Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!


Αξίζουν πραγματικά σαν άνθρωποι αυτοί (και είναι αρκετοί) που... καταθέτουν ψυχή στην προσπάθεια για την ενίσχυση της «ΦΛΟΓΑΣ» που είναι ο σύλλογος γονιών με μικρά παιδιά που νοσούν από καρκίνο. ΑΕΚτζήδες από Αθήνα και Επαρχία ενισχύουν τους λογαριασμούς της “ΦΛΟΓΑΣ” που δημοσιεύσαμε, αποδεικνύοντας ότι η κιτρινόμαυρη καρδιά διαθέτει πάνω από όλα...φλόγα ανθρωπιάς ! Ταυτόχρονα στα club Ελευσίνας και Γαλατσίου - όλο αυτό το διάστημα που πασχίζουμε για αυτό το σκοπό - πολλά πειρατικά αδέρφια μας δήλωσαν αυθόρμητα ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ από το υστέρημά τους, με αποτέλεσμα ήδη να συγκεντρώνουμε, όπως κάθε φορά,  και συλλογικά ως “Πειρατές του Ονείρου”, ένα επιπλέον ποσόν το οποίο, στο τέλος της προσπάθειας, θα παραδώσουμε και από την πλευρά μας, σαν club, στη «ΦΛΟΓΑ». Συνεχίζουμε.......


ΦΛΟΓΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ....

Αριθμοί λογαριασμού της “ΦΛΟΓΑΣ” : ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ :   192/48000/10
                                                         ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ :   017/01/01220138
                                                        ALPHA BANK :   112/00/2002/011686


ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ !

Η «ΦΛΟΓΑ», μέσα στο πολυποίκιλο αξιόλογο έργο της για την ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, έχει να επιδείξει και κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Πρόκειται για την ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ των γονιών της “Φλόγας” που γεννήθηκε τις ατέλειωτες ώρες αναμονής στα Νοσοκομεία και τον Ξενώνα των Παιδιών, μέσα από την αγωνία του γονιού για το αύριο. Γονείς που έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να παλέψουν με δύναμη και να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους, ελπίζοντας για το καλύτερο.
Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ αποτελείται από ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, που τα παιδιά τους βρίσκονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων (“Αγλαΐα Κυριακού” και “Αγία Σοφία”), αλλά ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ-σήμερα νέους ενήλικες- ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ και απολαμβάνουν τη ζωή με κέφι και όρεξη. Την Ομάδα στηρίζουν οι καθηγητές, οι δάσκαλοι, οι φύλακες του Ξενώνα καθώς και πολλοί φίλοι.
Όσοι τύχει να βρεθείτε στις κερκίδες αυτές, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε έναν πραγματικά αλλιώτικο ποδοσφαιρικό αγώνα που προσφέρει αληθινές συγκινήσεις, γατί οι μοναδικοί νικητές είναι η αδερφοσύνη και ο ανθρωπισμός από τη μία και η δύναμη και η αξιοπρέπεια από την άλλη! Σε τούτες τις εξέδρες τα παιδιά με τους γονείς τους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα και τα πρόσθετα διαμερίσματα της Φλόγας ξεχνούν για λίγο το νοσοκομείο και τις καθημερινές θεραπείες και συμμετέχουν, χαίρονται, ενθουσιάζονται και ζουν την ξεγνοιασιά που σίγουρα τους χρωστά η ηλικία τους.
Μια Ομάδα, μια αγκαλιά γύρω από το παιδί που ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Μια Ομάδα που παίρνει την πολυπόθητη χαρά της Ζωής στα χέρια της, την ίδια στιγμή που δίνει τον πιο Μεγάλο Αγώνα για να κερδίσει την Υγεία των Παιδιών της !


    *  ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...
  * ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ – ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ