Σάββατο 17 Απριλίου 2010

*ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ!!!



Αδέρφια αν και όλοι μας θα ευχόμασταν να ήταν κάπως αλλιώς οι συνθήκες στα 86α γενέθλια της μεγάλης μας αγάπης, εντούτοις οι παρούσες καταστάσεις μας προστάζουν να δώσουμε το αγωνιστικό παρόν μας εκεί στα άγια χώματα της προσφυγομάνας Νέας Φιλαδέλφειας στην πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του κόσμου της Α.Ε.Κ, απέναντι στο σημερινό καταστροφικό «καθεστώς» που καταδυναστεύει, με την  πολιτική του, την ομάδα μας, κρατώντας αιχμάλωτα τα όνειρα και τις μεγάλες προσδοκίες μας.

Η ίδια μας η Ιστορία, η ιερή κληρονομιά των παππούδων και των πατεράδων μας, μα πάνω από όλα η πληγωμένη αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως επιβάλλουν η αυριανή συγκέντρωση να στεφθεί με επιτυχία. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή του ΑΕΚτζή, του νεότερου, του παλιότερου, όλων των ηλικιών και των γενεών, που δεν ανέχονται άλλο τον εμπαιγμό, την απαξίωση και τον ευτελισμό της αγαπημένης μας ομάδας.

Μαζικά και μαχητικά, ειρηνικά και ποιοτικά, με παλμό και ζωντάνια, με στεντόρεια φωνή που θα κάνει ακόμη και τα ερείπια του ναού μας να ξαναζωντανέψουν, ας είμαστε όλοι εκεί στην χιλιοαγαπημένη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που πρωτοφτερούγισε ο Δικέφαλος Αετός, εκεί που θα επιστρέψει ξανά θριαμβευτής! Νέοι, γέροι και παιδιά, από τον μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο, από τον πιο επώνυμο, μέχρι τον πιο ανώνυμο, συνδεσμίτες και ανένταχτοι, παλαίμαχοι, όλοι οι ΑΕΚτζήδες, ενωμένοι και χωρίς ταμπέλες, να δώσουμε παρουσία για να βροντοφωνάξουμε: «Φτάνει ως εδώ, η Α.Ε.Κ αξίζει μια επόμενη ελπιδοφόρα ημέρα. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ»!!! Ο Σπανούδης και ο Ιωνάς, ο Μπάρλος και ο Γκούμας θα είναι εκεί μαζί μας, αδέρφια!

Ας πράξει και η δική μας γενιά το ιερό χρέος της απέναντι στην ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 4 μ.μ. ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!


*ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΝΑΟ!!!
*ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΗ - ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

           
*Για την υπογραφή:
 Η Γενική Συνέλευση

των “ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”