Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...


Τα «ψυχικά ηλεκτροσόκ» στο χιλιοβασανισμένο κόσμο της ΑΕΚ συνεχίζονται. Η νέα «κατραπακιά», αυτή τη φορά με τον Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ, διέλυσε ακόμη και αυτές τις λιγοστές αυταπάτες που είχαν δημιουργηθεί σε κάποιους μετά την αγχώδη πρόκριση στο ματς κυπέλλου με το βάζελο! Εμείς είχαμε προειδοποιήσει ότι η αρρώστια  που κατατρώγει τα σωθικά της ΑΕΚ είναι χρόνια και πως ο καρκίνος δεν θεραπεύεται με ασπιρίνες! Και να που τα γεγονότα επιβεβαιώνουν κάθε φορά τα λεγόμενά μας. Πλέον δεν μας εκπλήσσει τίποτε με το φαιδρό κατασκεύασμα του 2004 που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται «ΑΕΚ»! Θα δούμε πολλά ακόμη… δυστυχώς!

Αδέρφια, νομίζουμε ότι όλοι πλέον καταλαβαίνετε πως το μέλλον φαντάζει ακόμη πιο δυσοίωνο και σκοτεινό, όσο η ομάδα παραμένει αιχμάλωτη σε ένα αποτυχημένο καταστροφικό καθεστώς που «πριονίζει» εδώ και πολλά χρόνια τις φιλοδοξίες και τα όνειρα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Και όπως συνήθως συμβαίνει, μετά το μεγάλο «κουτσούρεμα» εμφανίζονται κάποιοι επάνω στα «απομεινάρια» για να μας πουλήσουν καινούργιο παραμύθι. Οι γνωστοί πονηροί κύκλοι καλλιεργούν συστηματικά την ιδέα ότι π.χ. εδώ που έφτασε η ομάδα, δεν υπάρχει τάχα άλλος δρόμος παρά να μπει στη διαδικασία ενός «μνημονίου σταθερότητας» (αλήθεια σας θυμίζει τίποτα;;;)!!! Έτσι με τέτοιου τύπου φτηνά ιδεολογήματα, κοιτάζουν να μας πασάρουν τα δήθεν αναγκαία «πλάνα λιτότητας» των περικοπών και της μιζέριας, λες και η ΑΕΚ είναι η Άνω Ραχούλα, που κάνει τουρνουά με τα διπλανά χωριά και όχι η ομάδα που οφείλει να κάνει πρωταθλητισμό, όπως η ιστορία και το όνομά της επιβάλλουν! Τόση υποκρισία! Από τη μία να ακούμε για «λιτότητες» και από την άλλη να μην έχουμε δει κανέναν από αυτούς που κρατούν σήμερα τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια τους να βγει μπροστά ζητώντας να αποδοθούν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ οι ευθύνες σε εκείνους που οδήγησαν την ΑΕΚ στο… ΔΝΤ!!! Ή  μήπως ήταν κι αυτοί οι ίδιοι συνοδοιπόροι στην πορεία προς το χάος, οπότε τι να πουν!!! Ρε τους… εξυγιαντές μας, ρε τους… σωτήρες μας, πόσα «φύκια για μεταξωτή κορδέλα» μας πουλάνε! Αλλά και ο πιο αφελής κατανοεί πως «κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Διότι αν ήταν αλλιώς, τότε οι λεγόμενοι «ευεργέτες» θα είχαν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες των μηνύσεων και των αγωγών ύστερα μάλιστα και από τις εξοργιστικές αποκαλύψεις των ορκωτών λογιστών για τα «σημεία και τέρατα» που συνέβησαν στην ομάδα. Θα είχαν ήδη κινητοποιηθεί συγκεκριμένα και άμεσα, διεκδικώντας εδώ και τώρα - και προς όφελος των άδειων ταμείων της ομάδας- τόσα εκατομμύρια ευρώ που κανείς δεν ξέρει που ακριβώς πήγαν. Αντί αυτών των κινήσεων, όμως, ακούμε για… πλάνα λιτότητας!

Για εμάς ο Λαός της ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει την πιο βαθιά περιφρόνηση απέναντι σε αυτή την κατάσταση που μας οδηγεί στην πλήρη απαξίωση. Η πιο έμπρακτη στάση διαμαρτυρίας είναι η ΑΠΟΧΗ, η οποία, αν και όλο δυναμώνει, θα πρέπει να πάρει καθολική μορφή. Δεν προσφέρουμε καμία στήριξη ηθική ή υλική στο 2004. Δεν δίνουμε ούτε παρουσία, αλλά ούτε παρέχουμε ταμειακές «μπουκάλες οξυγόνου» στο καθεστώς αυτό! Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε! Δεν κάνουν πλέον για την ΑΕΚ, ο κόσμος ζητά την αποχώρησή τους, αφού πρώτα πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν! Θα επανέλθουμε σύντομα…


ΥΓ1: Ο ΑΓΩΝΑΣ για τη λευτεριά της ΑΕΚ συνεχίζεται…

ΥΓ2: Όσον αφορά το γνωστό θέμα που σχετίζεται με  την “Empire” και το Σήμα του Συλλόγου, θα πρέπει εδώ και τώρα να παρέμβει η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ για να σταματήσει επιτέλους η εκμετάλλευση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως από τα ιδιωτικά συμφέροντα.

ΥΓ3: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!


*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”