Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΕΝΑ… ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!!!


Εφημερίδα “LIVE SPORT της Δευτέρας”

Η  “L.S” ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ TΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ TΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

EΞΑΛΛΟΣ Ο «ΤΙΓΡΗΣ» ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ

«Να προσέχεις, δεν ξεκινήσαμε καλά!», είπε στον Κοτσάτο


Τα… φυτευτά ψηφοδέλτια!

Δεν αναδείχθηκε ως πραγματικό γεγονός και θέμα, η ουσία όμως είναι ότι πήγαν να την "στήσουν" και πάλι στον Δημήτρη Μελισανίδη!

Στις εκλογές της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τα δεκάδες προσημειωμένα ή ...σταυρωμένα ψηφοδέλτια! Δεν μιλάμε για πέντε και δέκα ψηφοδέλτια, αλλά για δεκάδες που είχαν τους ίδιους 10 ή 11 σταυρούς. Και η είδηση που αποκαλύπτει σήμερα η "Live Sport" είναι ότι μέσα σ' αυτή τη δεκάδα απουσίαζαν τα ονόματα 4 υποψηφίων που εθεωρούντο άνθρωποι της εμπιστοσύνης και επιλογής του "τίγρη": Μάκης Αγγελόπουλος, Βαγγέλης Ασλανίδης, Ανδρέας Ανατολιωτάλης και Κώστας Μάρκου.

Πρώην ισχυρό στέλεχος της διοίκησης της ερασιτεχνικής, που διατηρεί άριστη προσωπική σχέση με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, είχε νοικιάσει σουίτα στον 7ο όροφο του President και από έφευγαν τα "σταυρωμένα ψηφοδέλτια" και οι κατευθυντήριες εντολές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος εθεάθη να βγαίνει από την σουίτα τουλάχιστον μια φορά.

Το ευτράπελο της υπόθεσης είναι ότι εκτός "δεκάδας", πλην των τεσσάρων ανθρώπων του Μελισσανίδη, ήταν και ο Δημήτρης Λαζόπουλος που μπήκε δυναμικά και χρηματοδοτεί το χάντμπολ. Στους "10" για τους οποίους πέρασε "γραμμή" να ψηφιστούν, ήταν μεταξύ άλλων οι Κοτσάτος, Αλεξίου, Χήνας, Κατσιαδήμας, Μπέρκοβιτς, Παπαιωάννου. Υπήρχε και ...11ος, ο Εδουάρδος Καρέρ, για τον οποίο τα μέλη που πήραν τη "γραμμή" δεν πειθάρχησαν και έτσι δεν εκλέχθηκε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αργά το βράδυ της Κυριακής ή την άλλη μέρα το μεσημέρι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πληροφορήθηκε από συνεργάτη του για τα ...φυτευτά ψηφοδέλτια και έγινε turbo! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τηλεφώνησε την ίδια στιγμή στον Κοτσάτο και πέρα από όλα τα άλλα είπε το εξής στον νέο πρόεδρο της ερασιτεχνικής: "Να προσέχεις, γιατί βλέπω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά!" Από την πλευρά του ο Κοτσάτος τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία προσυνεννόηση για αποκλεισμούς και φυτευτά ψηφοδέλτια, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων βρέθηκαν πάρα πολλά με δυο μονάχα σταυρούς: Ασλανίδης και Ανατολιωτάκης.



Πως “σώθηκαν” στις εκλογές οι υποψήφιοι του “Τίγρη”

Το ζήτημα με τα “φυτευτά ψηφοδέλτια” έφερε σύμφωνα με πληροφορίες στο συμβούλιο της ερασιτεχνικής, και στην πρώτη του συνεδρίαση την προηγούμενη Πέμπτη, ο νεοεκλεγείς σύμβουλος Γιάννης Χατζηκομνηνός. Ο γιατρός της ερασιτεχνικής, φέρεται να χαρακτήρισε “απαράδεκτη” την μεθόδευση με τους αποκλεισμούς, τονίζοντας πως μέσα στην “εκλεκτή 11άδα” για την οποία είχε δοθεί “γραμμή”, δεν ήταν ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και ο Δημήτρης Λαζόπουλος.

Τελικώς πως εκλέχθηκαν οι υποψήφιοι από την πλευρά του Μελισσανίδη; Σχεδόν αποκλειστικά από τις ψήφους των μελών του Patisia club και των “Πειρατών του Ονείρου” , καθώς και των παραδοσιακών και μεγαλύτερων μελών και κάποιων μεμονωμένων από άλλα κλαμπ. Στελέχη στο συνδεσμιακό κίνημα, που την τελευταία 15ετία βρέθηκαν απέναντι από τον Χατζηχρήστο, φρόντισαν να στείλουν το σχετικό μήνυμα στον “Τίγρη” ότι “έγινε μεθόδευση που δεν διέφερε σε τίποτα από μια… γιάφκα!” Θα πρέπει να τονιστεί ότι η πλευρά Μελισσανίδη ήταν πεπεισμένη πως “δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουν… γιάφκα και έχουν πάρει το σχετικό μήνυμα”.

Αποδείχτηκε πάντως ότι κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν τόσο εύκολα. Ούτε με την έλευση Μελισσανίδη…

Πηγή: “LIVE SPORT” 17-6-2013