Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΔΙΚΑΙΩΣΗ (ΙV)


«Βασικός στόχος όλων μας είναι η όσο πιο γρήγορη επιστροφή της στο σπίτι της που δεν μπορεί να είναι αλλού παρά μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί την στέγασαν οι πρόγονοί μας, εκεί θα ζήσουμε τις νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της» (Από την επίσημη δημόσια δήλωση του Δ. Μελισσανίδη).

Πως λοιπόν να μην νιώθουμε δικαιωμένοι ως «Πειρατές του Ονείρου» (μετά τόσα χρόνια σκληρών και παρατεταμένων αγώνων που δώσαμε με ανεξάντλητη επιμονή και συνέπεια κόντρα στο ελεεινό 2004), όταν επιτέλους σήμερα βλέπουμε τον ηγέτη της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως να προκρίνει ως πρώτιστο και βασικό στόχο της Ομάδας την ανοικοδόμηση του γηπέδου μας στα άγια χώματα της Προσφυγομάνας!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (βλ. εκλογές Ερασιτεχνικής και επίσημες δηλώσεις Μελισσανίδη) ο Λαός της Α.Ε,Κ αντιλαμβάνεται ότι πλέον τα όνειρα και οι προσδοκίες για την μεγάλη επιστροφή στην χιλιοαγαπημένη μας «Ιθάκη» δεν αποτελούν φρούδες ελπίδες αλλά άμεσο στόχο προς πραγματοποίηση.

Πάνω στα συντρίμμια και τα ερείπια της καταστροφής που άφησαν οι ψευτοσωτήρες του εφιαλτικού παρελθόντος, εμείς θα χτίσουμε το μέλλον! Το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα δώσει τη μεγάλη ώθηση στο δικέφαλο αετό για την επανακατάκτηση των σκήπτρων στα αθλητικά δρώμενα! 

Θα μοχθήσουμε, θα παλέψουμε, θα δώσουμε σώμα και ψυχή για αυτή την ιερή υπόθεση, αλλά η τελική νίκη θα είναι δική μας. Για να εκπληρώσει η δική μας γενιά το ιερό της χρέος προς τους αλησμόνητους ιδρυτές της ΑΕΚΑΡΑΣ, για να μας βλέπουν και να μας καμαρώνουν από εκεί ψηλά οι πρόσφυγες πρόγονοί μας, για να παραδώσουμε τη σκυτάλη της κυριαρχίας και στους επόμενους!

Οραματιζόμαστε μια Α.Ε.Κ χωρίς τα φαντάσματα του αμαρτωλού παρελθόντος, μια Α.Ε.Κ καθαρή και υπερήφανη, μια Α.Ε.Κ που πλέον δεν θα ψαλιδίζει τις υψηλές φιλοδοξίες της, μια Α.Ε.Κ που δεν θα προσκυνά αλλά θα διεκδικεί παλικαρίσια όσα της ανήκουν, μια Α.Ε.Κ δυνατή και πρωτοπόρα που με την αξία της και το σπαθί της θα κατακτά την κορυφή!


ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!!


ΥΓ1: Δεν θα κουραστούμε να το λέμε: Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από την Πολιτεία. Μηδενός εξαιρουμένου! Κανείς τους να μην περάσει… «άβρεχτος το ποτάμι». Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τσοχατζόπουλος!

ΥΓ2: Κυκλοφορεί και η δεύτερη έκδοση του καταπληκτικού καπέλου του club μας. Με τρία κεντητά σήματα!!! Τον δικέφαλο αετό, το λογότυπο του συνδέσμου των Πειρατών και το νικητήριο σύνθημα “venceremos”! Το καπέλο κοστίζει 10 ευρώ και για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6938 103933. Επίσης μπορείτε να το δείτε και στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com  

ΥΓ3: Χαιρετισμούς στα πειρατικά αδέρφια μας σε Ελευσίνα, Ορχομενό, Θεσσαλονίκη.

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!



*Για την υπογραφή :
«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»