομα της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ στην Ιστορία των Θριάμβων του Αθλήματος! 

-> Ο κόσμος που βρέθηκε στην Κρήτη (μαζί και δικοί μας Πειρατές) αλλά και όλοι οι υπόλοιποι Ενωσίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του Εξωτερικού, αποθέωσαν ολόψυχα τους αθλητές του Κιτρινόμαυρου Χάντμπολ αναγνωρίζοντας έτσι και την πρότερη μεγάλη επιτυχία (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) μα και την ύστατη προσπάθεια για το απόλυτο (νταμπλ)!

->  Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η Ομάδα και αυτοί οι παίχτες έχουν όλα τα φόντα, τόσο σαν αθλητές όσο και σαν προσωπικότητες, για να χαράξουν μία διαρκή επιτυχημένη πορεία που θα αναδείξει την ΑΕΚ του Χάντμπολ σε μόνιμη ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ δύναμη στο χώρο. Αρκεί, βεβαίως, να τους παρασχεθούν και οι ανάλογες υλικές προϋποθέσεις. Πράγμα που σημαίνει, με απλά λόγια και χωρίς περιστροφές :  ΠΑΕτζήδες αποδώστε εδώ και τώρα στην Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. όλα τα δικαιώματά της χωρίς περικοπές (10% και Σήμα). Έτσι τα Ερασιτεχνικά Τμήματα της Α.Ε.Κ. θα εξασφαλίσουν τα δέοντα για να πρωταγωνιστούν και να έχουμε μεγάλες χαρές "τύπου Χάντμπολ" και όχι πίκρες όπως π.χ. στο αντρικό Βόλεϊ ή στο... Μπάσκετ. Ασφαλώς θα τονίσουμε και πάλι με έμφαση ότι μόνο όταν γίνει το Γήπεδο του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα δοθεί η οριστική λύση στα προβλήματα του Ερασιτεχνικού Σωματείου, αφού τότε η Μάνα Α.Ε.Κ., ως ιδιοκτήτρια του γηπέδου, θα λαμβάνει και στη συνέχεια  θα διαθέτει τους ανάλογους χρηματικούς πόρους με στόχο τον  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ σε όλα τα Τμήματα του Δικέφαλου Αετού.  

Αυτά προς το παρόν...
ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ ΑΕΚΑΡΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ!!!