Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ : ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!



Το club μας έλαβε από τον Γιώργο Πάντζα νυν βουλευτή και πρ. αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ  το παρακάτω ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ mail το οποίο και δημοσιεύουμε…



Ιδού το mail (σ.σ. οι υπογραμμίσεις δικές μας):


-------------------------------------
Σας προωθώ, για ενημέρωσή σας, συνέντευξη που έδωσα μαζί με το Δ. Στρατούλη στην Live Sport της Κυριακής 6/7 για το Γήπεδο της ΑΕΚ


ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΑΣ ΣΤΗ «LIVE»:

«Πιστοί στη θέση μας, ναι στο γήπεδο…»

Δύο εκ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Στρατούλης (φωτ.) και ο Γιώργος Πάντζας, που είχαν συναντηθεί και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και είναι υπέρμαχοι της κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, τονίζουν με δηλώσεις τους στη «LIVE» ότι παραμένουν πιστοί στη θέση τους: Ναι στο γήπεδο της ΑΕΚ!

«Στη συνάντηση που είχαμε κάνει με τη διοίκηση της ΑΕΚ είχαν συμφωνήσει σε όλα. Είχαμε προτείνει βελτιωτικές προτάσεις που τις αποδέχτηκαν. Δηλαδή την προστασία και τη θωράκιση του δασικού χαρακτήρα του άλσους. Το ισοζύγιο έκτασης άλσους που παραχωρείται στην ΑΕΚ, πέραν αυτού που της ανήκει, να αντιστοιχηθεί με εξαγορά ισόποσης έκτασης από την πλευρά της ΑΕΚ εντός Νέας Φιλαδέλφειας, η οποία να χαρακτηρισθεί ως κοινόχρηστη έκταση πρασίνου ή άλσος. Ακόμα, να υποδειχθούν χώροι ιδιοκτησίας του δήμου για κατασκευή πάρκινγκ 250 θέσεων, με έξοδα της ΑΕΚ, με τον Δήμο να διατηρεί την ιδιοκτησία και τη χρήση τους. Τόσο εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ όσο και η διοίκηση της ΑΕΚ, αλλά και η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος είχαμε συμφωνήσει», δήλωσε στη «LIVE» ο κ. Πάντζας που πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει τι ψήφισαν οι άλλοι. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι παραμένω πιστός στις θέσεις μου και στη συμφωνία που κάναμε με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Αυτό είναι το σωστό και δίκαιο. Κρίμα που ανήκω στη μειοψηφία… Ναι ήταν και ο κ. Τσίπρας μαζί μας σε αυτούς που μειοψηφήσαμε. Πλέον προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που να εξυπηρετεί τους πάντες. Την ΑΕΚ, τον Δήμο και τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Δημήτρη Στρατούλη: «Κάναμε τρεις συζητήσεις το τελευταίο διάστημα για να δούμε ποια στάση θα κρατήσουμε. Τελευταία στιγμή άλλαξε γραμμή η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς όπως ξέρετε είχαμε προτείνει τέσσερις τροπολογίες τις οποίες είχε αποδεχθεί και η διοίκηση της ΑΕΚ. Μαζί μας ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά δυστυχώς μειοψηφήσαμε. Εμείς είμαστε πιστοί στη θέση μας. Λέμε «ναι» στο γήπεδο της ΑΕΚ. Να ξέρετε πάντως πως αυτά που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια τις τελευταίες μέρες δεν βοήθησαν. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Δ/νση: Βασ. Σοφίας 2, Μέγαρο Βουλής των Ελλήνων 10021, Αθήνα