Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


Σε τελική ανάλυση στα… φρύδια μας και το ξενέρωτο ΟΑΚΑ και το άχρωμο και άγευστο Ελληνικό και η αδιάφορη Ριζούπολη! Λίγο μας απασχολούν όλα τούτα. Εκείνο που μας ενδιαφέρει και μας καίει πραγματικά είναι ΜΟΝΑΧΑ η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ! Τελεία και παύλα! Ο Ναός της ΑΕΚΑΡΑΣ ήταν, είναι και θα είναι ένας: αυτός στα άγια χώματα της Προσφυγομάνας! Όλα τα υπόλοιπα είναι προσωρινά και άνευ ουσιαστικής αξίας. Η βαριά Ιστορία και το διαχρονικό συμφέρον της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, προστάζει να επικεντρωθούμε κυρίαρχα στο μεγάλο στόχο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η σκέψη μας, οι δραστηριότητές μας, οι δυνάμεις μας, οι πάντες και τα πάντα, θα πρέπει να επιστρατευθούν προς αυτή και μόνο την κατεύθυνση. Για να κερδίσουμε το στοίχημα του χρόνου, ώστε όσο το δυνατόν πιο σύντομα η ΑΕΚ να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που κατοικούν οι αναμνήσεις μας, εκεί που οι πρόσφυγες πρόγονοί μας θεμελίωσαν με άπειρες θυσίες το αγαπημένο μας σπίτι, εκεί που γράψαμε τις πιο χρυσές σελίδες στην ένδοξη κιτρινόμαυρη ιστορία, εκεί που τα όνειρά μας εξακολουθούν να γυρεύουν τη δικαίωσή τους. Η Ομάδα θα ξαναγίνει Πρωταγωνίστρια και Κυρίαρχη στο αθλητικό γίγνεσθαι όταν ανοικοδομηθεί το γήπεδό της, το απόρθητο κάστρο της στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην ομορφότερη γειτονιά του κόσμου! Τότε και μόνο τότε ο δικέφαλος αετός θα αποκτήσει την απαραίτητη δυναμική για να κατακτήσει και πάλι τους αιθέρες! Θεωρούμε ότι ο Δ. Μελισσανίδης αποτελεί το φερέγγυο εγγυητή προς την επίτευξη του στόχου αυτού, διότι διαθέτει και την ισχύ και τις ικανότητες που απαιτούνται, έχοντας φυσικά ως συμμαχητή και συνοδοιπόρο το λαό της ΑΕΚ!

Κάτω λοιπόν από αυτό το πρίσμα βλέπουμε και τις αυριανές εκλογές της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.  Ενισχύουμε  με την ψήφο μας την παράταξη που στις δεδομένες συνθήκες υποστηρίζει ο Δ. Μελισσανίδης. Ως «Πειρατές του Ονείρου» είμαστε περήφανοι που όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ιερή υπόθεση του Γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, παλεύοντας και μάλιστα με μεγάλο κόστος (βλ. διώξεις-δίκες εναντίον μας) για να κρατηθεί ζωντανό το όνειρο κόντρα στο καταστροφικό καθεστώς του «τέως 2004» που επεδίωκε τον ξεριζωμό της ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια για το σκουπιδότοπο των Λιοσίων. «Κρατήσαμε Θερμοπύλες» εξ’ αρχής, τότε στα δύσκολα, και όχι «όψιμα» όπως κάποιοι άλλοι «δήθεν» που ξαφνικά καμώνονται πως ανακάλυψαν την… Αμερική!  Ήμασταν και είμαστε συνεπείς και επειδή μάθαμε να είμαστε ντόμπροι και ξεκάθαροι θα τιμήσουμε και μέσα από το ψηφοδέλτιο της νίκης εκείνους τους ανθρώπους που όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν λύγισαν, δεν συναλλάχθηκαν, δεν υποτάχθηκαν, αλλά απέδειξαν έμπρακτα με τη στάση τους την ειλικρινή προσήλωσή τους στη Ν. Φιλαδέλφεια και βρέθηκαν μαζί μας στο μετερίζι και στις επάλξεις του αγώνα για την πολυπόθητη επιστροφή στη… ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ!   


ΥΓ1: Σαρώνει η νέα καλοκαιρινή μπλούζα του club μας! Με «άρωμα ιστορίας», αφού απεικονίζει το Μίμη Παπαϊωάννου και το Στέλιο Καζαντζίδη με φόντο τους στίχους από τον ύμνο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας! Η μπλούζα διατίθεται σε όλα τα μεγέθη και κοστίζει 10 ευρώ. Για παραγγελίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό, επικοινωνείτε στο τηλ. 6938-103933. Μπορείτε να τη δείτε και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com

ΥΓ2: Όσοι κατακρεούργησαν την ΑΕΚ θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από την Πολιτεία. Μηδενός εξαιρουμένου! Κανείς τους να μην περάσει… «άβρεχτος το ποτάμι». Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τσοχατζόπουλος!

ΥΓ3: Ο χρόνος αδυσώπητος κριτής...

ΥΓ4: ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

ΥΓ5: ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!




*Για την υπογραφή :
Η Γενική Συνέλευση
των «ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»