Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΧΤΥ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ;



Μια κρύο μια ζέστη-σκωτσέζικο ντουζ για τον κόσμο της ΑΕΚ! Κι αναφερόμαστε στις τελευταίες πιο σημαντικές αγωνιστικές εξελίξεις : από την παγωνιά της Άντερλεχτ, με το διασυρμό των 3 γκολ, στη νίκη με το πράσινο πλοκάμι του κατεστημένου. Αλλά αρκεί η πρόσκαιρη επιτυχία για να μπει και πάλι μπροστά (από τα «2004τεχνεία») η γνωστή «μηχανή της αμνησίας-προπαγάνδας» που αποκρύπτει τα βαθιά και χρόνια ΔΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της ομάδας, δίνοντας ταυτόχρονα «συγχωροχάρτια» σε εκείνους που ευθύνονται για τη συνολική κατάσταση που έχει οδηγηθεί η ΑΕΚ.  

Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, για μία ακόμη φορά οι «Πειρατές του Ονείρου» θα μιλήσουμε έξω από τα δόντια. Όπως κι άλλες φορές στο παρελθόν, όπου μέσα στην μακαριότητα και τον απόλυτο εφησυχασμό που επικρατούσε τότε, εμείς επιμέναμε να λέμε την αλήθεια πηγαίνοντας κόντρα στο κλίμα και τη μόδα.

Μας λένε πως η ομάδα έγινε ξαφνικά... αχτύπητη! Μας πουλάνε παραμύθι ότι έγιναν δήθεν οι… «μεγάλες κινήσεις» ώστε να μπούμε σε τροχιά πρωταθληματισμού. Μας μιλάνε πάλι για… «μάγους και μαγικά ραβδιά»! Θάβοντας βέβαια μέσα στην όλη πονηρή προπαγάνδα ότι η ομάδα πάσχει σε όλους τους σημαντικούς τομείς. Σε επενδυτικά κεφάλαια, σε έμψυχο δυναμικό, στο θέμα του γηπέδου και χίλια δυο άλλα. Πάνε να μας πείσουν να βλέπουμε το δέντρο χάνοντας το δάσος. Μας βομβαρδίζουν με υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες. Αλήθεια πόσες φορές μέχρι τώρα δεν ακούσαμε παχιά λόγια;;; Πόσες φορές δεν μας επανέλαβαν τα ίδια και τα ίδια «αγοράζοντας χρόνο» για να διαιωνιστεί η κυριαρχία τους;;; Και στο τέλος το αποτέλεσμα το γνωστό ! Κι όμως για άλλη μια σεζόν πάνε ξανά να παρουσιάσουν το μαύρο-άσπρο.

Βέβαια υπάρχουν και μερικοί που τσιμπάνε, είναι και ορισμένοι εθελοτυφλούντες που εξακολουθούν να αποφεύγουν να δουν κάποιες αλήθειες. Και φυσικά και κάποιοι άλλοι… πιο πονηροί οι οποίοι έχοντες συμφέροντα πασχίζουν να μας πείσουν, σώνει και καλά, ότι η παρούσα τάξη πραγμάτων αποτελεί την μοναδική δήθεν λύση για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ λες και βρισκόμαστε ακόμη στο 2004 για να μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όμως όσο φιλότιμες προσπάθειες κι αν καταβάλλουν κάμποσοι «θαμώνες αυλών» και οι πάσης φύσεως «παλαμοκροτητές» το κουτόχορτο....δεν πουλάει άλλο! Σήμερα το ρολόι του χρόνου δεν γράφει…2004! Είμαστε 6 χρόνια μετά και σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε η ίδια η ζωή, με τις εξελίξεις που επεφύλασσε, ανέδειξε αρκετές αλήθειες οπότε κι ο κόσμος, σε ένα τουλάχιστον σεβαστό ποσοστό, είδε, έμαθε και κατάλαβε. Και η καινούργια προπαγάνδα και τα νέα επικοινωνιακά τρυκ δεν είναι πια τόσο...εύπεπτα για μια μεγάλη μάζα ενωσιτών που ευτυχώς πλέον σκέπτεται και κρίνει κάτω από διαφορετικό πρίσμα τα πράγματα.....
 
Γι αυτό εμείς λέμε: Σκίστε το δίχτυ της νέας προπαγάνδας που υφαίνει η κατεστημένη τάξη πραγμάτων. Καμία εμπιστοσύνη, καμία συναίνεση με όσους οδήγησαν την ΑΕΚ στα σημερινά αδιέξοδα. Δεν μπορεί μια ζωή να ξεγελιόμαστε με χάντρες και καθρεφτάκια λες κι είμαστε ιθαγενείς! Εμείς θεωρούμε ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα όσο τις τύχες της εξακολουθούν να διαφεντεύουν εκείνοι που με την πολιτική τους την έχουν υποβαθμίσει σε κομπάρσο στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. 16 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ πρέπει κάποτε να ξεφύγει από τη μιζέρια και την στασιμότητα. Και για να συμβεί αυτό χρειάζεται να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ! Και κατόπιν ΟΛΑ να μπουν σε ΝΕΑ ΒΑΣΗ !
  

ΥΓ1:  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΥΓ2: Ο αγαπητός κυρ-Αντώνης έφυγε από κοντά μας. Ξεκουράστηκε… Ήμασταν εκεί στο τελευταίο αντίο. Αγγελική κουράγιο, κράτα τις μνήμες για οδηγό και κοίτα μπροστά. Η ζωή θέλει να την πολεμάς περισσότερο από ότι εκείνη σε πολεμάει. Μην ξεχνάς, τα αδέρφια σου οι Πειρατές του Ονείρου είναι και θα είναι δίπλα...

ΥΓ3: Tι απέγινε με τον περιβόητο «διαχειριστικό έλεγχο» τους;;; Να φωνάξουμε  το Χαρδαβέλα ή τη Νικολούλη για τη σχετική έρευνα;;;

ΥΓ4: Στήριξη στο ερασιτεχνικό τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας (futsal).

ΥΓ5: Θερμές ευχές στο “Γερόλυκο” και στον Τάσο από το Άργος που έχουν μετατρέψει σε club της ΑΕΚΑΡΑΣ κάποια αίθουσα του Ιπποκράτειου. Περαστικά μάγκες.

YΓ6: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



                                            *Για την υπογραφή :
“ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”