Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

*ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ


 Δεν θα σταθούμε στα αίσχη και στα σκάνδαλα που συντελούνται στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα σχολιάσουμε παραπέρα τα όργια και τα εγκλήματα του κόκκινου και πράσινου κατεστημένου. Γνωστά είναι όλα αυτά εδώ και χρόνια. Εκείνο που μας καίει είναι η αδυναμία και η ανεπάρκεια της «ΠΑΕ2004» να υπερασπίσει και να βάλει σε τροχιά πρωταθληματισμού και κυριαρχίας την ομάδα η οποία δυστυχώς συνεχίζει να υποφέρει και να συνθλίβεται κάτω από ένα απίστευτο ζυγό αιχμαλωσίας. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να παραμένει εσαεί υπό ομηρία στα ανίκανα και βλαβερά χέρια εκάστοτε διαχειριστών που έρχονται και φεύγουν αφήνοντας στο πέρασμά τους ερείπια! Ξυπνήστε, η Ομάδα διαλύεται, απώλεσε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, πελαγοδρομώντας δίχως πρωταθληματικούς στόχους και υψηλές φιλοδοξίες, με αποτέλεσμα να διασύρεται και να εξευτελίζεται από τον κάθε τυχάρπαστο.

Αντιδρούμε στην απόπειρα μετάλλαξη της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας του κόσμου. Γι αυτό σε τούτους τους σκληρούς και δίσεκτους καιρούς επιμένουμε να δίνουμε τη μάχη της αντίστασης. Η ΑΕΚ που έχει βαθιές ρίζες στις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων, δεν μπορεί να αποτελεί το μόνιμο θύμα διαφόρων νόθων καταστάσεων. Φτάνει, ως εδώ! Θα πρέπει κάποτε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επιτευχθεί επιτέλους κάθαρση. Μετά και τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του λεγόμενου «διαχειριστικού ελέγχου» απαιτούμε να αποδοθούν εδώ και τώρα οι ευθύνες στους υπαίτιους της καταστροφής, ζητάμε να εξαναγκαστούν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι να αποκαταστήσουν τις ζημίες που δημιούργησαν εις βάρος της ομάδας. Κανένας συμβιβασμός, καμία υποχώρηση  σε αυτά τα αιτήματα!

Σε πείσμα της σημερινής ανιστόρητης παρένθεσης στη λαμπρή ιστορία του δικέφαλου αετού, εμείς εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για την ΑΕΚ έτσι όπως προστάζει η καρδιά και η ιδεολογία μας. Παλεύουμε για μια νέα ελπιδοφόρα εποχή, με την Ομάδα πρωταγωνίστρια -με Πρωταθλήματα, Τίτλους και Περγαμηνές- και όχι κομπάρσο και καρπαζοεισπράχτορα. Οραματιζόμαστε μια ΑΕΚ κυρίαρχη και περήφανη έτσι όπως επιβάλλει η βαριά ιστορία της. Θέλουμε να ξαναδούμε μια πραγματικά ισχυρή και ενωμένη ΑΕΚ με σύμμαχο και συνοδοιπόρο το λαό της που αποτελεί την ψυχή και τον κορμό της ομάδας. Γι αυτούς τους μεγάλους στόχους, παλεύουμε για να απαλλαγούμε από το σημερινό καταστροφικό καθεστώς, ενώ μαχόμαστε παράλληλα για να ξαναγυρίσει η ΑΕΚ στη χιλιοαγαπημένη Νέα Φιλαδέλφεια, στη γη των παππούδων και πατεράδων μας, με ένα γήπεδο που θα ανήκει στο Σύλλογο της ΑΕΚ κι όχι σε εταιρίες και ιδιωτικά συμφέροντα. Θέλουμε μια ΓΝΗΣΙΑ ΑΕΚ – ΑΕΚ του Λαού της !

Λαός που απαρνείται την ιστορία και την ταυτότητά του είναι νεκρός κι εμείς “ζωντανοί νεκροί” δεν θα γίνουμε ποτέ! Όσοι μας ξέρουν, τόσα χρόνια στο πλευρό της ΑΕΚ, γνωρίζουν και τα πιστεύω μας και τη συνέπεια με την οποία τα υπερασπιζόμαστε. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με ειλικρίνεια μόνο με όσους είναι αποφασισμένοι να σταθούν αλύγιστοι και ασυμβίβαστοι στον αγώνα για τη λευτεριά της ΑΕΚ και όχι με λογικές ραγιαδισμού και κολοτούμπας. Η ιδεολογία μας ως πιστοί της Ιδέας ΑΕΚ δεν μας επέτρεψε ποτέ να υποταχτούμε ή να προσκυνήσουμε. Η Ιδέα της AEK είναι πάνω από όλους. Κρατάμε γερά και είμαστε βέβαιοι πως στο τέλος η αλήθεια και το δίκιο, που είναι οι πιο πιστοί μας σύντροφοι σε αυτό το μεγάλο αγώνα, θα νικήσουν!

ΑΠΟΧΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


*Για την υπογραφή:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”