Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ …!!!                 ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ…              ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ…     


              ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!  


«Πειρατές του Ονείρου» 
   


Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ……ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ «ΠΕΤΡΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ»
   ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ !!!

                            «Πειρατές του Ονείρου»

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

ΕΝΑ… ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!!!


Εφημερίδα “LIVE SPORT της Δευτέρας”

Η  “L.S” ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ TΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ TΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

EΞΑΛΛΟΣ Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ

«Να προσέχεις, δεν ξεκινήσαμε καλά!», είπε στον Κοτσάτο


Τα… φυτευτά ψηφοδέλτια!

Δεν αναδείχθηκε ως πραγματικό γεγονός και θέμα, η ουσία όμως είναι ότι πήγαν να την "στήσουν" και πάλι στον Δημήτρη Μελισανίδη!

Στις εκλογές της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τα δεκάδες προσημειωμένα ή ...σταυρωμένα ψηφοδέλτια! Δεν μιλάμε για πέντε και δέκα ψηφοδέλτια, αλλά για δεκάδες που είχαν τους ίδιους 10 ή 11 σταυρούς. Και η είδηση που αποκαλύπτει σήμερα η "Live Sport" είναι ότι μέσα σ' αυτή τη δεκάδα απουσίαζαν τα ονόματα 4 υποψηφίων που εθεωρούντο άνθρωποι της εμπιστοσύνης και επιλογής του "τίγρη": Μάκης Αγγελόπουλος, Βαγγέλης Ασλανίδης, Ανδρέας Ανατολιωτάλης και Κώστας Μάρκου.

Πρώην ισχυρό στέλεχος της διοίκησης της ερασιτεχνικής, που διατηρεί άριστη προσωπική σχέση με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, είχε νοικιάσει σουίτα στον 7ο όροφο του President και από έφευγαν τα "σταυρωμένα ψηφοδέλτια" και οι κατευθυντήριες εντολές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος εθεάθη να βγαίνει από την σουίτα τουλάχιστον μια φορά.

Το ευτράπελο της υπόθεσης είναι ότι εκτός "δεκάδας", πλην των τεσσάρων ανθρώπων του Μελισσανίδη, ήταν και ο Δημήτρης Λαζόπουλος που μπήκε δυναμικά και χρηματοδοτεί το χάντμπολ. Στους "10" για τους οποίους πέρασε "γραμμή" να ψηφιστούν, ήταν μεταξύ άλλων οι Κοτσάτος, Αλεξίου, Χήνας, Κατσιαδήμας, Μπέρκοβιτς, Παπαιωάννου. Υπήρχε και ...11ος, ο Εδουάρδος Καρέρ, για τον οποίο τα μέλη που πήραν τη "γραμμή" δεν πειθάρχησαν και έτσι δεν εκλέχθηκε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αργά το βράδυ της Κυριακής ή την άλλη μέρα το μεσημέρι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πληροφορήθηκε από συνεργάτη του για τα ...φυτευτά ψηφοδέλτια και έγινε turbo! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τηλεφώνησε την ίδια στιγμή στον Κοτσάτο και πέρα από όλα τα άλλα είπε το εξής στον νέο πρόεδρο της ερασιτεχνικής: "Να προσέχεις, γιατί βλέπω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά!" Από την πλευρά του ο Κοτσάτος τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία προσυνεννόηση για αποκλεισμούς και φυτευτά ψηφοδέλτια, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων βρέθηκαν πάρα πολλά με δυο μονάχα σταυρούς: Ασλανίδης και Ανατολιωτάκης.Πως “σώθηκαν” στις εκλογές οι υποψήφιοι του “Τίγρη”

Το ζήτημα με τα “φυτευτά ψηφοδέλτια” έφερε σύμφωνα με πληροφορίες στο συμβούλιο της ερασιτεχνικής, και στην πρώτη του συνεδρίαση την προηγούμενη Πέμπτη, ο νεοεκλεγείς σύμβουλος Γιάννης Χατζηκομνηνός. Ο γιατρός της ερασιτεχνικής, φέρεται να χαρακτήρισε “απαράδεκτη” την μεθόδευση με τους αποκλεισμούς, τονίζοντας πως μέσα στην “εκλεκτή 11άδα” για την οποία είχε δοθεί “γραμμή”, δεν ήταν ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και ο Δημήτρης Λαζόπουλος.

Τελικώς πως εκλέχθηκαν οι υποψήφιοι από την πλευρά του Μελισσανίδη; Σχεδόν αποκλειστικά από τις ψήφους των μελών του Patisia club και των “Πειρατών του Ονείρου” , καθώς και των παραδοσιακών και μεγαλύτερων μελών και κάποιων μεμονωμένων από άλλα κλαμπ. Στελέχη στο συνδεσμιακό κίνημα, που την τελευταία 15ετία βρέθηκαν απέναντι από τον Χατζηχρήστο, φρόντισαν να στείλουν το σχετικό μήνυμα στον “Τίγρη” ότι “έγινε μεθόδευση που δεν διέφερε σε τίποτα από μια… γιάφκα!” Θα πρέπει να τονιστεί ότι η πλευρά Μελισσανίδη ήταν πεπεισμένη πως “δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουν… γιάφκα και έχουν πάρει το σχετικό μήνυμα”.

Αποδείχτηκε πάντως ότι κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν τόσο εύκολα. Ούτε με την έλευση Μελισσανίδη…

Πηγή: “LIVE SPORT” 17-6-2013

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

ΔΙΚΑΙΩΣΗ (ΙV)


«Βασικός στόχος όλων μας είναι η όσο πιο γρήγορη επιστροφή της στο σπίτι της που δεν μπορεί να είναι αλλού παρά μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί την στέγασαν οι πρόγονοί μας, εκεί θα ζήσουμε τις νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της» (Από την επίσημη δημόσια δήλωση του Δ. Μελισσανίδη).

Πως λοιπόν να μην νιώθουμε δικαιωμένοι ως «Πειρατές του Ονείρου» (μετά τόσα χρόνια σκληρών και παρατεταμένων αγώνων που δώσαμε με ανεξάντλητη επιμονή και συνέπεια κόντρα στο ελεεινό 2004), όταν επιτέλους σήμερα βλέπουμε τον ηγέτη της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως να προκρίνει ως πρώτιστο και βασικό στόχο της Ομάδας την ανοικοδόμηση του γηπέδου μας στα άγια χώματα της Προσφυγομάνας!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (βλ. εκλογές Ερασιτεχνικής και επίσημες δηλώσεις Μελισσανίδη) ο Λαός της Α.Ε,Κ αντιλαμβάνεται ότι πλέον τα όνειρα και οι προσδοκίες για την μεγάλη επιστροφή στην χιλιοαγαπημένη μας «Ιθάκη» δεν αποτελούν φρούδες ελπίδες αλλά άμεσο στόχο προς πραγματοποίηση.

Πάνω στα συντρίμμια και τα ερείπια της καταστροφής που άφησαν οι ψευτοσωτήρες του εφιαλτικού παρελθόντος, εμείς θα χτίσουμε το μέλλον! Το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα δώσει τη μεγάλη ώθηση στο δικέφαλο αετό για την επανακατάκτηση των σκήπτρων στα αθλητικά δρώμενα! 

Θα μοχθήσουμε, θα παλέψουμε, θα δώσουμε σώμα και ψυχή για αυτή την ιερή υπόθεση, αλλά η τελική νίκη θα είναι δική μας. Για να εκπληρώσει η δική μας γενιά το ιερό της χρέος προς τους αλησμόνητους ιδρυτές της ΑΕΚΑΡΑΣ, για να μας βλέπουν και να μας καμαρώνουν από εκεί ψηλά οι πρόσφυγες πρόγονοί μας, για να παραδώσουμε τη σκυτάλη της κυριαρχίας και στους επόμενους!

Οραματιζόμαστε μια Α.Ε.Κ χωρίς τα φαντάσματα του αμαρτωλού παρελθόντος, μια Α.Ε.Κ καθαρή και υπερήφανη, μια Α.Ε.Κ που πλέον δεν θα ψαλιδίζει τις υψηλές φιλοδοξίες της, μια Α.Ε.Κ που δεν θα προσκυνά αλλά θα διεκδικεί παλικαρίσια όσα της ανήκουν, μια Α.Ε.Κ δυνατή και πρωτοπόρα που με την αξία της και το σπαθί της θα κατακτά την κορυφή!


ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!!


ΥΓ1: Δεν θα κουραστούμε να το λέμε: Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από την Πολιτεία. Μηδενός εξαιρουμένου! Κανείς τους να μην περάσει… «άβρεχτος το ποτάμι». Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τσοχατζόπουλος!

ΥΓ2: Κυκλοφορεί και η δεύτερη έκδοση του καταπληκτικού καπέλου του club μας. Με τρία κεντητά σήματα!!! Τον δικέφαλο αετό, το λογότυπο του συνδέσμου των Πειρατών και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”! Το καπέλο κοστίζει 10 ευρώ και για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6938 103933. Επίσης μπορείτε να το δείτε και στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com  

ΥΓ3: Χαιρετισμούς στα πειρατικά αδέρφια μας σε Ελευσίνα, Ορχομενό, Θεσσαλονίκη.

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!*Για την υπογραφή :
«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

"Στην πιο δύσκολη συγκυρία της 89χρονης ιστορίας της ΑΕΚ, αποτελεί επιτακτική υποχρέωση για εμένα να δηλώσω παρών στο νέο ξεκίνημα με στόχο τη μεγάλη και γρήγορη επιστροφή.

Μια επιστροφή που απαιτεί τη συστράτευση όλων. Η ΑΕΚ γεννήθηκε πριν από εμάς και θα ζει μετά από εμάς. Δεν μπορεί να ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στον κόσμο της, που αποτελεί και τη διαχρονική δύναμή της.

Σε αυτόν τον κόσμο απευθύνομαι σήμερα, χωρίς τον παραμικρό αποκλεισμό ή διαχωρισμό και ζητάω να σταθεί δίπλα και να μην λείψει κανείς από τη δεύτερη ιστορική αφετηρία του Συλλόγου, μετά το 1924.

Αυτό που προέχει είναι να φτιάξουμε την ΑΕΚ από την αρχή και σε στέρεες βάσεις. Τη μεγάλη ομάδα στην οποία υποκλίθηκε κατά το παρελθόν όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Την ΑΕΚ που θαύμασαν και δεν έπαψαν ποτέ να ονειρεύονται οι φίλαθλοί της.

Την ΑΕΚ που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν. Να δημιουργήσουμε από το μηδέν μια ΑΕΚ που όλοι θέλουμε πάλι να ζήσουμε και να θαυμάσουμε όπως στο ένδοξο παρελθόν. Που όμως αποδέχθηκε με αξιοπρέπεια την αυτοκάθαρσή της, χωρίς να ζητήσει χάρες από κανέναν. Η δική μας ΑΕΚ, άλλωστε, δεν είναι φτιαγμένη για να παρακαλά, αλλά για να απαιτεί. Η δική μας ΑΕΚ ούτε εξαρτάται από κανέναν, ούτε έχει σημασία σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται προσωρινά. Η φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό στο στήθος είναι το ίδιο βαριά είτε στην πρώτη είτε στην τελευταία κατηγορία.

Τέρμα τα παρατράγουδα του παρελθόντος και θα είναι τεράστιο λάθος για όποιον διανοηθεί να τα ξαναεπιχειρήσει. Ηγέτες σε αυτή την προσπάθεια θα είναι εκείνοι που έχουν ταυτίσει το όνομά τους με την ιστορία της, αφού η ΑΕΚ θα αντλήσει δύναμη, σε αυτό το νέο ξεκίνημα, από όλες τις μεγάλες προσωπικότητές της. Δεν περισσεύει κανένας! Βασικός στόχος όλων μας είναι η όσο πιο γρήγορη επιστροφή της στο σπίτι της που δεν μπορεί να είναι αλλού παρά μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί την στέγασαν οι πρόγονοί μας, εκεί θα ζήσουμε τις νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της. Ο Δικέφαλος Αετός ανοίγει και πάλι τα φτερά του. Ολοι μαζί να ξεχρεώσουμε το χρέος μας"

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


Σε τελική ανάλυση στα… φρύδια μας και το ξενέρωτο ΟΑΚΑ και το άχρωμο και άγευστο Ελληνικό και η αδιάφορη Ριζούπολη! Λίγο μας απασχολούν όλα τούτα. Εκείνο που μας ενδιαφέρει και μας καίει πραγματικά είναι ΜΟΝΑΧΑ η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ! Τελεία και παύλα! Ο Ναός της ΑΕΚΑΡΑΣ ήταν, είναι και θα είναι ένας: αυτός στα άγια χώματα της Προσφυγομάνας! Όλα τα υπόλοιπα είναι προσωρινά και άνευ ουσιαστικής αξίας. Η βαριά Ιστορία και το διαχρονικό συμφέρον της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, προστάζει να επικεντρωθούμε κυρίαρχα στο μεγάλο στόχο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η σκέψη μας, οι δραστηριότητές μας, οι δυνάμεις μας, οι πάντες και τα πάντα, θα πρέπει να επιστρατευθούν προς αυτή και μόνο την κατεύθυνση. Για να κερδίσουμε το στοίχημα του χρόνου, ώστε όσο το δυνατόν πιο σύντομα η ΑΕΚ να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που κατοικούν οι αναμνήσεις μας, εκεί που οι πρόσφυγες πρόγονοί μας θεμελίωσαν με άπειρες θυσίες το αγαπημένο μας σπίτι, εκεί που γράψαμε τις πιο χρυσές σελίδες στην ένδοξη κιτρινόμαυρη ιστορία, εκεί που τα όνειρά μας εξακολουθούν να γυρεύουν τη δικαίωσή τους. Η Ομάδα θα ξαναγίνει Πρωταγωνίστρια και Κυρίαρχη στο αθλητικό γίγνεσθαι όταν ανοικοδομηθεί το γήπεδό της, το απόρθητο κάστρο της στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην ομορφότερη γειτονιά του κόσμου! Τότε και μόνο τότε ο δικέφαλος αετός θα αποκτήσει την απαραίτητη δυναμική για να κατακτήσει και πάλι τους αιθέρες! Θεωρούμε ότι ο Δ. Μελισσανίδης αποτελεί το φερέγγυο εγγυητή προς την επίτευξη του στόχου αυτού, διότι διαθέτει και την ισχύ και τις ικανότητες που απαιτούνται, έχοντας φυσικά ως συμμαχητή και συνοδοιπόρο το λαό της ΑΕΚ!

Κάτω λοιπόν από αυτό το πρίσμα βλέπουμε και τις αυριανές εκλογές της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.  Ενισχύουμε  με την ψήφο μας την παράταξη που στις δεδομένες συνθήκες υποστηρίζει ο Δ. Μελισσανίδης. Ως «Πειρατές του Ονείρου» είμαστε περήφανοι που όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ιερή υπόθεση του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, παλεύοντας και μάλιστα με μεγάλο κόστος (βλ. διώξεις-δίκες εναντίον μας) για να κρατηθεί ζωντανό το όνειρο κόντρα στο καταστροφικό καθεστώς του «τέως 2004» που επεδίωκε τον ξεριζωμό της ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια για το σκουπιδότοπο των Λιοσίων. «Κρατήσαμε Θερμοπύλες» εξ’ αρχής, τότε στα δύσκολα, και όχι «όψιμα» όπως κάποιοι άλλοι «δήθεν» που ξαφνικά καμώνονται πως ανακάλυψαν την… Αμερική!  Ήμασταν και είμαστε συνεπείς και επειδή μάθαμε να είμαστε ντόμπροι και ξεκάθαροι θα τιμήσουμε και μέσα από το ψηφοδέλτιο της νίκης εκείνους τους ανθρώπους που όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν λύγισαν, δεν συναλλάχθηκαν, δεν υποτάχθηκαν, αλλά απέδειξαν έμπρακτα με τη στάση τους την ειλικρινή προσήλωσή τους στη Ν. Φιλαδέλφεια και βρέθηκαν μαζί μας στο μετερίζι και στις επάλξεις του αγώνα για την πολυπόθητη επιστροφή στη… ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ!   


ΥΓ1: Σαρώνει η νέα καλοκαιρινή μπλούζα του club μας! Με «άρωμα ιστορίας», αφού απεικονίζει το Μίμη Παπαϊωάννου και το Στέλιο Καζαντζίδη με φόντο τους στίχους από τον ύμνο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας! Η μπλούζα διατίθεται σε όλα τα μεγέθη και κοστίζει 10 ευρώ. Για παραγγελίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε στο τηλ. 6938-103933. Μπορείτε να τη δείτε και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com

ΥΓ2: Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από την Πολιτεία. Μηδενός εξαιρουμένου! Κανείς τους να μην περάσει… «άβρεχτος το ποτάμι». Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τσοχατζόπουλος!

ΥΓ3: Ο χρόνος αδυσώπητος κριτής...

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

ΥΓ5: ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!
*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!
Όλα αυτά τα χρόνια που η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως στέναζε κάτω από τη μπότα του 2004, του πιο στυγνού και καταστροφικού καθεστώτος που πέρασε ποτέ από την αγαπημένη μας ομάδα, κάποια δικά μας αδέρφια υπέφεραν τα πάνδεινα. Σπιλώθηκαν και διαπομπεύτηκαν άνθρωποι, διασύρθηκαν οικογένειες, απωλέσθηκαν δουλειές. Οι αδίκως διωκόμενοι συναγωνιστές μας έγιναν βορά σε πλείστα εκ των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, σύρθηκαν επανειλημμένα στα δικαστήρια με βάση τις ψευδείς-κατασκευασμένες μηνύσεις του «τέως» (υπόθεση αεροδρομίου 2006). Σκοπός ήταν να τσακιστεί με την τρομοκρατία κάθε γνήσια φωνή αντίστασης ενάντια στο δεσποτικό/αυταρχικό καθεστώς που είχε εγκαθιδρύσει στην ΑΕΚ και που θεωρούσε εχθρό κάθε ΑΕΚτζή που είχε διαφορετική άποψη και «τολμούσε» να την εκφράσει. (βλ. γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και όχι στη χωματερή των Λιοσίων). Παρόλα αυτά εμείς σταθήκαμε όρθιοι και αλύγιστοι για 7 ολόκληρα χρόνια πολεμώντας για την ΑΕΚ και την αλήθεια. Η πρόσφατη απόφαση του 6ου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών  που καταδίκασε το Θεμιστοκλή Νικολαΐδη σε 15μηνη φυλάκιση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση δεν μας γέμισε «άγρια χαρά» όπως πολλοί νομίζουν, αλλά αποτέλεσε μια ηθική δικαίωση για τα αδέρφια μας και όλους εμάς. Βέβαια τα γνωστά «-τεχνεία» αμέσως μετά την απόφαση αυτή βάλθηκαν και πάλι να πλασάρουν σάπια «πληροφόρηση» στον κόσμο της ΑΕΚ. Μαθημένοι είναι άλλωστε. Έτσι λοιπόν διέρρεαν ότι δήθεν ο «τέως» είχε αποσύρει τις μηνύσεις του. Μεγάλο ψέμα καθώς αυτό δεν συνέβη ποτέ, γι’ αυτό άλλωστε όλες οι δίκες πραγματοποιήθηκαν κανονικά και τα αδέρφια μας τελικά απαλλάχτηκαν κατόπιν των νομίμων διαδικασιών. 7 χρόνια ταλαιπωρηθήκαμε αφάνταστα από τα στημένα εις βάρος μας βρόμικα παιχνίδια και ζήσαμε στο πετσί μας τι σημαίνει να δίνεις τη μάχη της αλήθειας. Ο δε Θεμιστοκλής αφού αρχικά δήλωνε παρόν ώσπου να «καταφέρει» να δικάσει πρωτόδικα έναν συναγωνιστή μας (αν και εμείς είχαμε ζητήσει επίμονα και επανειλημμένα τις κάμερες του αεροδρομίου που θα αποδείκνυαν την αθωότητά μας), κατόπιν όταν πραγματοποιούνταν οι δίκες του εφετείου ο κύριος Θεμιστοκλής παρίστανε τον... άφαντο, αντί να έρθει και να αποσύρει τις άδικες κατασκευασμένες κατηγορίες του. Τελικά δικαιωθήκαμε από το νόμο. Λένε ότι τώρα είμαστε τάχα … εκδικητικοί! Ψέμα και μάλιστα μεγάλο. Όχι, δεν είχαμε ποτέ τέτοια διάθεση. Εμείς από θέση αρχής δεν γουστάρουμε δικαστήρια και φυλακές για  κανέναν άνθρωπο γιατί πολύ απλά έχουμε ΑΛΛΟ ΗΘΟΣ και άλλες αξίες στη ζωή μας. Όμως δεν οδηγήσαμε εμείς εδώ τα πράγματα, αλλά εκείνος που ξεκίνησε τέτοιου τύπου διαδικασίες.  Αυτό που κάναμε, ήταν εκ των πραγμάτων να υπερασπίσουμε την τιμή και την αξιοπρέπειά μας. Είπαν ακόμα ότι θελήσαμε δήθεν να βγάλουμε χοντρά λεφτά από αυτή την ιστορία. Ψέματα! Στις αντι-μηνύσεις που κάναμε εξ’ αρχής και όχι εκ των υστέρων ζητήσαμε συμβολικά μόνο… 30 (τριάντα) ευρώ κι αυτά να διατεθούν στο ίδρυμα «Φλόγα» στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, γιατί πολύ απλά η αξιοπρέπειά μας ούτε εξαγοράζεται ούτε αποτιμάται με τα «κολόλεφτα». Αυτή είναι η αλήθεια για την οποία αγωνιστήκαμε εμείς, οι συμπαραστάτες μας και ο δικηγόρος μας κ. Σταματάκης. Απαιτήσαμε εξ' αρχής και απαιτούμε να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για την αποκατάστασή μας και όχι... η εκδίκηση. Αυτή είναι η αλήθεια αδέρφια ΑΕΚτζήδες, μόνο που εμείς είμαστε απλοί καθημερινοί άνθρωποι που αγωνιζόμαστε έντιμα για τη ζωή μας και η φωνή μας για χρόνια πνίγονταν από τα μεγάλα συμφέροντα και τα μέσα τους που πρόβαλαν όχι την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη τότε, αλλά μόνο όσα ήθελαν οι «ισχυροί».  ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ!!!

Ζούμε και αναπνέουμε για τη στιγμή που θα επιστρέψουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ταξίδι προς την Ιθάκη της ΑΕΚΑΡΑΣ μας, ήταν μακρύ και πέρασε από χίλιες συμπληγάδες. Όμως ποτέ δεν πάψαμε να πιστεύουμε και να αγωνιζόμαστε για το πολυπόθητο όνειρο! Και να που η ελπίδα ζωντανεύει όλο και πιο πολύ! Η δραστηριοποίηση του μαχητή ηγέτη Δημήτρη Μελισσανίδη, το πάθος και ο ενθουσιασμός που αυτός χειρίζεται το ζήτημα της επιστροφής στα άγια χώματα της Προσφυγομάνας, μας δίνει αισιοδοξία και δύναμη!!! Οι ιδρυτές της ΑΕΚ και οι πρόσφυγες πρόγονοί μας, μάς ευλογούν από εκεί ψηλά, προσμένοντας να γίνει πράξη η μεγάλη υπόσχεση και ο κρυμμένος όρκος! Να ξαναφτερουγίσει θριαμβευτής ο δικέφαλος αετός στις επάλξεις του ανίκητου κάστρου της Νέας Φιλαδέλφειας! Στην ομορφότερη γειτονιά του κόσμου!

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!      


ΥΓ1. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ήδη η νέα καλοκαιρινή μπλούζα των «Πειρατών του Ονείρου». Πρόκειται για… το κάτι άλλο!!! Απεικονίζει το Μίμη Παπαϊωάννου και το Στέλιο Καζαντζίδη να τραγουδούν τον ύμνο της ΑΕΚΑΡΑΣ. Τιμή: 10 ευρώ. Τηλ. Παραγγελιών 6938-103933 (Χούλιο). 

ΥΓ2. Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες. Μηδενός εξαιρουμένου! 

ΥΓ3. Αντρέα, Γιώργο, Μπάμπη, Σαράντο, Βασίλη, Νίκο, Δημήτρη, Γιώργο, Κυριάκο,  Μήτσο, Σπύρο, Τάσο, Μιχάλη, Άρη, Σταύρο, σας ευχαριστούμε για όλα!

ΥΓ4. Και για σένα εκεί στο «club του παραδείσου» Λεωνίδα!

ΥΓ5. ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!
*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»