Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ…

Βαρύς διασυρμός στη Ρωσία! Απίστευτος εξευτελισμός και στο Βόλο από κάποιο Μπέο και την επαρχιακή ομαδούλα του!! Αυτή η «ομάδα» θυμίζει ένα ναυάγιο, ένα άθλιο τσίρκο που ταπεινώνεται παντού!!! Και δεν είναι μόνο οι πρόσφατες περιπτώσεις, είχαν προϋπάρξει και προηγούμενα ατιμωτικά αποτελέσματα. Τι να πει κανείς, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγραφεί αυτό το ανεκδιήγητο χάλι που ντροπιάζει το ένδοξο όνομα της ΑΕΚ. Δυστυχώς όσα λέγαμε τόσο καιρό επιβεβαιώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο.

Τις κύριες ευθύνες για τον χρόνιο (και όχι περιστασιακό) ξεπεσμό της ΑΕΚ που θα τις αναζητήσουμε;;; Στα υψηλά κλιμάκια ή στα χαμηλά;;; Το κατασκευασμένο πονηρό κλίμα των ημερών δεν πρόκειται να μας τυφλώσει. Εντάξει, ο Σέρβος προπονητής-υπάλληλος, ο οποίος πρόσφερε ΚΑΙ αυτός τη δική του στήριξη στο καταστροφικό καθεστώς του 2004, αποτελεί πια παρελθόν. Αυτή ήταν βέβαια η φυσική κατάληξη που την είχαμε προβλέψει εξ αρχής, διότι όταν επιλέγεις να προσφερθείς σαν «ασπίδα» ή σαν «τυρί στη φάκα» εκείνων που επί χρόνια βλάπτουν, με την πολιτική τους, την ομάδα, τότε και το δικό σου τέλος είναι προδιαγεγραμμένο. Αν ήταν ο παλιός Ντούσαν Μπάγιεβιτς της ΑΕΚ -και όχι ο μετέπειτα, «o αλλιώτικος»- θα τους ξεμπρόστιαζε αρνούμενος να μετατραπεί στο «άλλοθι» τους. Αλλά εκείνος «o παλιός» μας τέλειωσε από το 1996. Η ωμή πραγματικότητα αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν υπάρχουν μεταφυσικοί σωτήρες που να μπορούν τάχα με… μαγικά ραβδιά να ανατρέψουν τη συνολικά άρρωστη κατάσταση που ταλανίζει την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Πάει κι αυτό το παραμυθάκι που σερβιρίστηκε έντεχνα από ψηλά, ακριβώς για να μεταφέρει το βάρος των ευθυνών από τα αφεντικά στους υφιστάμενους. Και μετά τι;;; Θα ψάξετε για καινούργια ασπίδα;;; Όμως ας τελειώνουμε εδώ με τον αποπροσανατολισμό της «προπονητολογίας», για να υπεισέρθουμε και στην ουσία. 

Αδέρφια ενωσίτες, η ουσία είναι ότι ολόκληρο το οικοδόμημα της ΑΕΚ στηρίζεται σε πήλινα πόδια! Η σοφή λαϊκή παροιμία λέει ότι «το ψάρι βρομάει από το κεφάλι» και μόνο όσοι θέλουν να στρέψουν αλλού την προσοχή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Μόνο όσοι βολεύονται από το να καμουφλαριστούν οι πραγματικοί ένοχοι για το κατάντημα της ΑΕΚ αποσιωπούν ή υποβαθμίζουν ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.  
              
Αλήθεια, από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε!!! Από το υποβαθμισμένο έμψυχο υλικό αυτής της ομάδας;;; Σε άλλες λαμπρές εποχές της ΑΕΚ, οι περισσότεροι εξ αυτών, δεν θα περνούσαν ούτε απέξω από την τροπαιούχο Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά ποιοι έφεραν τους συγκεκριμένους «τουρίστες»;;; Ποιοι επί 6 χρόνια φορτώνουν την ΑΕΚ με ότι πιο απίθανο και ακατάλληλο υπάρχει;;; Αλήθεια, κιόλας, ποιοι παραμένουν εσαεί αμέτοχοι, αποφεύγοντας να επενδύσουν, όπως απαιτεί μια ομάδα πρωταθλητισμού, κάνοντας απλά μια… μπακαλίστικη λογιστική πολιτική «εσοδολόγιου – εξοδολόγιου» μέσω υπαλλήλων;;; Ποιοι ΚΑΙ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο σφύριζαν αδιάφορα αφήνοντας και πάλι την ομάδα γυμνή, δίχως αξιόλογες λύσεις σε καίριες θέσεις;;; Που πήγαν αλήθεια όλοι εκείνοι οι μεγάλοι και πολυδιαφημισμένοι εφοπλιστές και επιχειρηματίες που συγκρότησαν την «κομπανία 2004» με αρχι-μάστορα αυτόν που μας τάχα… θα μας έσωζε;;; Ποιοι στήριξαν την αυταπάτη της δήθεν ενάρετης σούπερ λίγκας αφήνοντας την ΑΕΚ ανοχύρωτη πόλη απέναντι στο κατεστημένο;;; Ποιοι έχουν το θράσος να μας μιλούν για «λιτότητα» όταν επί τόσα χρόνια ο λαός της ΑΕΚ πρόσφερε άφθονο-ατέλειωτο χρήμα για να φτάσουν τώρα να μας λένε ότι το “ταμείον είναι μείον” και δεν μπορεί η ομάδα να κάνει μια μεταγραφή της προκοπής;;; Και γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής δεν υπάρχει…. “σάλιο στα ταμεία”;;; Μήπως ξεχρεώσαμε και δεν το πήραν χαμπάρι… οι ισολογισμοί;;; Με τον περιβόητο «διαχειριστικό έλεγχο» τι απέγινε;;; Διότι για να κινούν, κάποιοι εκ των ίδιων των ιθυνόντων, διαδικασία διαχειριστικού ελέγχου δύο περιπτώσεις υπάρχουν: Ή έχουν αμφιβολίες, υποψίες, για τη διαχείριση που υπήρξε ή απλά αναζητάται ένα… πόρισμα απαλλαγής των πάντων! Τέλος, ποιοι υπονόμευσαν το Δημήτρη Μελισσανίδη, ποιοι αρνήθηκαν τις επενδυτικές προτάσεις του για τη γενναία ενίσχυση της ομάδας, ποιοι σαμποτάρισαν την ανοικοδόμηση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια πασάροντας το ελεεινό κολπάκι του σκουπιδότοπου των Λιοσίων;;; Σίγουρα, «κύριοι του 2004» σας ήταν “βολικός” ο Σέρβος προπονητής-υπάλληλος, αλλά πλέον το παραμυθάκι ξέμεινε από «δράκο». Η «ασπίδα» έπεσε και η γύμνια είναι ολοφάνερη. Κάποιοι θα πρέπει να απαντήσουν στα ερωτήματα ουσίας και μάλιστα εφ’ όλης της ύλης!

Και αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν να απαντήσουν οι βασικοί υπεύθυνοι, ας μας αδειάσουν τη γωνιά αφού πρώτα πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν. Η ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της, αρκεί να σπάσουν οι χειροπέδες αυτής της ιδιόμορφης σκλαβιάς που την κρατάει σε μόνιμη απαξίωση.

Αρκετά με την κοροϊδία.  ΛΑΕ ΤΗΣ ΑΕΚ όχι άλλη σιωπή, ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!


-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

-ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ !!!


ΥΓ1: Ευχαριστούμε  τον κόσμο από την Αθήνα και την Επαρχία που επικοινωνούσε μαζί μας όλη αυτή την εβδομάδα για να μας εκφράσει τη συμφωνία του με τις προηγούμενες “Πειρατικές Αιχμές” μέσω των οποίων το club μας πήρε ξεκάθαρη ανοιχτή θέση υπέρ της αναγκαιότητας επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Αδέρφια να γνωρίζετε ότι το δικό μας κριτήριο για την άποψη και στάση μας είναι πάντα ένα : αυτό που εγγυάται την αναγέννηση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.  

ΥΓ2: Υπενθυμίζουμε ότι ήδη κυκλοφορεί και η τελευταία (7η) έκδοση της περίφημης φετινής μας μπλούζας με το σύνθημα «ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη»! Πρόκειται, επαναλαμβάνουμε, για την τελευταία παρτίδα, μετά δεν θα τυπωθεί άλλη! Γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρεστε να παραγγείλετε αυτό το (συλλεκτικό πλέον) μπλουζάκι, που κοστίζει μονάχα 10 ευρώ, επικοινωνείτε άμεσα με το τηλ. 693 6347831. Σπεύσατε πριν εξαντληθεί.

ΥΓ3: Χαιρετισμούς σε όσους δεν σκύβουν το κεφάλι!

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ !!!



*Για την υπογραφή :

Η Γενική Συνέλευση
των
 «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»