Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ OΝΕΙΡΟ...



Τα δάκρυα του ΜΑΓΚΑ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ αποτελούν όρκο τιμής για τη μεγάλη επιστροφή της Ομάδας της Προσφυγιάς στο δικό της Σπίτι, στη δική της Ιθάκη!

Η Α.Ε.Κ έδωσε τις δικές της απαντήσεις για όλα. Οι πάντες είναι πλέον προ των ευθυνών τους απέναντι σε ένα ολόκληρο Λαό που ζητά το αυτονόητο, το δίκαιο και το πρέπον!

Σαν «Πειρατές του Ονείρου» είμαστε βέβαιοι ότι το Γήπεδο θα γίνει και θα είναι Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο !!! Έτσι όπως ταιριάζει στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου! Έτσι όπως προστάζει η βαριά Ιστορία της Α.Ε.Κ, ο Πολιτισμός και οι Παραδόσεις της τιμημένης Προσφυγιάς! Όχι, δεν θα πρόκειται για ένα άοσμο και άχρωμο... «εμπορικό πολυκατάστημα» όπως συνήθως συμβαίνει με τα άλλα γήπεδα που βλέπουμε. Θα πρόκειται για ένα διαχρονικό Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο!!! Κι αυτό θα είναι η φωλιά του δικέφαλου αετού! Κι αυτό θα είναι το σπίτι της τιμημένης προσφυγιάς! Κι αυτό θα είναι το απόρθητο κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Στόχος μας, πλέον, να γυρίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ξανά εκεί! Στην δική μας Ιθάκη! Στην Μάνα ΑΕΚ! Στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Στη γη των προγόνων μας! Στο Σπίτι των πατεράδων και των παππούδων μας! Στα ματωμένα χώματα! Στα παλιά λημέρια! Στις παλιές γειτονιές!  Στις παλιές αναμνήσεις!  Στα περασμένα μα ποτέ ξεχασμένα! Εκεί που τα όνειρά μας έγιναν ερείπια, εκεί θα επιστρέψουμε για να θεμελιώσουμε και πάλι το όνειρο!  
 
Οι ιδρυτές της ΑΕΚ και οι πρόσφυγες πρόγονοί μας, μάς ευλογούν από εκεί ψηλά, προσμένοντας να γίνει πράξη η μεγάλη υπόσχεση και ο κρυμμένος όρκος! Να ξαναφτερουγίσει θριαμβευτής ο δικέφαλος αετός στις επάλξεις του ανίκητου κάστρου της Νέας Φιλαδέλφειας! Στην ομορφότερη γειτονιά του κόσμου!

Τίγρη γερά! ΑΕΚτζήδες ψηλά τη σημαία! Στη δική μας ατσάλινη δυναμική στηρίζονται οι προσδοκίες της ιστορικής μας Α.Ε.Κ! Φτάνει η ώρα της μεγάλης επιστροφής στην Προσφυγομάνα!


ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ !!!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.....

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ

 «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»