Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

4,5 ΧΡΟΝΙA ΑΠΟΧΗΣ!

Συμπληρώνονται αύριο τεσσεράμισι χρόνια από τότε που το club μας πήρε συλλογικά την απόφαση να ΑΠΕΧΕΙ από τα γήπεδα όπου έδινε παραστάσεις ο… θίασος του κακόφημου “this is aek”, αυτού του μεταλλαγμένου κατασκευάσματος της ολέθριας τάξης πραγμάτων του 2004. Και οι «Πειρατές του Ονείρου» ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ότι τα λόγια ξέρουν και μπορούν να τα μεταφράζουν σε πράξη, με συνέπεια και σταθερότητα!

Η ΑΠΟΧΗ ήταν και εξακολουθεί να είναι ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ απέναντι στην ανιστόρητη απόπειρα ευτελισμού της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, κόντρα στην πλαστική εγχείρηση αφαίρεσης της ιστορικής μνήμης ενός λαού, ενάντια σε όλους εκείνους που ενώ επαγγέλονταν τους δήθεν σωτήρες πλήγωναν βαθιά, με την καταστροφική πολιτική τους, ότι αγαπήσαμε περισσότερο στη ζωή μας.

Η ΑΠΟΧΗ δεν ήταν ποτέ υπεκφυγή από τον αγώνα! Άλλωστε ποτέ δεν πάψαμε, ως Σύνδεσμος, να βγαίνουμε θαρραλέα μπροστά και, παρά το μεγάλο κόστος και τις διώξεις, να πολεμάμε για τα δίκαια της ΑΕΚ (βλ. Γηπεδικό, Ιδιοκτησιακό κτλ). Η ΑΠΟΧΗ δεν είναι παραίτηση, αλλά ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (“δεν συμμετέχουμε στο θέατρο σκιών made in 2004  – δεν νομιμοποιούμε με την παρουσία μας την απαξίωση της ΑΕΚ – δεν στηρίζουμε το υπάρχον καθεστώς με τα χρήματά μας”) εκ μέρους του κόσμου εκείνου που δεν δέχονταν το ραγιαδισμό, που δεν υποτάσσονταν, που δεν καταδέχονταν να προσκυνήσει ή να συμβιβαστεί με το δεσποτικό αντιδημοκρατικό «καθεστώς του ενός» που για χρόνια ταλαιπώρησε την ΑΕΚ και που συνεχίζει να την ταλαιπωρεί μέσω και της διάδοχης (“μία από τα ίδια”) κατάστασης! Συν τοις άλλοις, η ΑΠΟΧΗ αποτέλεσε και αποτελεί KAI ΗΘΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στα αδέρφια μας, τους αγωνιστές οπαδούς της ΑΕΚ που στήθηκαν στο απόσπασμα και στοχοποιήθηκαν με άδικες και ψεύτικες κατηγορίες με σκοπό να φιμωθεί η ελεύθερη άποψή τους.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Πολλά (φαινομενικά) άλλαξαν, αλλά (επί της ουσίας) τίποτε!!! Η αγαπημένη μας ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται «υπό ομηρία» στον ίδιο «γόρδιο δεσμό» αν και με διαφορετικές, εν καιρώ, μεταμφιέσεις. Μπορεί εμείς να ξεκινήσαμε από παλιά τον αγώνα μας, αλλά τώρα ακολουθούν το δρόμο της Αποχής πάρα πολλοί! Γιατί η ίδια η ζωή απέδειξε περίτρανα πως είχαμε δίκιο στις κρίσεις μας. Η πραγματικότητα με την ταπείνωση της ΑΕΚ από τους «ευεργέτες» έδειξε ότι φωνάζαμε και παλεύαμε όχι για το “θεαθήναι” αλλά για να προλάβουμε την κατρακύλα η οποία δυστυχώς δεν αποφεύχθηκε. Σήμερα, και μετά τόσες οδυνηρές εξελίξεις, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου συνειδητοποίησε και την αλήθεια μα και τους υπευθύνους της κατάντιας. Ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον ότι αν δεν υπάρξει ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στην ΑΕΚ ΜΕ ΓΝΗΣΙΕΣ-ΦΕΡΕΓΓΥΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, δεν θα έχουμε μέλλον. ΑΛΛΑ μόνο ο δρόμος του αγώνα μπορεί να επιφέρει τις ποθούμενες και αναγκαίες ανατροπές-αλλαγές. Για μια αληθινή κι ελπιδοφόρα νέα επόμενη μέρα αγωνιστήκαμε και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ανιδιοτελώς και δίχως συμφέρον. Γιατί για την ΑΕΚ δώσαμε και το περίσσευμα της ψυχής μας και θέλουμε να την ξαναδούμε ΛΕΥΤΕΡΗ, ΕΝΩΜΕΝΗ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ!

-ΑΠΟΧΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !

-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !!!      


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ !!!

Αδέρφια ενωσίτες, σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφορεί η τελευταία έκδοση της φετινής μπλούζας των «Πειρατών του Ονείρου». Ως γνωστόν το σχέδιο αυτής   της μπλούζας απεικονίζει, στην πλάτη, το ιστορικό σύνθημα «ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ» γραμμένο με μπογιά πάνω σε ένα τοίχο από ένα παλιό προσφυγόσπιτο με φόντο το Δικέφαλο Αετό. Για όσους επιμένουν να μην ξεχνάνε από που έρχεται η ομάδα μας και τι συμβολισμούς κουβαλά στο δισάκι των αναμνήσεων! Επιπλέον στην εμπρός όψη της μπλούζας υπάρχει ένα επίσης ωραίο σχέδιο με το  πειρατικό σύμβολο του club μας. Η μπλούζα είναι άριστης ποιότητας και η τιμή της σούπερ, μόνο 10 ευρώ. Διατίθεται στα μεγέθη S-M-L-XL-XXL. Επειδή πρόκειται για την τελευταία παρτίδα (μετά το μπλουζάκι θα είναι πια συλλεκτικό), για αυτό όσοι ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε σε Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ. 693 6347831 (Χρήστος).


ΥΓ1: Τα παραμύθια με την εύρεση νέων «ασπίδων» δεν τα μασάει πλέον ο κόσμος. Το πρόβλημα της ΑΕΚ  είναι το ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ. Τέλος.

ΥΓ2: To club μας στηρίζει εμπράκτως, με την αγορά καρτών ενίσχυσης, το ερασιτεχνικό τμήμα- «ποδόσφαιρο σάλας» (futsal). Μια προσπάθεια που αποπνέει ρομαντισμό και την ανίκητη αύρα της ΑΕΚ της ιδεολογίας! Ψάξτε το, μάθετε, βοηθήστε, γιατί  πραγματικά αξίζει!!!

ΥΓ3: O Στελάρας δεν ξεχνά ούτε εκεί στην ξενιτιά το club. Με πολλούς και διάφορους τρόπους είναι δίπλα αν και τόσο μακριά. Αδερφέ έχεις το σεβασμό μας.

ΥΓ2: Στη Σαλονίκη κάποια άλλα αδέρφια μας κρατάνε ψηλά την κιτρινόμαυρη και πειρατική σημαία. Είμαστε στο πλευρό σας μάγκες. Χαιρετισμούς παντού όπου χτυπά πειρατική καρδιά!

ΥΓ5:  ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!