Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!


«Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», λέει ο σοφός λαός μας. Κρατώντας αυτή την παροιμία στο πίσω μέρος του μυαλού μας οφείλουμε να θέσουμε από τώρα τις πολύ σοβαρές επιφυλάξεις, που μας μεταφέρουν πολλοί ενωσίτες, σχετικά με όσα γράφονται για τον επικείμενο “διαχειριστικό έλεγχο” που ανέθεσε η ίδια η Π.Α.Ε. σε ιδιωτική εταιρία. Θυμίζουμε ότι η ίδια εταιρία είχε αναλάβει και τον οικονομικό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου δημοσιεύτηκαν το Γενάρη, αφήνοντας τον κόσμο της Α.Ε.Κ. με … αρκετές απορίες και ερωτηματικά για τα οποία έχουμε μιλήσει σε προηγούμενα άρθρα μας.

Ύψιστης σημασίας για εμάς εξακολουθεί να αποτελεί η απαίτηση, που επανειλημμένως έχουμε εκφράσει, σχετικά με ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και όχι από οιαδήποτε ιδιωτική εταιρία στην οποία κάνουν ανάθεση … οι ίδιοι οι ελεγχόμενοι (!!!) και όπου ο καθένας μπορεί να διατηρεί εύλογες επιφυλάξεις για το αν τα όρια μεταξύ ελεγχόμενων και ελεγκτών προκαλούν … δυσκολίες  ως προς το διαχωρισμό τους!

Ακόμη ας μη ξεχνάμε ότι τα ‘’σπουδαία’’ δεν τελειώνουν με έναν αξιόπιστο έλεγχο (όπως αυτόν που εμείς απαιτούμε από την Πολιτεία) αλλά αντιθέτως τότε ξεκινούν! Το πόρισμα από μόνο του δεν είναι παρά ένα χαρτί που ίσως μπορέσει να μας εξηγήσει …  πως οι  λίμνες μετατρέπονται σε … μαύρες τρύπες! Από ‘κει και πέρα, όλοι όσοι έχουν ευθύνες για την περίοδο 2004 μέχρι σήμερα θα πρέπει να αποκαταστήσουν τις ζημιές που δημιούργησαν ώστε η Α.Ε.Κ. να απεκδυθεί επιτέλους το ένδυμα του φτωχού συγγενή που κάποιοι ‘’σωτήρες’’ της, φρόντισαν να της φορέσουν! Άραγε θα διαμοιραστούν και τα εναπομείναντα ιμάτιά της;

Όμως μέχρι τη μέρα που οι αγώνες μας για τη λευτεριά της Α.Ε.Κ. θα έχουν δικαιωθεί, θα συνεχίσουμε να καλούμε τον κόσμο της Ένωσης σε ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Αντιστεκόμαστε ενεργά, με αυτή την συνεπή στάση μας, ενάντια σε αυτούς που έφεραν την Ένωση στα σημερινά ανυπέρβλητα αδιέξοδα, που βγάζουν στη “δημοπρασία” της ποδοσφαιρικής αγοράς, ίσως και στους εχθρούς της, τα λιγοστά πια, περιουσιακά της στοιχεία, που στραγγάλισαν οικονομικά τη ‘’μάνα Α.Ε.Κ.”, που έστειλαν στελέχη του οπαδικού μας κινήματος στα δικαστήρια με ψεύτικες-κατασκευασμένες κατηγορίες, που σαμποτάρισαν το γήπεδο στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας και που το μόνο που μπορούν στα σίγουρα να υποσχεθούν και να πραγματοποιήσουν είναι η «πανιωνιοποίηση» της λατρεμένης μας  ΑΕΚΑΡΑΣ.

Για εμάς τα πράγματα είναι απλά: Εδώ και χρόνια η λίμνη βάλτωσε και εξελίχθηκε σε αρρώστια-γάγγραινα που σιγά-σιγά κατατρώει τις σάρκες της Ένωσης. Γι’ αυτό: ΑΠΟΧΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ούτε πενηνταράκι τσακιστό, βορά στη ‘’μηχανή’’ που καταπίνει το υστέρημα του απλού Ενωσίτη και υπονομεύει το μέλλον του συλλόγου.  Πριν να είναι αργά  απαιτούμε: Διαχειριστικό έλεγχο από το κράτος στην ΠΑΕ, αποπληρωμή των χρεών από όσους τα δημιούργησαν, ριζική αλλαγή στο ιδιοκτησιακό, γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια … και καθαρό αέρα για να αναπνεύσουμε, επιτέλους, πριν μας πνίξουν οι αναθυμιάσεις από τα απόνερα της θλιβερής πλέον λίμνης !!!!


ΥΓ1. Το μαχητικό-ειρηνικό συλλαλητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει το δρόμο της αντίστασης και του αγώνα για μια Α.Ε.Κ. που θα τιμά την ιστορία και την κληρονομιά της. Η πολύτιμη ενότητα, στα δίκαια αιτήματα του αγώνα, όχι μόνο θα πρέπει να διαφυλαχθεί αλλά και να διευρυνθεί. Η κλιμάκωση της πάλης με μεγαλύτερη μαζικότητα, και πάντα με ποιότητα, είναι απαίτηση όλου του κόσμου της Α.Ε.Κ.!

ΥΓ2. «Αποικιακού τύπου» συμβάσεις; Ίδωμεν … Θα τοποθετηθούμε συντόμως.

ΥΓ3. Η ολόψυχη συμπαράσταση -του συγκεντρωμένου κόσμου στη Νέα Φιλαδέλφεια- προς τα αδέρφια που αντιμετωπίζουν τις κατασκευασμένες μηνύσεις του «τέως», δηλώνει την βαθιά αλληλεγγύη του ενωσίτικου κινήματος και δείχνει το δρόμο για την πλήρη δικαίωση των αγωνιστών ΑΕΚτζήδων.  

ΥΓ4. Ένα τελευταίο αντίο στον μεγάλο ενωσίτη Στέφανο Ζουγανέλη. Ακόμη στον αξιαγάπητο κύριο Στέλιο από την Κυψέλη, αλλά και στο Νικόλα τον Πειρατή που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα. Το club του κιτρινόμαυρου παραδείσου αυξάνει, δυστυχώς …

ΥΓ5. Πέτρο και Χρήστο περαστικά. Σιδερένιοι …

ΥΓ6. Χαιρετισμούς σε όσους αγωνίζονται ανυποχώρητα για την απελευθέρωση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

ΥΓ7. ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



*Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”